2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende öyle düşünüyorum canım daha merhametli sevgi dolu olur

canım seni çok iyi anlıyorum da bebiş gelecek evde tüylü hayvan sıkıntı olmazsa kalsın benim korkularımda bu tarz şeyler mesela

Ya iste o hava degisimi malum beni de korkutuyor. Temmuz basi cok gec canim ya. Benim de ozel aracim var. 5 sa yolculuk yapip gece konakliyoruz. Bir 6 sa daha gidince ulasmis oluyoruz Antalyaya. Ama korkuyorum yine de. Doguma cok yakin yollarda dogurmak istemem. Buyuk ihtimal doktorun da izin vermeyebilir. Kendini cok hazırlama derim ben

canım seni çok iyi anlıyorum da bebiş gelecek evde tüylü hayvan sıkıntı olmazsa kalsın benim korkularımda bu tarz şeyler mesela
Tüm aşılarını düzenli bir şekilde yaptırıyorum canım gerekli olan herseyi var bilmiyorum ya ben kıskançlık yaparsa diye korkuyorum

Benim bir arkadasimin annesi 3 aylikken tatile goturmusler bide denize bile sokmus. Hep soyler ben gezmeyi ondan cok seviyorum diye

Canım ben Antalyalıyım da ekim sonu gibi riskli olabilir çok güvenilmez havaya , şakır şakır yağmur yağabilir, tabiki denize girenler olur güneşli olursa çok da sıcak oluyor ama işte güven de olmuyor. Zaten o zamanlar sezon baya kapanmış olacak çoğu otel daha uygun fiyatlı oluyor bence o zamana doğru duruma bakıp ona göre karar verebilirsiniz

Hemşerime katılıyorum
Bakarsın caddeler denize dönmüşş :)

Kizlar size önerecegim bebek arabası joie 3 tekerlekli inanılmaz rahat bi araba kızım 3.5 yasında ve biz gezmeyi çok seven aileyiz bebekliginden beri sabah atarız bebeği arabaya dere tepe yürürüz tum malatyayi ve 3.5 yildir bana misin demedi daha tekerleri bile yikaninca ilk günkü gibi oluyor 3 teker olması + yönü bence tümseklerden filan oldukça rahat bi şekilde kaldırılıyor ..bunun kırmızi siyahlı olani benim araba

Eklentiler

• _20180306_205937.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 75

Historian nerelisin noruyon yazmışsın ya oyizden sordim

Bu da yengemin yaptığı çilek battaniyem çok güzel 3.5 yil önce kizima yapmıştı bugüne kadar aşırı aktif bi şekilde kullanmasına rağmen yikayinca ilk günkü gibi oluyo hic bi deforme tüylenme olmadi her gören model soruyor :) bu battaniyeden de yapabilirsiniz

Eklentiler

• _20180306_210732.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 76
  • _20180306_210903.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 74
Hareketleri hisseden anneler gun icinde tempolu kostururken de hissediyor musunuz? Ben isteyken hicbir sey hissetmiyorum. Aksam da cok ufak tefek kipirtilar oluyor
Aynen benim de oyle denilebilir canim..cok narin narin vuruyor uzanınca hissediyrm daha cok.gun icin de nadiren.

Benim dün geceden beri bariz hissedeceğim bir hareket yok karnım elimi koyduğunda ama pıt pıt.surekli atan bişi var bebek mi o yani
O pıt pıt bende de var canim surekli..bazen cosuyorlar bazen duruluyorlar..dun gece costu benimki bugun de bi sabah hissettim daha da tık yok

Ahhh onlar bırakılabilir mi bende 2 kedi 2 kopek var ailem bile vok soyleniyor ama ev benim.aile benim bebek benim dedim 7 yasinda bebekliğinden beri bende olan kopegim var yani 7 yasinda bir bebeğim mümkün degil allah da mecbur birakmasin bebekler icin cok da saglikli ben onlar gelmeden cok hasta olurdum resmen bagisikligim.tavan yapti onlarla vazgecilmezler

Zarar vereceğini sanmıyorum canım ya çok tatlıymş hatta korumacıda olabilir bebeğe karşı :)
Bana çok düşkün ben oturursam gelip bana yaslanıp yanımda oturuyo mutfaga gidiyorum temizlik yaparken sürekli yanımda ayrılmıyo bi saniye. İnşallah bebeğimede öyle olur zarar vermez

Anlamıyorsundur annesi sen hareket halindeyken oynuyor belki merak etme yakında tekmelerden rahat edemiyceksin Benin’de Bugun hiç oynamadı merak etmeye başladım bende ama akşam çoşuyor benimki
Bugün bu konuyu çok düşündüm. Çalışıyorum, işten çıkıyorum yatana kadar gezme halindeyim. Eve gelip direk yatak modu, kendimi dinleyemiyorum ki :) dinlediğim kısıtlı zamanda da uyuyordur belki, yani umarım, sanırım...

Pazar günü marka sur yapıya gittim girmediğim mağaza kalmadı yok yok yok. Elbise bakındım yok esofman baktım o kadar döküntü ki small giydim çuval gibi durdu.
Ben tayt ve tunikler ile idare ediyorum, iş yerinde de hala eski elbiselerim ve biraz bol gelen pantolonlarım oluyor. Ama aklıma estikçe bende bakıyorum, hiç birşey beğenemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…