- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #19.501
Öyleler aynen canım benim kedimin ismi paşa bazen inanmazsın oturuyoruz karşılıklı ben anlatıyorum paşa oğlum bak şöyle böyle diyorum cevap verir gibi ben konuşunca dinliyo ben susunca miyavlıyo karşılıklı dakikalarca böyleyiz. Hiç unutmam hamileliğimin başlarındaydı üzgündüm ağladım geldi hemen kucağıma beni resmen teselli etmek için öyle şeyler yaptıki sarıldım yok oğlum birşey dedim öyle bıraktı ben gözyasımı silinceAhhh onlar bırakılabilir mi bende 2 kedi 2 kopek var ailem bile vok soyleniyor ama ev benim.aile benim bebek benim dedim 7 yasinda bebekliğinden beri bende olan kopegim var yani 7 yasinda bir bebeğim mümkün degil allah da mecbur birakmasin bebekler icin cok da saglikli ben onlar gelmeden cok hasta olurdum resmen bagisikligim.tavan yapti onlarla vazgecilmezler
O pıt pıt bende de var canim surekli..bazen cosuyorlar bazen duruluyorlar..dun gece costu benimki bugun de bi sabah hissettim daha da tık yok
Bi video görmüştüm bebek ağlıyodu kedi patisini bebeğin başına koyuyo bebek susuyodu çok hoşuma gitmişti :)Bana çok düşkün ben oturursam gelip bana yaslanıp yanımda oturuyo mutfaga gidiyorum temizlik yaparken sürekli yanımda ayrılmıyo bi saniye. İnşallah bebeğimede öyle olur zarar vermez
Oluyor canim oyle ben de bazen 2 gun neredeyse hic hissetmiyorum sanki..bundan sonra bol bol hissederiz artik dert etme.Benimde 2 gündür cosmustu kayıyordu sürekli bugün hissetmiyorum desem yeridir çikolata falanda yedim ama
Oluyor canim oyle ben de bazen 2 gun neredeyse hic hissetmiyorum sanki..bundan sonra bol bol hissederiz artik dert etme.
Ahh kiyamam kediler cok hisli hayvanlar gercekten hastayken daha cok abliyor insan gelip agriyan yerime yatiyorlar. Bebek haberini aldik dr dan ciktik esim araya mesafe koy dedi zaten kopekler icin risk yok ama kediler biraz riskli (disarda bakilan kediler tabiki) bende zor ama bakalim dedim (kedilerin birini bir aylikken sokaktan buldum digeri onun yavrusu)Öyleler aynen canım benim kedimin ismi paşa bazen inanmazsın oturuyoruz karşılıklı ben anlatıyorum paşa oğlum bak şöyle böyle diyorum cevap verir gibi ben konuşunca dinliyo ben susunca miyavlıyo karşılıklı dakikalarca böyleyiz. Hiç unutmam hamileliğimin başlarındaydı üzgündüm ağladım geldi hemen kucağıma beni resmen teselli etmek için öyle şeyler yaptıki sarıldım yok oğlum birşey dedim öyle bıraktı ben gözyasımı silince
Bende varımm uyanıkgillerdenEvde olan biri bu saatte ayaklanır mı yaaa
Azcık uyusam da zaman geçse pıfff
Günaydın canım maalesef lafta raporluyum ama her gün erkenden uyanıyorum , hadi bak uyursun diyorum kendime ama yokEvde olan biri bu saatte ayaklanır mı yaaa
Azcık uyusam da zaman geçse pıfff
Ayyy süper bişey hiç duymamıştım klozete yapan pisicik. Benim de üni döneminde köpeğimiz vardı kuzenimle evimizde. Evde bi dost bi nefesler bildiğin. Arkadaşlarom dediği gibi her halden de anlıyolar ya ağladığımda gözyaşımı yalardı patidini omzuma koyardı. Hergece dümdüz bacaklarımda uyurduGünaydın herkese mutlu huzurlu günler.. can dostlarımızdan bahsettik gece de onlarla ilgili rüyalar görüp durdum . Herkes çok güzel yorumlar yapmış bir kez daha emin oldum kolay kolay ondan ayrılamayacağıma . İnşallah kıskançlık olmaz sorunsuzca büyütürüz Bebişlerimizi. Ben hamilelik düşünmeye başladığımda doktora gidip sormuştum çok rahat bir şekilde hiç sorun olmaz demişti zaten doğduğundan beri tüm aşıları var . Hem zaten bizim ufaklık klozete yapıyor tuvaletini kum derdimiz de yok. Sadece bu süreçte sokaktaki kedileri uzaktan sevmek zorunda kalıyorum . Buradan size erkek abisi oluyorum pozunu da atalım
Günaydın herkese mutlu huzurlu günler.. can dostlarımızdan bahsettik gece de onlarla ilgili rüyalar görüp durdum . Herkes çok güzel yorumlar yapmış bir kez daha emin oldum kolay kolay ondan ayrılamayacağıma . İnşallah kıskançlık olmaz sorunsuzca büyütürüz Bebişlerimizi. Ben hamilelik düşünmeye başladığımda doktora gidip sormuştum çok rahat bir şekilde hiç sorun olmaz demişti zaten doğduğundan beri tüm aşıları var . Hem zaten bizim ufaklık klozete yapıyor tuvaletini kum derdimiz de yok. Sadece bu süreçte sokaktaki kedileri uzaktan sevmek zorunda kalıyorum . Buradan size erkek abisi oluyorum pozunu da atalım
Günaydın herkese mutlu huzurlu günler.. can dostlarımızdan bahsettik gece de onlarla ilgili rüyalar görüp durdum . Herkes çok güzel yorumlar yapmış bir kez daha emin oldum kolay kolay ondan ayrılamayacağıma . İnşallah kıskançlık olmaz sorunsuzca büyütürüz Bebişlerimizi. Ben hamilelik düşünmeye başladığımda doktora gidip sormuştum çok rahat bir şekilde hiç sorun olmaz demişti zaten doğduğundan beri tüm aşıları var . Hem zaten bizim ufaklık klozete yapıyor tuvaletini kum derdimiz de yok. Sadece bu süreçte sokaktaki kedileri uzaktan sevmek zorunda kalıyorum . Buradan size erkek abisi oluyorum pozunu da atalım
bende öyleydım çok garip demi :) çığlık çığlığa kaçardım hele kedilerden aklım çıkardı nasıl alıştım bilmiyorum şimdi ömrümün sonuna kadar bakarım diye düşünüyorum :)Günaydınn
Offf tam en büyük korkumdan bahsetmişsiniz
hareket eden her canlıdan aklım çıkıyor az biraz değil çok fazla
eşime arkadaşlarıma zehir ediyorum yaz günü bile açık yerde oturamıyorum
ne güzel sizler seviyorsunuz bakıyorsunuz
ben kışın mama bırakıyordum dışarı ama evden uzağa poşet içinde bırakıyordum ki kokumu alıp bana gelmesinler diye
bennim bebe de kesin korkak olacak
belki babası sevdirir
Biliyorsunuz malum bende alamadım niye çünkü cinsiyetini öğrenemedim infilak edicem kendi kendime
Canim gectigimiz hafta bizim sitede bi bayanla tanıştım bi oğlu varmış bi haftada öncede kızını doğurmuş onunda pitbull u vardı yanımıza gldi bnde kadına sordum köpeğiniz kiskaniomu diye kadın oğlu dogdugunda köpeğinin bir ay ağladığını söyledi içim parçalandı bi anda ama sonra bi alışmış köpek çocukla çok iyi anlasiyorlarmis :) aglayinca köpek gidiomus yanına falan.Tüm aşılarını düzenli bir şekilde yaptırıyorum canım gerekli olan herseyi var bilmiyorum ya ben kıskançlık yaparsa diye korkuyorum
Ne tür testler yaptın canım? Benim kontrolüm yarın bi soracayım bendeAhh kiyamam kediler cok hisli hayvanlar gercekten hastayken daha cok abliyor insan gelip agriyan yerime yatiyorlar. Bebek haberini aldik dr dan ciktik esim araya mesafe koy dedi zaten kopekler icin risk yok ama kediler biraz riskli (disarda bakilan kediler tabiki) bende zor ama bakalim dedim (kedilerin birini bir aylikken sokaktan buldum digeri onun yavrusu)
Aksam eve geldik ben her aksam gelir tek tek
kucaklasirim o gün uzak duruyorum pesimde dolasiyor dolasiyor en son tuvalete girdim kapının arasindan sizmis iceri ben kapatmadan ben klozete oturur oturmaz kucagima oturup boynuma sarildi o gun dedim biz uzak kalamayiz simdi dikkat ediyoruz testlerimiz cok sukur sorunsuz iki dr a danıştım yikamadan yedigin bi yesillik evdeki kedinden daha riskli rahat ol dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?