2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanayi bölgesi var ya oraya git bence
mesafe çok değil hepsi evine teslim ederler
benim müşterilerim var orada ama bebek odası satıyorlar mı bilmiyorum
ekmel mobilya falan
fiyatlar manavgattakilere göre bi tık daha düşüktür

Günaydın canım seninkide aynı cinsmiş bırakılmaz bunlar ya hareketleri değişti aslında anlıyolar birşeyler oldugunu bebek oldugunu. Benim doktorum kediyi uzun süredir besliyorsanız sorun yok ama kısa süreliyse sorun olabilir test yaparız birşey bulaşmışmı diye kakasına sakın yaklaşma dedi doğuma kadar eşim temizleyecek. Maşallah seninki kakasını klozetemi yapıyor? Benimki peşimizden geliyor bakıyor falan ama okadar 3 yaşında artık yapmaz herhalde

ben de öğrenemedim bu cumartesi inşaallah artık. doktorum yine erken derse doktor bile değiştirebilirim
Seni biliyorum 12 marttaydı randevun dimi demez artık gösterirse bebiş oğlumda da 17. Haftada öğrendim benim dr netleşmesini bekliyor sanırım riskli olmazsa da kısa zaman aralığı bırakmıyor muayene aralarını ondan kaldım ben bide ilçedeyim bi kadın doğumcu yok ya

Bizimki sadece tahmin canim eşim kızıyo az daha bekleseydik tatilden olduk diye ♡ bu kadar erken hamile kalmam sanıyodum olmazsa arsıza gider yinede denize girmiş oluruz ne yapalım orada da otel sorun işte antalya otellerini ne tutar ki

Çok üzüldüm canım inşallah orada da mutlu keyfi yerindedir sen düşünmemeye çalış. Klozet eğitim setleri bar internette küçükken ona alıştırmıştım kullanmadığımız bir tuvalet var kediciğin oldu

bende çociklerimi koyayım :) aşk bunlar benim oğluşumu 4 tane ablası bekliyor
Oyy maşallah hepsinede valla baya çokmuşuz hayvan besleyen annişler içim rahatladı doğumdan sonra kv falan baskasına verin kedi zarar verir çocuga dedi durdu aklımı bulandırdı ama kıyamadım veremedim kimselere vermicemde ya paşamla mutluyum ben

İnşallah bizimkide öyle olur ya vermek istemiyorum kimseye

Korkmak da huylanmak da dünyanın en normal şeyi bence herkes evinde hayvan beslemek zorunda değil ki , ama ben çok isterim çocuğumun hayvanla büyümesini inşallah başarabiliriz

Yok kızz:)) ben kedi besliyorum aşıları falan tam ne gibi riskleri var evde kedi beslemenin diyecektim :)
Ayyy ona kalsa balkona kuş tüyü bile düşmeyecek boşver sen o pis baytari önce dene bebiş gelince sonra karar ver onu çocuk doktoru en iyi bilir canim ben kuşları ilgilenemem günah diye gönderdim öyle de oldu benim oğlan on numara huysuz cıktı

Evet ben de rahatladım baya sizleri görünce hep kendimi çok yanlış bir şey yapıyorum herhalde diye düşünüyordum. Benim annem de kayınvalidem de kedilere bayılır ve sağolsunlar sürekli bir şey olmaz onlar alışır bebeğe diyorlar ama onların dışındaki herkes bize karşı

Günaydın canım cesaretini toplayıp elleyebilsen belki korkulacak hiçbirseyin olmadıgını anlarsın emin olursun belki

Yoksa Manavgatlı mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…