2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım insan düşünüyo işte herkes kediyi çıkar evden diyor ya sanki bebeğime zarar veriyomuşum gibi oldu

Aynen canım insan düşünüyo işte herkes kediyi çıkar evden diyor ya sanki bebeğime zarar veriyomuşum gibi oldu
Benimde kuşlarıma öyle dediler korktum gönderdim her kafadan bi ses çıkıyor zaten sen çocuk doktoruna sor bebisler gelene kadar yoldas oldular halbuki

10unda canım bakalım inşaallah artık söyler, ben kız hissediyorum ama sırf hisle de o beğendiğim tulumları alamıyorum

Canım bizim evde kullanmadığımız alaturka tuvalet var büyük tuvaletini oraya yapıyor ve yaparken garip garip miyavlıyor başına çağırıyor su döküp çamaşır suyu dönmedikçe ayrılmıyor oradan , küçük tuvaletini de klozete yapıyor sonra sifon çekiyoruz . Küçüktü ben klozet eğitim seti almıştık o zaman çalışmıyordum da kısa sürede öğrendi ama büyük tuvaletini alaturka tuvalete yapmaya başladı sanırım daha rahat etti :) biz de kullanmadığımız tuvaleti ona verdik. Belki alışabilir çok akıllı oluyorlar denemekte fayda var büyük kolaylık. Hayatımızdan kum çıktı bizim

Ne oldu kız pis baytar falan diyon seni sinirmi etti yoksa

ONTK ahhh nerde ellemek
geçen yemeğe gittik salaş bi yer hep köpekler olur o gün yoktu rahat rahat yedim yemeği tam arabaya giderken 5-6 yavru köpek çıtkı
ölcem korkudan
bi de bacağıma değdi ya
direk kaşınmaya başladım
eşime bağırdım karşıdan bayağı komik oluyor ama

Ne güzel ya bende denim belki alışır

Haha bidahakine videonu çektir kız :))

Ne tür testler yaptın canım? Benim kontrolüm yarın bi soracayım bende
canım ilk kan testlerini yaptığında Toksoplasma ve rubella değerlerini ayrıca istedi doktorum, sonuclar sorunsuz çıktı sonra tekrarlamama gerek avr mı dedim yok dedi,
dısarda ve çiğ et ile beslenen kediler risk taşır sen evde besliyorsan mama yiyorsa sorun yok demişti, tuvaletini eşim temizliyor yinede bende öpmüyorum birşey yemeden önce mutlaka ellerimi yıkıyorum :)

antalya sanayi demi canım _? manavgatta ucuz hiçbirşey yokki zaten :)

benimde kv çok sever hepsini benim annemler tepkiliyi annemlerin yanına izne gittiğimde doktora beraber gittik dr hiç sorun yok deyince rahatladı biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…