2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ben Antalya merkezdeyim ama çok bilgim yok açıkcası ikea açılacak ya oraya bakmayı düşünüyorum birde kırcami tarafında epey bebek mağazası var oralarada bakılabilir

Selam kızlar nasılsınız ben iyice uzak kaldım yazamıyorum hastalıktı işti derken giremedim çoğu zaman umarım herkes iyidir ben dün sabah büyük bir korku atlattım inşallah atlatmışımdır yani
sabah 6 buçuk gibi yataktan kalktım birden suyum geldi nasıl korktuğumu anlamtamam bacaklarımdan süzüldü eşimi kaldırıp hemen hastaneye gittik ordaki ebe ultrasondan anlamıyormuş hareket gördüm gibi ama kalbinden emin değilim dedi iyice korktum sonra doktorum geldi şükür kalbinin attığını söyledi hareket ediyor gelişimi yerinde suyu yeterli dedi ama bilmiyorum korktum çok sürekli takip ediyorum akıntı varmı diye şükür 24 saati atlattım çünkü doktoor eğer kese yırtıldıysa 24 saat içinde doğum sancın başlar dedi inşallah idrar kaçırmadır. bebeğim transvers durusda olduğu için böbreklerime aşırı baskı yapıyormuş bakalım inşallah geçici birşeydir dualarınızı bekliyoruz teyzeler herkese hayırlı günler

Bizimkindede sorun yok ozaman benim oğlumda dışarı çıkmıyor zaten 3. Kattayız dolasamıyo sevmiyoda hep evde mama yiyor bazen kanat haslıyorum yiyor okadar ama kahvaltıyı çok seviyor zeytin yumurta sarısı ekmek falan izin versek bizimle masaya oturacak :))

Geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur Allah yavrunu sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Günaydın güzel anneler şirin dostları gördüm içim açıldı keşke yakında olsamda gelip sevip oynasam. Beysal çok geçimin olsun birdaha yaşamazsın inşllah o korkuyu 9.10 gün dolunca sağlıkla suyun gelsin öyle doğur inşllah:) Erkek anneleri konusunda çok hakkısınız benimde oğlum hiç sadece anne demez tatlı annem prensesim bebeğim böyle romantik hep kurban olsun annesi tosuncuğuna

Canim geçmişler olsun bilmeden yapmış olabilir misin ben gece bi kalkıyorum az daha kalkmasam kaçıracakmışım kadar oluyorum yani bisey olsa o kadar suyu eksik kanamayla birlikte vs olurdu korkma Allahın izniyle

Kızlar bu toxoplasma fare falan yerse olurmuş kedilerde sizin için okudum benimde 650 üzeri cıktı toxoplasma bağışıklığın var anlamına geliyor anladigim

Kendi kılına tüyüne bakmıyor ineklerden gelen herşeye takıyor kafayı biktim çamaşır yıkamaktan
Allah sabır versin canım evdeki hayvandan değilde kendi üstünde dışardan gelen tüyden kıldan korusun sizi :))

Selamlaaar :)
Beysal gecmis olsun canim su gibi akinti cok oluyor benim oglumda 14 haftalikken okulda oyle olmustu nasil bir korku yasadim hemen üniversitenin acilinde almistim solugu ama cok sukur su falan degildi doktoruma gittigimde de bu haftalarda su gelme olmaz korkma dedi gitti fitil vermisti sonra azalmisti.
Kizlaaaar bebisleriniz cok seker bende hayvanlari cok severim iyi ki varlar tipki bebek gibi bize masumiyeti hatirlatiyorlar

Kızlar bu toxoplasma fare falan yerse olurmuş kedilerde sizin için okudum benimde 650 üzeri cıktı toxoplasma bağışıklığın var anlamına geliyor anladigim
Hmm benimki hiç dışarı çıkmadığı için en fazla sinek örümcek yemiştir

Merhaba çok geçmiş olsun. Günde 1 bardak Havuç suyu içmeni ve mümkünse çok gezinmemeni tavsiye ederim canım. Yırtılma değilde kese de delik açıldıysa sadece suyun artar yine dikkat edersen ve delik kapanabilir. Çünkü su dediğimiz şey bebeğin çok affedersiniz çişi.

Beysal inşallah geçici birşeydir Alalh korusun
çok sıkıştıysan belki uykuda birdne salmıştır kaslar gevşiyor ya
kan falan yoksa doktor da sıkıntı yok dediyse korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…