2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım, bence idrar kaçırmışsındır. bu aralar ben saat başı çişe gidiyorum çok baskı yapıyor.
Rabbim başka korku vermesin

AYnn cnm o böyle jel gibi oluyor bende mı yapsam acaba bunda önlemını alalım

arkadaşlar ben doktora 12. haftada gittim doktorumu degiştirdim önerilen doktora randevu aldım ama ıkı hafta boyunca dolu olduğu için 19 mayusa aldım 17 haftalık olacagız o hafta çok mu geç 5 hafta önce gitmiş olucam bana akıl verın 5 hafta sonra kontrol cokk mu geç

Yok canim 17. Hafta geç değil bende 12de gittim dr 17. Haftaya gün verdi tekrar ve zaten bu arada test vs bisey yok ayrıntılı ultrason var 20. Haftadan sonra

Çok .ok geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın dinlen fazla kalkmamaya calıs

çiğ yemedığı surece sorun yok canım zaten çok temız hayvanlar bız sevınce yarım saat kendını temızlıyor :)

5 hafta gec degıl canım bende aynı o sekılde gıttım sorun olmayınca 5 haftaya uzattı doktorum rahat ol :)

Günaydın kızlar. Kabuslar dolu bir gecenin sabahında uyursak ancak şimdi kalkabildim. Maşallah konuları birer sayfa atlayarak okudum. Hayvanlarınız çok tatlı. exixizimm köpeklerine bayıldım. Benim karşıma bir sakin köpek çıkmıyor ki sahiplenelim. Kızım belediyenin kedi köpeklerni seviyor. Bir kere eşim maltese getirdi. Bir gram uysallık kendini sevdirme huyu olmadı. Isırma, bize uluma, her yeri pisleme ve s. Çok uğraştım ama oyun sanıp canımızı yakıyordu, oyun gibi oyun da değil hırçındı resmen. Ailecek hepimize illallah dedirtmeyi başardı geri verdik.
Kedi alamıyorum eve, ölen kedimden sonra. Onun içindeki ruhu insandı desem yeri var. Yıllar oldu hala onun yerine başkasını getiremem. Hiç miyavlamadı insan gibi el hareketleriyle anlaşırdı ve bir dünya konusu vardı. Hatırlarken bile hala gözüm doluyor, dünya güzeli olsun onun yerine eve getiremem.

Rotvayder baktım ama bahçeli evde.
Bir de alman kurdum oldu, o da konuşmamı anlıyordu malesef erken öldü , kurtarmak için herşeyi yaptım kurtaramadım. Ona da ağladım ama o kedim kadar koymadı bana.

Bende varımm uyanıkgillerden sabah 8 den beri iki gündür okuyamadığım konuşmalarınızı okuyodum:)) hava berbat zaten gri gri
Görükle tarafı da berbat
Günaydın canım maalesef lafta raporluyum ama her gün erkenden uyanıyorum , hadi bak uyursun diyorum kendime ama yok
Off yaaa şöyle uyusam 11 e kadar filan sonra kahvaltı saat 12 olsa eşimin gelmesine 2-3 saat kalmış olsa demi ama yooooklkl işşte
bende çociklerimi koyayım :) aşk bunlar benim oğluşumu 4 tane ablası bekliyor
4 abla demek cocker in dişiii hamiş olmayaydık dünür gelirdik size :)

Kızlar bende Bugun çok tembelim kalkıp iki bardağı yıkayacak halin Yok bu hamileliğin en tuhaf yanı bu oluyor bir gün süper güçlerim varmış gibi aşırı haraketli diğer gün ölü gibiyim :)

Beysal canım çok geçmiş olsun. Korktum inşallah idrara baskı yapmıştır kaçırmışsındır. Yaz ara sıra nasılsın
Yıldırımda güneş var canım açılır birazdan sizde de

Rotvayder baktım ama bahçeli evde.
Bir de alman kurdum oldu, o da konuşmamı anlıyordu malesef erken öldü , kurtarmak için herşeyi yaptım kurtaramadım. Ona da ağladım ama o kedim kadar koymadı bana.

benimde köpeklerimden biri çok uysal biri sevgi arsızı hep sevilsin ister
kedilerimden de sokaktan bulduğum ile iletişimimiiz çok çok iyi konusup anlasıyoruz dediğin gibi ama yavrusu hiç bizimle ilgisi yok sadece kendi annesiyle her işi

bende her zaman bakarım diyorum ama kaybedince belki aynı fikirde olmam senin gibi tek isteğim ömürleriyle vefat etsinler hastalık çekmesinler

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım zaten inşallah altıma kaçırmışımdır idrardır diye dua ettim hep :) böylede dua ettirdi ya sıpam bana :)
ya ben hareket hissedemiyorum güya ikinci gebelikte daha çabuk hissedilirdi benim gibi 2. gebelik olup halahissetmeyen varmıı

bu arada yatma şansım olmadı grip dolayısıyla rapor almıştım üst üsste alamadım doktorumda işe gidebilirsin diyince çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…