2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarda söylemiş ama eski sanayi bölgesindede mobilyacılar var

Kızlar birşey sorcam. Normal doğum ortalama hangi haftalar arasında olur acaba internetten araştırdığım ve doğum hikayelerini okuduğum kadarıyla 38 haftada daha çok normal doğum olmuş doğrumu ki acaba

ebebek canlı yayında yenidoğan sünneti anlatılıyor bebekde doğumda herhangi bir sarılık enfeksiyon yoksa veya ürolojik açıdan bir sıkıntı yoksa yenidoğan sünneti(özellikle ilk 6 ay) yapılması daha sonraki yaşlarda yapılmasında çok daha iyiymiş
pansuman ve iyileşme açısından daha avantajlıymıs ve pomad ile uyusturulup genel anestezi verilmeden kolaylıkla yapılabilirmiş

siz ne düşünüyorsunuz erkek anaları :)

Tamam Bugun düşündüğüm konuya değindin canım bende Türkiye de Doğum yaparsam bir sıkıntı olmazsa kesinlikle istiyorum Doğum sonrası sünneti öyle sünnet düğünü olayını falan sevmiyorum

bende sevmiyorum yapmayı düşünmüyorum aile büyüklerine siz ısrar ederseniz dedim yoksa benim hiç niyetim yok,

göbek düşmeden yapılırsa ikisi aynı anda iyileşir dedi doktor bende 40ından önce düşünüyorum bakalım kısmetse

Bende öyle düşünüyorum hem çoçuk hatırlamıyorum tranvada olmuyor

Sünnet mi Allahım daha oğluşum olacağı fikri bile sanki gerçek değilken daha ne güzel şeyle var , yine heyecanlandım

Merhaba kızlar. Benim ilk oğlumda 2 günlükken hastaneden çıkmadan yapıldı sünneti. Çok şükür kolay atlattık 1 hafta içinde hem göbeği düştü hem de sünneti iyileşmiş oldu. Tavsiye ederim

içimi ferahlattın canım sağol :) istiyordum ama minicik haline kıyamıyordum kafam karısıyordu hep

Canim noldu gece kotu birsey yok degilmi

Kızlar nolur benim icin dua edin. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Bebegim karnimda vefat etmiş kürdaj icin dr a gidiyoruz hic iyi degilim

İyiymiş , bebekken olsun istiyorum ben de

Kızlar nolur benim icin dua edin. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Bebegim karnimda vefat etmiş kürdaj icin dr a gidiyoruz hic iyi degilim

başın sağolsun canım nasıl fark ettin, kaç haftalıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…