2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canim umarım idrardır ki ben hapsururken bile bazen biraz idrarim gelebiliyor baskı var rahimde. İçini ferah tut

Kızlar son bi kaç gündür karnım çok kasılıyo.tam göbek deliğinin alt kısmı kasıklarım toplanıp taş gibi oluyo.bu 2. Gebeliğim ilkin de de oluyodu ama bu kadar kasılma için daha erken gibi.bunlar ikiz olduğu için olabilir mi acaba.haftaya kontrolüm var inşallah o zamana kadar sıkıntı olmaz

Kızlar nolur benim icin dua edin. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Bebegim karnimda vefat etmiş kürdaj icin dr a gidiyoruz
Canım ne diyorsun kalakaldım. Sen dün dedin bebeğin hareketini hissetmiyorum diye, bende de olduğu için önemsemedim. Allah kolay atlatmana yardım etsin canım. Çok zor bir şey, sadece Allahın taktiri deyince insan teselli buluyor.

Dualarim seninle canım iyi dusunelim.Rabbim yardin olsun senin ve hepimizin.

Yok canım o başka birisiydi şimdi anımsayamadım ama.

Kızlar nolur benim icin dua edin. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Bebegim karnimda vefat etmiş kürdaj icin dr a gidiyoruz hic iyi degilim
Çok geçmiş olsun Allahım yardımcınız olsun Allah size sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…