2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydon kizlar bugun uzerimde bir huysuzluk bir yorgunluk var nasipse ctesi gunu kontrole gidecegim
Huysuzzzzz evhamlıııı ayyy kız heyecan yaptım bak şimdi cumartesi kuzucuğumu görecez. Bende yarın oğluşumu görecemmm

Huysuzzzzz evhamlıııı ayyy kız heyecan yaptım bak şimdi cumartesi kuzucuğumu görecez. Bende yarın oğluşumu görecemmm
Ayy senindemi ctesi az kaldi oley seninki kacta benimki 11 bilerek o saate aldim gecen sefer 10 da gittim naptiysak uyanmadi :)

Aynen kız biraz gıcık oldum aslında ona dra gidemiyorum onun evrak işlerini yapmaktan
Benim ilk bebeğim düşükle sonuçlandığı için 2 haftada bir kontrole gidiyoruz geçen sefer gittiğimizde hersey çok iyiydi, eşime çocuk iyi bir sorun yok acaba kontrolü ayda 1 mi yapsak dedim tepkilendi 2 haftada 1 şansımız varsa çocuğa bir zararıda yok ayda bir neden gidelim? Olmaz dedi :)) gelsin benim kocişimden ögrensin dicem ama bizim ilk çocuk ya belki benimkide ikinci bebekte öyle olur

Bende cuma gitmeyi düşünmüyorum bende çok özledim oğlumu bide burda Doğum yaparsam sezaryan yaparım onu öğrenicem sezaryan olursa nezaman alırlar diye

Rotvayder baktım ama bahçeli evde.
Bir de alman kurdum oldu, o da konuşmamı anlıyordu malesef erken öldü , kurtarmak için herşeyi yaptım kurtaramadım. Ona da ağladım ama o kedim kadar koymadı bana.
İnsan evladı gibi sevip birde anlaşınca farklı olunca unutamaz seni çok iyi anlıyorum canım

Beysal canım dualarım seninle. İnşallah sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğin. Kritik saatleri atlattigini yazmışsın. Çok şükür. Bundan sonrası inşallah hayirla devam edeçek

Ayy senindemi ctesi az kaldi oley seninki kacta benimki 11 bilerek o saate aldim gecen sefer 10 da gittim naptiysak uyanmadi :)
Bizimkide hep uyku saatine denk geldik doktor zorla uyandırdı hep, yarınki randevuyu erkene aldık uyanık yakalayalım diye. Şimdiden oynatıyolar bizi keratalar

Bizimkide hep uyku saatine denk geldik doktor zorla uyandırdı hep, yarınki randevuyu erkene aldık uyanık yakalayalım diye. Şimdiden oynatıyolar bizi keratalar
Ay evet benimkşde uyuyor dktr sallıyor karnımı falan Yok oynamıyor bende çok yemek yiyip gidicem:)

Kız bu pis baytar çok bilmiş işte usg zararlı deyip duruyor oğlumda da biz hastaneden çıkamadık zor geçti hamilelik bunda rahatım ya kendi de benden rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…