2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bu pis baytar çok bilmiş işte usg zararlı deyip duruyor oğlumda da biz hastaneden çıkamadık zor geçti hamilelik bunda rahatım ya kendi de benden rahat
Beklicez ozaman canım ne yapalım ama cinsiyeti hareketleri hepsini biarada göreceksin oda güzell

Ben onu denedim canım çikolata yedim yok bizimkiler inat ya hiçbirşekilde rahatlarını bozamıyorsun :))
Aynen benim bebiste uyuyordu en son.sen haftalarca bekle snra bir git bizim tembeller uyuyor ve uyanmaya da niyetleri yok.biseyini goremeden geliyorsun.sukur sağlıklı olduklrini soylyince doktorlar dönüp geliyoruz dimi.

Beklicez ozaman canım ne yapalım ama cinsiyeti hareketleri hepsini biarada göreceksin oda güzell
Diğer gittiğimde minicik kıpırdadı zaten benim hiç umudum yok ya bu da erkek kesin ben kız istiyorum az önce c.tesi girmicem kesinleşti zaten hıh

Tecrübeli anneler bu tetenoz u ne zmn olacagiz ya.. benim saglik ocagindan hic arayan soran yok

Evet canim ilk bebiş..bugun 19 haftalik oldum..20+6 da detayli ultrason randevum var..
20. Haftalarda yapıyorlar canim ilk bebişte ebe kağıdı elime vermişti bunda bende bilmiyorum aşının 3 yıl geçerliliği varmış benimki dolmadığı için tek doz yapacak 23 yada 29. Haftada dedi ama 25. Haftaya kadar aramazlarsa sen ara sor

Kızlar az önce uzanırken alt karnımda 2 tane sonra da 1 tane pıt hissettim seyrime gibi acaba bebişim mi yoksa erken midir daha

Merhabalar hamile anneler rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi.nasip etsin allah hayirli saglikli evlarlat versin bi avazda dogurun inşallah.ama bu surecte ne olur cocugu olmayan kadinlara dua edin çunku hamile kadinlarin duasi kabul olur rabbim tum isteyenlerle birlikte olmayanlara yani bizlere de versin şimdiden hepinize cok tsk ederim bu arada sizlerin yazilarini okurken cok heyecanlandim hem duygusallastim rabbim inşallah bizlerede nasip etsin boyle duygulari

Himm tamam canim cok teşekkürler

Kızlar sağ kaburgamın altında ama kasıktan baya yukarda arada bir ciddi bir acı girip çıkıyor acaba gaz sancısı mı dedim aynı noktada sabahtan beri 2-3 saattte bir yoklayan ağrı olur mu yaaa
Bazen üst üste 4-5 kere

Bende boyle topiklere yazardim Allahim kimseyi evlatsizlikla ve evladiyla sinamasin insallah gonlune gore olur Rabbim ya varis ismiyle nasip etsin insallah amin :)

Canimm Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyuu insallah.Isteyen anneleri aratmasin kucaklarini doldursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…