2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nolur benim icin dua edin. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Bebegim karnimda vefat etmiş kürdaj icin dr a gidiyoruz hic iyi degilim
Canım nasıl oldun , senin sağlığın iyidir inşallah merak ettim çok . Allahım yardımcın olsun inşallah

Kızlar nolur benim icin dua edin. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Bebegim karnimda vefat etmiş kürdaj icin dr a gidiyoruz
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle

Kızlar nolur benim icin dua edin. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Bebegim karnimda vefat etmiş kürdaj icin dr a gidiyoruz hic iyi degilim

Çok üzüldüm Allah sabır versin belkide sağlıksız bi gebelikti inş en yakın zmnda sağlıklı gebelik hbrinı aliriz

İyi akşamlar annisler yarın 10 da randevum var duaniza ihtiyacım var 1 haftadir bebeğimin hareketlerini hissediyordum 2 gündür oynamıyor çok korkuyorum inşallah iyidir meleğim

Aynen benim bebiste uyuyordu en son.sen haftalarca bekle snra bir git bizim tembeller uyuyor ve uyanmaya da niyetleri yok.biseyini goremeden geliyorsun.sukur sağlıklı olduklrini soylyince doktorlar dönüp geliyoruz dimi.
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda uyusunlar bekleriz sorun yok sağlıkla doğsunlar inşallah

Diğer gittiğimde minicik kıpırdadı zaten benim hiç umudum yok ya bu da erkek kesin ben kız istiyorum az önce c.tesi girmicem kesinleşti zaten hıh
Erkek olsun canım takma sağlıklı olsunda yavrular gerisi boş

İyi akşamlar annisler yarın 10 da randevum var duaniza ihtiyacım var 1 haftadir bebeğimin hareketlerini hissediyordum 2 gündür oynamıyor çok korkuyorum inşallah iyidir meleğim
İnşallah herşey yolundadır benimde kontrol yarın inşallah güzel haberlerle döneriz

Bende cikolata yemistim uyanmadi dr dedi rusvetin isine yarammais :)))
Uyanık bebeler bunlar canım sana bişi dicem nolur kasma artık kendini rahat bırak az önce arkadasın bebeginin kalbi durmuş ya okudum çok üzüldüm çok kötü oldum( sağ salim sağlıkla doğsunlar inşallah

Evet ona bende cok uzuldum Allah sabir versin kimseyede bizede vermsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…