2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin insallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun amin

Detayli ultrason için randevu aldinizmi benim doktrorum 20. Haftadan sonra randevu alabilirsin dedi 20 yle 22. Hafta arası sanirım. Yanlız detaylı ultrason fiyatları uçmuş durumda kızıma hamileyken ne kadr ödedigimizi htrlamiorum ama aldığım fiyat

Selam kizlaaarrrr
Herkes nasil? Yarin benim de kontrolum var. 13.30 da gidecez. Benim doktorum detayliya kendisi bakiyor. Gecen gidisimde kemiklere bakmisti zaten. Bu gidisimde organlara bakar diye dusunuyorum.
Doktor kontrolu uzadikca benim de icim rahat etmiyor. Ilk defa 3 hafta ayri kaldik. Zaman gecmedi sanki. Bir de olumsuz seyler duydukca insam korkuyor. Ne bileyim nazar geliyor insanin aklina. Milletce de mutlu olmaktan korkariz ya. Kesin nazar deyecek diye.
Bugun H&M den aldiklarim geldi. Bu arada tavsiye eden arkadasa tekrar tesekkur ederim. Gercekten cok kaliteli ve cok guzeller. Ben paketime bakarken bir ogrenci geldi yanima. Ayy hocam yoksa siz hamile misiniz. Ayyy cok tatli falan. Ben de masallah de dedim. Benim masallah dedigim de 40 gun yasar dedi. Var ya nasil sinir oldum. Icimi bir korku kapladi. Ne kadar hassasiz boyle. Yarin olsun bebisimi goreyim saglikla insallah. Hayirli haberlerle geliriz hepimiz yarin randevusu olanlar

Merhabalar kizlar, nasilsiniz? Ben 17 haftaya girmek uzereyim, bugune kadar hic bulantim olmadi ve hic kusmadim, ama bugun ilk kez sabah yemek yerken middem cook bulandi ve afedersiniz yediklerimin birazini cikardim, sonrda gecti ve butun gun ara sira mide yanmam oldu. Sizece bu normal mi neden oldu acaba, bulanti icin cok gec degil mi?

Agzinin ustune iki cakaydin ya canim yoksa gelip ben cakayim o dengesize

Ayyy lafa bak Allah esirgesin boşver dengesizi. Hayırlı olsun ciciler yarın 3 anne otrole gidiyor desene hayırlı haberler inşallah

Karnımda ciddi bir ağrı var canım durup durup vuruyor saatte 3-5
Midemin sağ tarafı az aşağısı kasıktan baya baya ızakta yani 7-8 aylık bebek olurda içten ittirir aynı öyle oluyo
Bu acı içten başlayıp dışadoğru şiddrlenerek artıyo 4-5 sn sürüyo ve bitiyor endişelendim

Allah korusun karaciğer vs olmasın dra gitsen

Göğsünden bi karış aşağılardaysa gaz sancısı olma ihtimali yüksek. Tuvalete çıkma durumun nedir?

Kizlar kimse bilmiyor mu?

Agzinin ustune iki cakaydin ya canim yoksa gelip ben cakayim o dengesize
Odamdan gönderdim de ben alacagimi aldim. Ugursuz. Rabbim esirgesin saklasin hepimizinkini. Hayirlisiyla sagsalim kucagimiza alalim su stresli gunler gecse de rahatlasak. Eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlat olsun baska birsey istemiyorum ki hepimiz oyleyiz. Ama hep icimde korku var. Insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…