2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok üzüldüm gerçekten kendimi yerine koydum Allah sabır versin kaç haftalikti acaba

Bende gaz sancısı gibi düşündüm canım dktrna br sorsan çok şiddetli bir ağrıysa muhakkak dktr git bide sancı sıklığı azalıyormu yani be kadar sürede bir oluyor

Devam ederse dr uma danışayım bi olmadı
Gaz sancısının aynı uerde nüksetmesi
Zor giibi düşünüyorum nokta atışı çünkü
Wc problemim de yok çok şükür

bu duyguyu o kadar çok iyi biliyorum ki 8 yıl bebek hasretiyle yandık tutuştuk.Anneler gününde,hamile haberlerine az ağlamadım.aşılama,3tüp bebek umudumu kesmem yaşım 35e yaklaşması sigara içmem rabbim kendiliğinden nasip etti .Dilerim Allahım sana ve isteyen dileyen herkese ama herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Tüm hamile arkadaşlarında hayırlısı

Kızlar birşey sorucam şimdi sırtüstü yatıyorum gobegime bakıyorum sürekli atıyor gobegim o kalp atisimi anlamadım pıt pıt şeklinde bir aşağı bir yukarı göbek deliğinin hemen altı ama sürekli araliksiz

Münasebetsiz çocuk. Evde anne baba öğretmemiş insanları kırmamayı sinir oldum ben de.
İnşaşşah yarın hepiniz hayır haberler getirecrksiniz canım. Endişelenme

As canım güzel haberlerle gel inşallah benimde yarın kontrolüm

Benimde öyle oldu canım sonradan fark ettimki mandalinadan oluyormuş. Birde kızartma yag kokusu. Benimde şimdiye kadar ne mide bulantısı ne baska birsey oldu çok şükür

Reactions: D-E
wintersun ben kabız olduğumda yaşamadığım doğum sancısını anımsatmıştı canım. Magnezyum çok işime yaradı epey rahatladım. Bir de idrar yolu, böbrek enfeksiyonu çok kötü ağrı verir, sanki biri elini sokmuş da kordonu aşağı çekiyor gibi.
Parol içmeni öneririm canım. O zaman geçmezse mutlaka doktora gitmelisin.

Bende çok üzüldüm gerçekten kendimi yerine koydum Allah sabır versin kaç haftalikti acaba
16. Haftaydı galiba yalnış hatırlamıyorsam. Yarın kontrolüm var üzüntüden uyuyamadım ya bebeğim aklıma geldi ilki benimde düşükle sonuçlanmıştı toparlanamamıştım

D-E , canım ben ilk defa imomdan 14-15.haftalarda kusmuştum . Mide yanması çok oluyor ama, soda elma falan filan işte bir şekilde geçiriyorum. Yanmış yağ, balık tavası, yumurta haşlanmış tencere ve s. dikkat et canım. Geçmiş olsun

Reactions: D-E
16. Haftaydı galiba yalnış hatırlamıyorsam. Yarın kontrolüm var üzüntüden uyuyamadım ya bebeğim aklıma geldi ilki benimde düşükle sonuçlanmıştı toparlanamamıştım

Aynen bende öle kalbi durmuştu 8. Haftada pıhtılaşma sorunum varmış şuan hergun iğne vuruyorum gobegimden kan sulandırıcı ayrıca hap falan içiyorum aspirin

Kızlar, bilgi amaçlı bir şey diyecem. Şimdi karnımız büyüdükçe zaman zaman sancılar oluyor. Hele ileri zamanlarda çoğu doğuracam diye on kere hastaneye gidip geri gönderiliyor. Dr.lar o zaman parol veya uygun ağrıkesiciyi iç diyorlar. Eğer doğum sancısıysa asla fark göstermez. Bağırsak,enfeksiyon ve s.durumlarda etki eder. Aklıma gelmişken dedim yazın bir köşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…