2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meraba anne ve anne adaylari burda hersey el emegi sayfami yeni açmam sebebiyle uygun fiyata yapiyorum.
isimli bulut bebek yastikları
isimli mutfak önlukleri.
kapi susleri.
doğum panasu.
polar bebek battaniyeleri.
sayfama bi göz atin pişman olmazsiniz
detayli bilgi için dm"den ulaşabilirsiniz Eki Görüntüle 2120835

Canım ben hamile olmadan önce de atıyordu öyle kendi kalp atışımızdan dolayı oluyor , zayıfsan daha çok hissedebilirsin

Gecmis olsun canim senin bebeler iki tane oluncaa ittiruyolardir icten icten dr unaa sordunn mu

Güzel anneler günaydın. dun İzmir'den kocaeliye evime geldim neden sırf bocugumun bugun kontrolü var die.:) İns bn ve bugün kontrole giden arkadaşlar güzel haberlerle döneriz.. dun birinin bebeğnin kalbi durmuş çok üzüldüm ismini unuttum rabbim hyrlsiyla nasip etsn en kisa zmnda ins. Bnde tedirgin oldum bu kürtaj bu düşügum var. Dünden beri elim karnimda.

2,5 -3 aylık dönemde kalp sesı dınletılmesı zararlıymıs sadece görulmesı gerekırmıs

benımk kac defa dinlendi

2,5 -3 aylık dönemde kalp sesı dınletılmesı zararlıymıs sadece görulmesı gerekırmıs

benımk kac defa dinlendi
BEN İLKINDE DİNLETTİ SADECE DOKTOR SONRA BI DAHA HEP ULTRASONDAN GÖSTERMISTI BENDE NEDENINI MERAK EDIYORDUM ZARARLIYMIS DEMEKKI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…