2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bacaklarımınn vücudumla birleşen yerleri ağrıypr sanki 9 aylık gibi ne nazlandıkkk yaaa kötü bişey mmmidir

Günaydın kızlar bugün baş ağrısı ve griple uyandım. Elimde parol var. Üzerinde parol 500 mg parasetamol Atabay yazıyor. İnternetten baktım gebelik kategorisi bir yer C yazmış. Sürekli kullandığım ilaç. Bu ilacı doktorum vermemişti sadece parol kullanabilirsin demişti. Ben bu ilaçtan 4 5 tane içtim daha öncelerde de kafam karıştı. Her parol isimli ilaç aynı değil mi? Yardımcı olabilir misiniz? Bu ilaçtan kullanan var mı? Yoksa ben yanlış mı yaptım. 14+6 haftalık hamileyim bu arada.

Son düzenleme:
Merhaba, kilolu hamile kalıp da kilo almayanlar var mı acaba? İlk bebeğim de 60la hamile kalıp 80 le doğuma girdim , bunda 72ile hamile kaldım ve 16+2de hala kilo almadım, hedefim 80i geçmemek tabiki bebek için beslenmeme dikkat edip ilkindeki hataları tekrar etmeyerek, gelişimi gayet iyi şükür hatta sat a göre önde hep

Canım bende hep zayıf hamıle kalmak ıstedım ama hayatımdakı en yuksek kıloyla 61 ıle kaldım sun an 19. haftadayım 1,5 kılo aldım bende ınsalalh 70ıs gecmem dıyorum :) bence bebek ıyıyse ılk aylarda almamak buyuk avantaj

Kızlar nolur benim icin dua edin. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Bebegim karnimda vefat etmiş kürdaj icin dr a gidiyoruz hic iyi degilim
Canım çok çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın en kısa zamanda bebeğini nasip etsin tekrardan inşallah çok üzüldüm hissetmişmiydin nasıl oldu?

İyi akşamlar annisler yarın 10 da randevum var duaniza ihtiyacım var 1 haftadir bebeğimin hareketlerini hissediyordum 2 gündür oynamıyor çok korkuyorum inşallah iyidir meleğim
Canım benim naptın 10 da randevun varmış yeni okudum merak ettim güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar cvp verecek olan yok mu??? Aynı ilaçtan kullanan var mı? Çok evhamlandım. Yaşadığım yerden uzaktayım doktoru da arayamıyorum.

Kızlar cvp verecek olan yok mu??? Aynı ilaçtan kullanan var mı? Çok evhamlandım. Yaşadığım yerden uzaktayım doktoru da arayamıyorum.
Canım endişe etme internetten baktım ben iki farklı kutu var ama aynı ilaç ikisde 500 mg. Parasetamol hapın etken maddesi zaten. Plus olan farklı senin dediklerin aynı anladığım kadarıyla

En yakın hastahane veya sağlık ocağına gidip danış kısa zamanda . Şimdilik kullanma aklında kalmasın çünkü . İlaç hakkında hiç bilgim yok ne yazıkki

Bn 18. Haftadaym ne kilo aldm ne kilo verdm. Esim diyoki dun senin karnin n zmn buyuyecek bnde bugün doktora sorucam.

En yakın hastahane veya sağlık ocağına gidip danış kısa zamanda . Şimdilik kullanma aklında kalmasın çünkü . İlaç hakkında hiç bilgim yok ne yazıkki
Şuan kaldığım yerde ne yazık ki sağlık ocağı yok uzak bir köydeyim.
Canım endişe etme internetten baktım ben iki farklı kutu var ama aynı ilaç ikisde 500 mg. Parasetamol hapın etken maddesi zaten. Plus olan farklı senin dediklerin aynı anladığım kadarıyla
Evet üstünde de parasetamol yazıyor. Korktum canım ya bu hamilelik çok evhamlı yaptı beni. Cvbın için de teşekkür ederim. Migrenim de var başlayacak diye korkuyorum. Uzak bir köydeyim. Elimde ki ilaçta bu.

Eklentiler

• 72AB1DA8-E09A-414C-9436-455350AD4A6F.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 34
Kilar biseu sorcamda emin değilim sabahdan beri düşünüyorum. Buraya kimse yazdı mi doguma 1 hafta kala bebeğin kordonu boynuna dolaşmış da vefat etms.yoksa rüyamda mi gördüm . Kusura bakmayın kzlar. Sacma bi sori oldu ama

Canım bende 70 le kaldım henüz 2 kilo almışım daha kilo aldm verdim demek için erken 6. Aydan sonra ne olacağımız önemli inşallah 80i geçmeyiz ama oğlumda 65 ile başladım 80le girdim doğuma çok aşırı yemediğğm halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…