2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende her zaman hissedemiyorum bazen oluyor bazen olmuyor. Bende hep onu merak ederim dururum. Acaba belli edermi olumsuz bir duurum olsa
Ben daha 14 haftalık hamileyim arada sanki karnımda aynı yerde karınca yürür gibi bir his oluyor gıdıklanıyorum kaşınıyor falan hareketimi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum bir de ona evhamlanmayayım diye :)

Ben 87 hamile kaldim 82 dustum ve 4 ay bitti bir kilo anca almisim cocugun gelisimi iyi insallah kendime kilo almadan bitiririm hamileligimi

Bugün kontrolu olan anneler neler yaptiniz anlatin hele..Birde dun bebegini kaybettigini yazan arkadasimizdan haber geldi mi ben goremedim..bir arkadas daha vardi suyu geldigini dusunen o ne durumda bilenler yazabilir mi? Kafama takiliyor hepsi Rabbim hepimize yardim etsin insallah.

Kizlar ben daha hareketlerini net hissedemiyorum cok evhamli biri de degilim ama bisey olsa anlarim degilmi
Caniimm gecen haftaya kadar ben de öyleydim ve aynen senin gibi dsunuyordum.bikac tecrubeli anne ile konustum etrafimda biraz rahatladim..bu hafta daha iyi hissediyorum minigimi sirt ustu yatinca basliyor gnlde kimildamaya..3 gundur deli gibi geziyorum kndimi dinlemeye fırsatım olmuyor.ama yatinca kıpırtı basliyor..

Bende sirt uatu yatinca pit pit oluyordu ama bole olumsuz seyler duyunca acaba bisey olsa anlayabilirmiyim diye dusunmeden edemiyorum. Birde ilk hamileligim herseyi ilk defa ogreniyorum

Normal parol gibi canım şuan evde değilim ama eve gittiğim gibi bendeki kutuya bakıcam senin için. Ne demek biz birbirimize yardımcı olucaz tabiki de

kızlar bu hamile yastıkları var ya u şeklinde olan onlardan kullandınız mı hiç yada çevrenizde kullanan var mı rahat ve kullanıslı gozukuyor aslında ozellıkle ılerlyen aylarda
şu an karnı çıkmayanlar hala rahattır sanırım ama benım sımdiden karnım cok var ve egılıp kalkarken ozellıkle yatarken donme konusunda ezıyet cekıyorum

Ya hic kilo almamsim ben. Moralim bozuldu offf ya.. bakayim doktor n dicek

canım ben de bu sabah aldım bu ılactan
ezcendekı kıza da sordum hamılelerın kullanaıblıdgı dimi diye
evet dedı
bitane içtim aynısı senınkının

Bende yine Bugun iyi değilim ağrılarım var galiba o rahat dönem geçti tekrar ağrılı günlerimiz başlıyor

Hissettiginizde nasıl hissediyorsunuz neye benziyor
içerden daha önce gaz kramplarına bağırsak hareketlerine benzemeyen bi baskı hissediyorum , sol tarafımda ayaklarını göbek deliğinin altındada başını hissediyorum bu hafta ayaklarından farklı bir hareket hissettim sanırım el kol hareketi oda , 20den sonra kesin hissediliyor yazıyor ben 15 de ilk 16 da 2.hareketini hissetmiştim 17 den itibaren de günlük hissediyorum ama bu her kişiye göre değişkenlik gösteren bir durummuş, benim iç karnım yokmus sanırım dırekt karnım cıktı hanı yemekten sonrakı sıskınlıkde dahada buyuyor ama sabah kalktıgımda kı karnım buyuk ve cıkık eger senın ıc karnın genısse belkı daha gec hıssedeceksındır , içini ferah tutu iyi şeyler düşünmek her zaman daha güzel olumsuzlukları çekme kendıne konustugum zamanda hareketlerı hızlanıyor yada hareketlı muzık dınledıgımde ben ofıste calısıyorum kalkıp yuruyorum heen baslıyor hareketler otururken genelde pek hıssetmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…