2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo almayan canım arkadaşlarım bu size yaradanın bir lütfu, evrenin güzel bir hediyesi. Hediyeyi kabul edin mutlu olun Bebeğin gelişimi ile ilgili bilgilendirmeyi zaten doktor yapar. Siz incecik hamile olmanın tadını çıkarın. İstediğinizi yemeye devam edin. Ben olsam öyle yapardım

Selam kızlarr biz geldikk çok şükür oğluşumun keyfi yerindeydi hareketliydi ayakları elleri suratında oyun oynuyordu, ilk ayak resminide çekebildi doktor ben ayak aramayın diye resmi büyüttüm. Oğluşum 250 gram olmuş boyuda 21.4 cm maşallah teyzoşlarına el sallamadı ama idare edin

Oyy masallah ya yegenime bak adam olsu ordek :))) cok cok optum ikinizide darisi bize insallah

oyy o topuk ısırılır opulur masallah :) allah nazarlardan saklasın ınsallah saglıkla gel mınık bebek :)

Selam kizlar. Biz de ciktik doktordan. Cok sukur iyiyiz. Her zamanki gibi kizimin sirti dönüktü. Hic yuzunu göremedik. Boyu kilosu iyi haftasiyla uyumlu. 4 hafta sonra detayliya cagirsi. 18+3 normalde 22+3 olacak detaylida. Ben 3 haftaya kalmaz giderim diye dusunuyorum. 23. Hafta bana gec geldi biraz. ONTK canim senin de gozun aydin. Masallah bir de profil vermis sana

Oy yerim ben onu maşllah kuzuma maşallah gözünaydın canım

Oyy masallahh kuzuya bak yaa..cok sevindim canim...detayli ne zaman

Sağol canım evet profil verdi mutlu etti bizi darısı size

Oyy masallahh kuzuya bak yaa..cok sevindim canim...detayli ne zaman
Bilmiyorumki canım 2 hafta sonra tekrar kontrol 20. Haftasında demişti ilk başlarda ama bugun böyle görünce heyecan yaptım hiçbirşey sormadım ağzım kulaklarımda dolandım :) çok sağlıklıymış oğluşum maşallah doktor çok güzel konuştu bide her gittiğimde detaylı ultrason yapıyor herseyin hayırlısı

Yeni doktordan çıktım. 211 gr olmus kuzm. Cok hareketli bi cocuk dedi bnde dedm ki kandirdm onu çikolata yedm dedm :) kilo almadm sıkıntı mi dedm alma zaten bosver dedi. Dogumun daha kolay olur dedi. 3 hafta snra bidaha gidicem. Bide detaylı ultrason verdi. Bnm doktor pej guzel anlari yakalamiyor cekms resm hicbisey blli değil.

Oyy maşallah maşallah minik kuzuya, darısı başımıza inşallah :)

Bende senin durumunda sayılırım. Kızımda 67 ile hamile kaldin 88 le doğurdum. Şimdi 74 ile hamile kaldım 85 gecmek isdemiyorum ama şimdiden 4 kilo aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…