2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normal parol gibi canım şuan evde değilim ama eve gittiğim gibi bendeki kutuya bakıcam senin için. Ne demek biz birbirimize yardımcı olucaz tabiki de
Allah razı olsun canım :)
canım ben de bu sabah aldım bu ılactan
ezcendekı kıza da sordum hamılelerın kullanaıblıdgı dimi diye
evet dedı
bitane içtim aynısı senınkının
Canım o zaman telaş etmeye gerek yok arkadaşda eve gidince bakacakmış. Eczacı da kullanabilirsiniz demiş. Zaten parasetamol yazıyor üzerinde ama ben evhamlandım.

Kızlar öksürük ve sinüzit oldum boğazımda tahriş, geniz akıntısı, burun akıntısı... Ne ararsan var. Antibiyotik başladım bu sabah. Keşke olmasaydı raporluyum yatıyorum sabahtan beri. Sabahtan az bi kahvaltı yapmıştım hastaneye gitmeden. Bir portakal yedim, bir tabak çorba yedim. Hiç beslenemedim bir haftadır hastalıktan, mide bulantısı, halsizlik ve iştahsızlık... Dikkat edin kendinize iyi bakın

Maiallah kuzuya Allah keyfini arttırsın

Maşallah aman sağlıklı olsun hep , nazlı çıktı prenses hemen yüzümü göstermem diyor demek ki

Moral bozmak değil tavsiyede bulunmak, 28aylık bir kızım var ve hala deliksiz gece uykum yok, ilk bebeği olanlar uyumayı seviyorsanız her fırsatta uyuyun, uyuyun, uyuyun... Ben öyle yapmıştım iyi ki diyorum!

Senin kiz nazli :) benim yegenim 9 ayda 1 defa gosterdi sadece oda ben gittigimde :))

Canım o zaman telaş etmeye gerek yok arkadaşda eve gidince bakacakmış. Eczacı da kullanabilirsiniz demiş. Zaten parasetamol yazıyor üzerinde ama ben evhamlandım.

Canım baktım bak bende ki de böyle rahatla artık :))

Eklentiler

• 03C2A8B7-797C-4DB1-895A-27192CE6DD7A.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 31
Gecmis olsun canim dikkat et bol bol su ic dinlen

Ay çok teşekkür ederim canım sabahtan beri kendimi yedim Allah bin kere razı olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin :) hamişlik zor işmiş :)))
Rica ederim canım amiiin en büyük temennimiz hepimiz için sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilelim yavrularımızı

Geçmiş olsun, kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…