2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim canım amiiin en büyük temennimiz hepimiz için sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilelim yavrularımızı
Amin inş. Bir şey sorucam canım takvimine göre aynı haftadayız sende benden 1 gün öncesin sadece. Hareketlerini hissediyor musun?

Amin inş. Bir şey sorucam canım takvimine göre aynı haftadayız sende benden 1 gün öncesin sadece. Hareketlerini hissediyor musun?
Yok camıö hissetmiyorum. Bir kaç gün önce bi tatlı yemiştim pıt pıt gaz değildi eminim. Öyle birşeyler hissettim. Çok nadir bazen çok derinden elimi koyup transa geçince hissediyorum. Ama genel olarak hissetmiyorum. 19. Haftadan ömce hissedilmez. Sen hissediyomusum

Aynı ilaçtan bende de var canım eczacıya özellikle sorup öyle almıştım

YA kızlar mart annelerine grubu a baktım bayağı bi okudum. Hepsi doğum konuşuyor kimi doğum yapmış kimi sancılı şuan. İnşallah herbirimiz hepbirlikte o günleride görüp, gazı var galiba ağlıyo bu bebe uyutmuyor dediğimiz günlere de geliriz

Sağlıklı olsunlarda kuzucuklar

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyleşirsin

Ama artık 20.haftadasın
3-4 kılo normal gibi
ben de kılolu hamıle kaldım +9 kıloyla dusun halimi

ilkınde ılk 3 ay almamıştım 4. ay 3 kılo birden aldım:)
İnsan gercekden kontrol edemiyor. Ben ömrü boyu gece asla bişey yemiyen biriyimdir yiyememde zaten ramazanda sahurda zar zor yiyerim. Ama hamileliğmin son aylarında gece fena bir aclik hisi duydum. Cok zor kontrol etmek hsmileliğinı az kilo alarak bitirenlere gecekden imreniyorum.

Masallah ogluşuna canım saglikla doğsun insallah bnde ultrason goruntusunu cameraya çektirdim ablama izleyip izleyip duruorum

Tesekkurler canım fazla yoldan çıkmamışsınızdır hersey bebişler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…