• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi,cuma suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 elhamdülillah, 100 el şafi, 100 el vekil,100 el mubdiu,3 ihlas 1 Felak 1 nas 1 fatiha 1 bakara suresi ve bağışlanma duası
Hasta olanlara,şifa.Dertli olanlara deva.Borclu olanlara eda.Evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları ve yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri için ve bilmedigim kabul olunmasi istedikleri dualarinin kabulu icin üzerine alıp "fatiha ile Amin"leyen herkeze hediyemdir.Rabbim. kabul eder inşallah ❤
Amin İnşallah

Kizlar size birsey diyicem ama sacmaliyor diyebilirsiniz sizinde nefesiniz daraliyormu merdiveni zorla cikiyorum normalmi dr a soylemelimiyim
Bendede var o durum. Dün dışarı çıktım yürüdükçe bile nefes nefese kalmaya başladım yeni başladı bu durum bendede. Baktım normalde yazıyor internettede. Kaçıncı haftadasin sen?

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi,cuma suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 elhamdülillah, 100 el şafi, 100 el vekil,100 el mubdiu,3 ihlas 1 Felak 1 nas 1 fatiha 1 bakara suresi ve bağışlanma duası
Hasta olanlara,şifa.Dertli olanlara deva.Borclu olanlara eda.Evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları ve yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri için ve bilmedigim kabul olunmasi istedikleri dualarinin kabulu icin üzerine alıp "fatiha ile Amin"leyen herkeze hediyemdir.Rabbim. kabul eder inşallah ❤
Allah kabul etsin canım.

Tansiyonun düşüyo olabilir maden suyu iç o düzenliyor.
Şehir büyüdükçe fiyatlarda büyüyo istanbulda mısın?

Valla canım burdada şu an saydım 3 tane özel hastane var fiyatlar 5000-3000-2000 di yılbaşından önce şimdi 500 daha koymuşlardır üstüne :işsiz:
Maden suyundanda tiksindim uzun süre aç bıraktım kendimi ondan oldu sanırım. Nerdesin cano sen iyi olsn mı 3 hastane hepsi mi

Allah kabul etsin insallah.amiinn

:) sanırım bana da gerkecek. Yok yok yarısı gidiyor zaten yine doğumda ama almamak imkansız işte geriye kalanıda hallederiz inş. Lohusalıkta almamak önemli olan
Benim kardesim dogumdan cokti eski halinden zayifti ama lohusalikta 10 kilo aldi bende bu ara evdeydim annem bendeydi kesin kilo almisim :( ekmegi falan azaltayimda gitsin

Benim kardesim dogumdan cokti eski halinden zayifti ama lohusalikta 10 kilo aldi bende bu ara evdeydim annem bendeydi kesin kilo almisim :KK43: ekmegi falan azaltayimda gitsin
Bi daha gelmez bugünler ye canım benim bebişide vitaminsi bırakma bebiş dünyaya gelsin o zaman şimdi kilo falan boş inan ki doğunca zaten anne sen dur ben büyüyim demiyorlar ;) koş peşinden koş peşinden mecbur veriyorsun

Back
X