2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba anneler bende 18 hafta olmak üzereyim tüp bebekle 4.5 yıl sonra geldi miniğim.2li taramam iyi çıktı sadece burun kemiğini görmekte zorlandı doktor sonra var dedi Rahatladım derken 4lü tarama çıktı onda da yaşagöre risk çıkmş perinatolog görsün dedi doktor bide sağ uterin arterde dirençvarmış oda bebeği besleyen damarda sorun mış sanırım bende kan pıhtılaşma var iğne vuruluyorum allahım bebeklerimizi sağ salim nasip etsin ödüm kopuyor bebeğime bişeyolcak diye

Anammmm yazdim ciktim olmus gene 10 sayfadan fazla :oha: valla iyi diyelim iyi olsun ise git gel cocugu okuldan al okula birak falan derken dunn tum gun yattim bugunde hava 20 nin ustunde arkadaslarla disari ciktik cay icmeye de her taraf insan seliydi
Ne güzel bizim burdada kar vardı dışarısı eksilerde

Ne güzel bizim burdada kar vardı dışarısı eksilerde
Soz konusu diyarbakir olunca bu sene hic kis olmadi burda yaa yazin kavrulacak burasi neyse ki pilimi pirtimi toplayip terkidiyar edicem baska sehre :KK49:
E Egepam takma kafana iyi ki vermiasin tepkini dusuncesiz insanlardan her daim uzak durmak lazim onemli olan sen ve ailen canim
BadeAk34 BadeAk34 dualarimiz seninle hayirli haberlerle gel insallah
@_Historian_ basbelasiyim basbelasiyim P Pikapii ve diger arkadaslar gecmis olsun O otekivenus sen cok bos kalmissin kendini cok dinliyorsun ve kafana takmissin biseylerle mesgul et kendini rahat birak bebeyi :duduk:

Back
X