• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İ

Sen hangi şehirdesin cnım? Radyoloji uzmanı mı yapıyor
Ben Manavgattayım canım evet radyoloji uzmanı yapıyor,
açıkcası başta emin olamadım antalyaya medicale mi gitsem diye düşündüm ama araştırınca çok iyi bir uzman oldugunu öğrendim o yüzden burda yaptırıcam :)

bende kan ılacı ıcmeye baslayana kadar 18. haftaya kadar 1 kılo almıstım sadeece kan ılacına basladım 3 haftada 2 kılo almısım
hafta olarak bakınca 21 de 3 kılo fazla degıl ama yemek cok yemedıgım ıcın ilaçtan aldıgımı bılmek sinir ediyor :) yarasın da erkekime artık sonra dusunucez :)
Benim de tesellim o oğlum iyi olsun da gerisine sonra bakıcaz artık :spor:

Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım biz iyiyiz inşallah ya ben hala hareket hissetmiyom en son 10 unda gittim hareketleri normaldi karnımda ama ben şişko olduğumdan mı hissedemiyorumki acaba bide ikinci hamileliğim bu normalde daha erken hissetmem gerekiyordu ama ilk hamileliğimde bundan 13 kilo daha zayıfken başlamıştım hamileliğe etkisi olabiilirmii
Canım ikinci gebeliklerde daha çabuk hissedilir diyırlar ama. Bende yeni yeni hissediyorum oda bazen var bazen yok uzanmazsam hiç bilmiyorum tedirgin olma

Tedavide baska ne var bilmiyorum. Senin basindan gecmis bilirsin. Sıkı diyetin dısında ne yapildi. Insulin falan mi verdiler?

22 de bizde ayrica tahlil yok diye biliyorum. Kuzum o tahlilin de ne oldugunu ogrenir misin? Detayliyi her gidiste yapabilmesi icin doktorun zamani olmali. Malum bizde hastayla en fazla 5-10 dk ilgilenildigi icin gelisimi haftayla uyumlu mu suyu yeterli mi rahim agzi kapali mi gibi seylere bakiliyor. O yuzden organlari tek tek bir kez inceleyebiliyorlar.

Benim saglik ocagim henuz sormadi. Ben de persembe tetanoz asisina gidecem belki o zaman isterler. Daha once saglik ocagindan boyle bir talep olmadi o yuzden bilmiyorum o tutanagi canim

Al iste bir dengesiz daha. Bence cok buyuk dusuncesizlik. Hamile bir kadinin oldugu gruba atilmadan once bir kez daha dusunulmeli. Ben hic bakmadan silmistim. Sen bakabildin mi
Gorunce guldum bayaa.bizde de varmis diye.sonra kapattim gitti :)

Merhaba kızlar bugün tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında ufacık bi igneymis hiç hissetmedim bile :) ikinci doz 11 mayısta olacakmış. doktorum yaptırabilirsin demişti. Kalp atışlarınıda dinletti sağlık ocağındaki hemşire. Cumartesi günü de detaylı ultrasonumuz var. Ben +2 kiloyla devam ediyorum birazda minyon tipliyim hiç kilo almamışsın diyorlar ama böylesi iyi bence zaten son zamanlar alıcam şimdiden şişmeyeyim :)

Canım ikinci gebeliklerde daha çabuk hissedilir diyırlar ama. Bende yeni yeni hissediyorum oda bazen var bazen yok uzanmazsam hiç bilmiyorum tedirgin olma
peki hissetttiğin kuvvetli bi hismi kıpırtı gibimi
ben de sanki arada kıpırtı gibi hissediyom gibi ama yatıp dinlediğimde hiç hissedemiyom açıyorum karnımı konuşuyorum okşuyorum tık yok :) ama ayakta işim varken çok nadir arada hissettiğim oluo

peki hissetttiğin kuvvetli bi hismi kıpırtı gibimi
ben de sanki arada kıpırtı gibi hissediyom gibi ama yatıp dinlediğimde hiç hissedemiyom açıyorum karnımı konuşuyorum okşuyorum tık yok :) ama ayakta işim varken çok nadir arada hissettiğim oluo
Bende hiç ayakta veya otururken hissetmiyordum bir haftadır gidikliyor gibi oluyo bazen çok hafif hissediyordum nadirde olsa şimdi güçlendi artık mini tekmeler geliyor galiba kilodan değildir de senin ki bebek ağırlaşınca daha net hissedersin bebegin gücüyle alakalı birazcık

Araya tanidik koyarsan tarih alirsin. Ablaminda oyle oldu hastanede calisan birini araya koydu istedigi gune yazdilar. Telefonla bulamadim diye pes etme. Hic mi yok hastanede calisan tanidik. Sekreter bile
Göre esimin arkdasi var... Adam esine bile 7.haftada sira almis afedersn bnd yuh dedm o kadarda erkndwn alinmaz dedm... Üniversite hastanesine gidicem profesöre gidicem oda dolu 30 marta kadar ara ara arayin dedi bnde ole yapicam. İns bulabilrim

İnşallah olmaz canım. Ben de bugün sanki regl olacak gibi ağrım var, başım dönüyor midem tuhaf bulanıyor yanıyor, magnezyum içtim hafifletti biraz.
Canim magnezyumu doktorundan sen mı istedin o kendisimi verdi ? Benimde ayakta cok durunca çok kalca agrim oluo sol kalcam. Soda iciorum muz yiyorum ama pek işe yaramicak gibi

Göre esimin arkdasi var... Adam esine bile 7.haftada sira almis afedersn bnd yuh dedm o kadarda erkndwn alinmaz dedm... Üniversite hastanesine gidicem profesöre gidicem oda dolu 30 marta kadar ara ara arayin dedi bnde ole yapicam. İns bulabilrim
Ama devlet hastaneleri oyle cok kalabalik. En basit ultrason icin burda 20 gun 1 ay sonrasina gun veriyorlar. O gun gidiyorsun guya randevulusun tekrar siraya giriyorsun. Eko mesela kac dk surebilir. Temmuza gun verdiler saka gibi. Ölelim o zaman. Imkanin varsa özele gitmek gerekiyor maalesef. Ben oglumu unv hastanesine goturdum. Dedigim gibi hic bir tetkik tamamlanmadan geri döndük. Hep randevu hep randevu. Kalktim ertrsi gun medikale gittim. Yarim gunde herseyi bitti 300 tl gitti ama saglik onemli. Zamaninda yapilmayacak tedaviyi napayim ben bedava da olsa. Degil mi

Günaydınn kızlar

dün gittim doktora kızçe iyiymiş grip gelişimini engellememiş sorun yok rahat ol dedi
ıhlamur falan kaynatıp iç dedi

bugünde sağlık ocağı aradı aşı için 17 haftalık daha dedim olsun dedi
yok dedim 20 de yaptırcam ben beklicem sen bilirsin dedi
perşembe günü gidip kan tahlili yaptırcam geçen hafta yaptıramamıştım iyi olacak bana da
detaylı içinde hastanedeki randevular doluydu sonomar a yönlenderdi bursada bugün randevu alcam bakalım

Canim erken yptirmadigin iyi olmuş ben tetonoz için 20. haftanın ilk gunu gittim bebek önden gidio ama sağlık ocaginın bilgilerinde benim son adet tarihi göründugu için emin olamadilar 22. Haftada ypalim dediler erken yapıldığında kasilmalar olabiliyor dedi hemşire biraz gözüm korktu hiç riske giremem yani 22 de falanda ypiliyormus

Canim magnezyumu doktorundan sen mı istedin o kendisimi verdi ? Benimde ayakta cok durunca çok kalca agrim oluo sol kalcam. Soda iciorum muz yiyorum ama pek işe yaramicak gibi
Agri bende de cok. Ayakta sabut 3 dk dan fazla kalamiyorum. Sol kalcam ve belim agriyor. Hareketsiz yasamin ceremesini cekiyorum ben. Asansorden arabaya ordan asansore bi daha araba asansor gunler boyle geçiyordu. Sonuc malum

Agri bende de cok. Ayakta sabut 3 dk dan fazla kalamiyorum. Sol kalcam ve belim agriyor. Hareketsiz yasamin ceremesini cekiyorum ben. Asansorden arabaya ordan asansore bi daha araba asansor gunler boyle geçiyordu. Sonuc malum
Aynısıyim ya biraz durunca sol kalca mahfediyo beni fıtıkta var belimde sen magnezyum kullaniomusun ? Yarın da ablamın kına gecesi var cumartesi düğun şu ayakta durma gözümü öyle korkutuoki mecbur bi telaş olcak pert olucam kesin:KK17:

Bende öyleyim ya iki adım atsam bacaklarım belim felaket ağrıyor çünkü hiç bir aktivitem yok bir tek alışveriş için çıkıyordum evden artık oda yok iyice hamlarım

Aynısıyim ya biraz durunca sol kalca mahfediyo beni fıtıkta var belimde sen magnezyum kullaniomusun ? Yarın da ablamın kına gecesi var cumartesi düğun şu ayakta durma gözümü öyle korkutuoki mecbur bi telaş olcak pert olucam kesin:KK17:
Canim ben kullanıyorum da benim ağrılarım çok pek fayda etmiyor bende de fıtık var sanırım o bizi mahvediyor

Günaydın kızlar
Herkes iyidir umarım ben yatışa devam
Hergün ne kadar çok uyursam saatler o kadar çabuk geçiyor
Patik modeli demiycem bugün biterse atarım akşama size marifetimi:)
Oo ellerine sağlık canim beklerim insallah biterse iyi oldun mu peki biraz

Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım biz iyiyiz inşallah ya ben hala hareket hissetmiyom en son 10 unda gittim hareketleri normaldi karnımda ama ben şişko olduğumdan mı hissedemiyorumki acaba bide ikinci hamileliğim bu normalde daha erken hissetmem gerekiyordu ama ilk hamileliğimde bundan 13 kilo daha zayıfken başlamıştım hamileliğe etkisi olabiilirmii
Bende net hissedemiyorum bir gun hissedersem iki gun hic hissedemiyorum etrafimdakiler ic karnin genistir ondan hissetmiyorsundur falan diyor birazda kilo var her hareketi net hissedemiyorum. O yuzden bazen icime bir suphe dusmuyor degil

Back
X