• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bizde detaylıya girdik 10 gün önce dr kalbinde leke var dedi 10 gün sonra bakalım bidaha dedi. yarın gidicez tekrardan kızlar dua edin kızımın iyi haberlerini alım :dua: bu arada benimde göbek almış başını gidiyo :anneadayı: hamileliğimden beri 1 kilo aldım bundan sonra başlarım almaya heralde dimi kızlar sizlerin kilo durumu nasıl :skandal:
Ben şimdiye kadar almamıştım ama hızlı bir şekilde kilo almaya basladım hareketlerim değişti ağırlaşıyorum :( inşallah yalnış görmüştür dr canım inşalla sağlıkla doğurursun prensesini

Ahhh canm yaaaa onu ablatamıyorum işte
Eşimde başta olmak üzere (onun ki beni motive etmek ama) herkes ohh ne güzel bebekler gelince çok yorulacaksın dinlen şşmdiden deniliyor ama işin iç yüzü öyle değil kesinlikle
Dün wc ye klktım günde bir kere hakkım var arka bahçemiz park
Bir baktım ağaçlar yeşillenmiş beni bir ağlama aldı sorma oturamamak bile acı geliyor bana :KK43:
Elbet mükafatım var sonunda ama bende 11 yıl üstüne güzel bir gebelik geçirmek isterdim ŞANS

Ayy 2 şarkı oldu mu ya maşşallah aferin sanaaaa

Walla canım ilk hedefimiz 27-28 hafta dedi doktorum
O da mayıs sonu aslında ben en az 2-3 hafta daha başarırırz gibi hissediyorum inşallah yani
İnşallah sağlıkla alırsın kucagına canım dualarım sizinle

Kızlar merhaba bizde detaylıya girdik 10 gün önce dr kalbinde leke var dedi 10 gün sonra bakalım bidaha dedi. yarın gidicez tekrardan kızlar dua edin kızımın iyi haberlerini alım :dua: bu arada benimde göbek almış başını gidiyo :anneadayı: hamileliğimden beri 1 kilo aldım bundan sonra başlarım almaya heralde dimi kızlar sizlerin kilo durumu nasıl :skandal:

ben pazartesi doktora gıtmeden tartıldım bı de bu sabah
şaka gıbı ama 1,5 kılo almısım
resmen 3 gunde aldım:(:(:(

ben ılkınde 13kılo aldım
ama kendımce dıkkat ettım
56 ıle hamıle kaldım 69la gıttım
ama dogumdan eve geldım 66 kıloyım
tamam kızım kucuk dogdu ama plesantası suyu bebegı 3 kılo nedır:)
sonra azar azar gıttı

bunda da 65le hamıle kaldım:(:(:(:(
hayırlısıyla ılerlesın haftalarda kendımı dusunemıyorum
bı de benım boyumda 1.59:(

3 günde 1,5 kılo almıs olmaya taktım kafayı
ama 2 gundur cıdden cok fazla kurabıye tarzı sey yedım:( sabah ögle aksamın dısında
hemen meyıllı zaten vucud

Kızlar bugün hocaya tetanozu da sordum yaptırabilirsin Türkiye şartları için öneririm bir de hastanede çalışıyoruz elimizi kesiyoruz bir şeyler batabiliyor yaptır iyi olur dedi

ben de yaptıracagım kısmetse ama henuz saglık ocagına da gıtmedım
kacıncı haftada yaptırılıyodu ?

Bana da hergün bu saatte fena basıyor uyuyuncaya kadar da geçmiyor :KK43:

canım senın erken dogum ıhtımalını dusunursek (insallah zamanında gelırler)
yarısından cogu bıttı
bundan sonrasında Allah ın ıznzyle guzelce gecsın bıtsın ınsallah
kızcelerını kucagına al
bıraz daha sabır
kolay degıl ama ne kolaykı bu hayatta ( arabeske bağladım burada:) )

Ben ilk tekmelere uyandımmmmm :KK76: karnım dışa doğru yükseldi indi elimi koydum hemen üstüne bi 2 dk sürdü öyle heyecan yaptım çokkk :) off

benım henuz dısarıdan anlasılmıyo
cok asagıda elımı koydugumda anlıyorum:)
darısı basımıza

Back
X