• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hmm bende yiyeyim hemen dicem ama benim yaramaz napıyo anlamadım karnımın tam ortasında yumruk gibi sertleşmiş poposu galiba kesin gene ayagını suratına değiriyodur velet yaa :KK48:
Kiz bnm velet gece kusu 12 de bisyler oluyor anne uyutmucam galiba diyo seni. Şimdiye kadae yeter uyudun demek istiyor heraldw:KK71:

Amn kız bnmkide glmedi hic. Ben gideceğim gun derm hastenye gidiyom hadi eyvallah :)) hastene bana otobüsle 5 10 dakika. İşimi halledip geliyorm. Bide devlete gidiyom ana baba günü erkekleri içeri almıyorlar zten
Benimki 42 yaşında bide tam Anadolu erkeği öyle işte erkeklik yapıyor görmemiş olmamak İçin heralde diye yapmıyor o çok iyi bir babadır iki tane var çoçuğu Emin’im babalığından içini kalbini biliyorum oyeter deyip kendimi avutuyorum artık :)

Günaydın tatliş anneler
Bende bir işim varmış gibi uyandım erkenden
Ha yat uyu da zaman çabuk geçsin demiş ama yokkkk irem açacak gözlerini tavana dikecek illa ki
Öğleden sonra kestirebilirim belki
Benimkiler ben ilk uyanınca çok hareketliler
Sürekli aynı pozisyonda yatamadığım için ağrı giriyo
Sağa yatınca sağdaki sola yatınca soldaki pıtpıtlanıyo
Günaydın canım bu erken uyanma genelimizde var galiba ben de sabah sanki hiç uykudan kalmamış gibiyim bir sersemlik olur yani Yok gözlerimi kocaman açıp hiç uyumamış gibi kalkıyorum:)

Güzel haberlerle gel inşallah :KK200: resim getirmeyi unutma. Heyecan yapıyo insan çok iyi anlıyorum seni
İns cnm randevu oglen :) ama hastane uzak. Sabah yine aradm hastaneyi 20.haftadan itibaren doktor detayli bakıyor demsti dun bnde sormayı unutmusumm aradm dedm bugun 19+6 günlüğüm glsem bi sıkıntı olmaz demi die. Hem hastene uzak hem ücretli ozel. Boşuna niye gideyim detaylı ultrason olmucksa demi

Kız sende şu fasulyem yazısını sil tosunum yaz bişi yaz pipisi fasulyeyi geçti koca adam oldu artık :KK70:
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Ay sorma çoçuğunun adı fasulye kaldı annem babam kardeşim görümcem kim arıyorsa fasulye nasıl diyor eşimde kızıyor çoçuğun ismi böyle kalacak diye evet ben onu değişeyim:emir_bebek:

Kız sende şu fasulyem yazısını sil tosunum yaz bişi yaz pipisi fasulyeyi geçti koca adam oldu artık :KK70:
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Ay sorma çoçuğunun adı fasulye kaldı annem babam kardeşim görümcem kim arıyorsa fasulye nasıl diyor eşimde kızıyor çoçuğun ismi böyle kalacak diye evet ben onu değişeyim:emir_bebek:

Biz eşimle doğum programı izledik burda baba doğuma giriyor bebeğin kordonunu kesiyo falan ya program bitişine kadar benim göbekte çocukta kayboldu korkudan :)) kendimize ne eziyet edecegimizi şaşırıyoruz valla bu bebişler nasıl olacak doğunca merak ediyorum inşallah korkak olmazlar :olamaz:
Gunaydin
Bizde cok izledik ilkinden once ben hala izliyorum gerci.ilk doguma girdi bizim ki.simdi yok diyor kesinlikle girmem.sezeryanla alsinlar bitsin.yok ya diyorum ben kesinlikle ikinciyi dogurabiliyorsam sende geliceksin beraber ama kacar o oglana bakcam diye biliyorum. :)

Benimki 42 yaşında bide tam Anadolu erkeği öyle işte erkeklik yapıyor görmemiş olmamak İçin heralde diye yapmıyor o çok iyi bir babadır iki tane var çoçuğu Emin’im babalığından içini kalbini biliyorum oyeter deyip kendimi avutuyorum artık :)
Rabbim nasip ederdw ins sağlıcakla alirsak kucağımiza. Bnm esmden suphem yok cok iyi bir baba olacagindan ooo abla diyim biz yolun başındayız :) esm 29 yaşında :)

Günaydın tatliş anneler
Bende bir işim varmış gibi uyandım erkenden
Ha yat uyu da zaman çabuk geçsin demiş ama yokkkk irem açacak gözlerini tavana dikecek illa ki
Öğleden sonra kestirebilirim belki
Benimkiler ben ilk uyanınca çok hareketliler
Sürekli aynı pozisyonda yatamadığım için ağrı giriyo
Sağa yatınca sağdaki sola yatınca soldaki pıtpıtlanıyo
Günaydın canım sana eşlik edebilirim öğlen şekerlemesine :)) işin zor valla Allah kolaylık versin benimkide poposunu dayamıştı karnıma bi hareketlendi şimdide uyuyo :)

İns cnm randevu oglen :) ama hastane uzak. Sabah yine aradm hastaneyi 20.haftadan itibaren doktor detayli bakıyor demsti dun bnde sormayı unutmusumm aradm dedm bugun 19+6 günlüğüm glsem bi sıkıntı olmaz demi die. Hem hastene uzak hem ücretli ozel. Boşuna niye gideyim detaylı ultrason olmucksa demi
Aynen canım ee gel dediler deilmi kesin gidiyormusun bugun

Back
X