- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.881
Güzel haberlerle gel inşallahDunden beri Detaylı ultrasoan telaşı aldibakalım nolack

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gel inşallahDunden beri Detaylı ultrasoan telaşı aldibakalım nolack
Kiz bnm velet gece kusu 12 de bisyler oluyor anne uyutmucam galiba diyo seni. Şimdiye kadae yeter uyudun demek istiyor heraldwHmm bende yiyeyim hemen dicem ama benim yaramaz napıyo anlamadım karnımın tam ortasında yumruk gibi sertleşmiş poposu galiba kesin gene ayagını suratına değiriyodur velet yaa![]()
Benimki 42 yaşında bide tam Anadolu erkeği öyle işte erkeklik yapıyor görmemiş olmamak İçin heralde diye yapmıyor o çok iyi bir babadır iki tane var çoçuğu Emin’im babalığından içini kalbini biliyorum oyeter deyip kendimi avutuyorum artık :)Amn kız bnmkide glmedi hic. Ben gideceğim gun derm hastenye gidiyom hadi eyvallah :)) hastene bana otobüsle 5 10 dakika. İşimi halledip geliyorm. Bide devlete gidiyom ana baba günü erkekleri içeri almıyorlar zten
Günaydın canım bu erken uyanma genelimizde var galiba ben de sabah sanki hiç uykudan kalmamış gibiyim bir sersemlik olur yani Yok gözlerimi kocaman açıp hiç uyumamış gibi kalkıyorum:)Günaydın tatliş anneler
Bende bir işim varmış gibi uyandım erkenden
Ha yat uyu da zaman çabuk geçsin demiş ama yokkkk irem açacak gözlerini tavana dikecek illa ki
Öğleden sonra kestirebilirim belki
Benimkiler ben ilk uyanınca çok hareketliler
Sürekli aynı pozisyonda yatamadığım için ağrı giriyo
Sağa yatınca sağdaki sola yatınca soldaki pıtpıtlanıyo
İns cnm randevu oglen :) ama hastane uzak. Sabah yine aradm hastaneyi 20.haftadan itibaren doktor detayli bakıyor demsti dun bnde sormayı unutmusumm aradm dedm bugun 19+6 günlüğüm glsem bi sıkıntı olmaz demi die. Hem hastene uzak hem ücretli ozel. Boşuna niye gideyim detaylı ultrason olmucksa demiGüzel haberlerle gel inşallahresim getirmeyi unutma. Heyecan yapıyo insan çok iyi anlıyorum seni
Kız sende şu fasulyem yazısını sil tosunum yaz bişi yaz pipisi fasulyeyi geçti koca adam oldu artıkBende fazla yiyemiyorum kahvaltı ama mecbur zorla yumurta peynir yiyyorum karnın tok olsunki uyanık olsun tatlı şey:)
yaa yerim ben onların tepik atan ayaklarınıı arkadaşlarıyla konuşuyo demekki bizim meleklerAy benimkinde tekmik manyağı yaptı yazarken arkadaşlarıyla onlarda iletişime geçiyor demekki![]()
Kız sende şu fasulyem yazısını sil tosunum yaz bişi yaz pipisi fasulyeyi geçti koca adam oldu artık![]()
Kız sende şu fasulyem yazısını sil tosunum yaz bişi yaz pipisi fasulyeyi geçti koca adam oldu artık![]()
Bi kendininki olsun annesi bak nasıl bakıyoBenimkinden hiç umut yok çünkü yenidoğan bebeğe bakamıyor bile düşün artok benle dktra bile gelmedi hiç![]()
GunaydinBiz eşimle doğum programı izledik burda baba doğuma giriyor bebeğin kordonunu kesiyo falan ya program bitişine kadar benim göbekte çocukta kayboldu korkudan :)) kendimize ne eziyet edecegimizi şaşırıyoruz valla bu bebişler nasıl olacak doğunca merak ediyorum inşallah korkak olmazlar![]()
Rabbim nasip ederdw ins sağlıcakla alirsak kucağımiza. Bnm esmden suphem yok cok iyi bir baba olacagindan ooo abla diyim biz yolun başındayız :) esm 29 yaşında :)Benimki 42 yaşında bide tam Anadolu erkeği öyle işte erkeklik yapıyor görmemiş olmamak İçin heralde diye yapmıyor o çok iyi bir babadır iki tane var çoçuğu Emin’im babalığından içini kalbini biliyorum oyeter deyip kendimi avutuyorum artık :)
Günaydın canım sana eşlik edebilirim öğlen şekerlemesine :)) işin zor valla Allah kolaylık versin benimkide poposunu dayamıştı karnıma bi hareketlendi şimdide uyuyo :)Günaydın tatliş anneler
Bende bir işim varmış gibi uyandım erkenden
Ha yat uyu da zaman çabuk geçsin demiş ama yokkkk irem açacak gözlerini tavana dikecek illa ki
Öğleden sonra kestirebilirim belki
Benimkiler ben ilk uyanınca çok hareketliler
Sürekli aynı pozisyonda yatamadığım için ağrı giriyo
Sağa yatınca sağdaki sola yatınca soldaki pıtpıtlanıyo
Ben 29 yaşındayım canım eşim o yaştaRabbim nasip ederdw ins sağlıcakla alirsak kucağımiza. Bnm esmden suphem yok cok iyi bir baba olacagindan ooo abla diyim biz yolun başındayız :) esm 29 yaşında :)
Aynen canım ee gel dediler deilmi kesin gidiyormusun bugunİns cnm randevu oglen :) ama hastane uzak. Sabah yine aradm hastaneyi 20.haftadan itibaren doktor detayli bakıyor demsti dun bnde sormayı unutmusumm aradm dedm bugun 19+6 günlüğüm glsem bi sıkıntı olmaz demi die. Hem hastene uzak hem ücretli ozel. Boşuna niye gideyim detaylı ultrason olmucksa demi
Ben 23 esim 29
Ben 29 yaşındayım canım eşim o yaşta![]()
Kahvaltı yap annesi acıkmıştır çoçuk belkiGünaydin kizlar sabah sabah ceneniz düsmüs yine masallah zor okudum. Benim ohglan tembel yaaaa yatmadan bilmiyorum oynadigini