• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir çok doğuma girdim öğrenciliğimde ve mümkün olsa hepsini silerim aklımdan :KK47::KK47: bence kimse izlemesin izletmesin :rolleyes:
Canli dogum odasinda olmakla, tvde dogum programi izlemek tabii ki bir degil.benim programda dogum 24 saatsede 10 dk ise de ortalama 2-3 dogumu 1 saatte veriyorlar ve ciftlerin hikayeleri komik halleri vs gosteriliyor.ve en cok hosuma giden bebegin dogup anneyle bulusma ani.yani senin girdigin dogumlarla hic alakali degil bu programlar.

Dualarınizi biliyorum kizlar. Once asistan bakıyor snra profosor bakiyormus. Yanımda biri var smdi cikti bagrsaklar fln birbirine cok yakinsmis karaciğerle ilgili bisyler demis kadina. Doğduktan snra ameliyat fln demis.. moralim bozuldu isteer isteemz. Rabbime emanet yavrum cok geç buldum ins bisey olmaz birswy cikmaz yavrumda
Insallah bi sey cikmaz canim gonlunu ferah tut guzel haberlerle gel insallah

Canli dogum odasinda olmakla, tvde dogum programi izlemek tabii ki bir degil.benim programda dogum 24 saatsede 10 dk ise de ortalama 2-3 dogumu 1 saatte veriyorlar ve ciftlerin hikayeleri komik halleri vs gosteriliyor.ve en cok hosuma giden bebegin dogup anneyle bulusma ani.yani senin girdigin dogumlarla hic alakali degil bu programlar.
Ben korkudan hiç doğumla alakalı bir şey izlemediğin için biraz gözümde büyütmüş olabilirim o zaman . Ama gerçek de olsa film de olsa o anneyle bebeğin buluşmasından daha mucizevi bir an var mı acaba hayatta. Annelerin hakkı gerçekten ödenmez , o kadar zorluk çeken anne çocuğunu koklayıp görünce geride hiçbir şey kalmıyor . Allah hepimize nasip etsin

Kızlar peki aranızda kapalı alan fobisi olan varmı... Ben doğumdan korkmuyorumda ameliyathanenin kapalı olmasından korkuyorum.Netcem ben:KK43:

Bugün ayrıntılı ultrason için üniversite hastanesine radyolojiye gittim. Çalışan insanların yogun olduklarını biliyorum bu yüzden gereksiz ayrıntı sorular ile insanları yormam fakat bugün karşılaştığım uzman bana beden dili ile bana soru sorma mesajı verdi. Bende de gurur tavan ya :)) hiçbir şey sormadım. Hadi ben sormadım insanın ağzından tek kelime bir şey çıkmaz mi ya :))) Sözde ekranı bana çevirdi ama yattigim yerden gördüğüm şekiller beboş dışında her şeye benziyordu. Psikolojik teste tabi tutulmuş gibi hissettim kendimi :)))
Allahtan doktorum her gittiğimde kolu bacağı midesi vs vs her şeyi tek tek gösteriyor da rahatım :)))
Canim u niv oyle malesef bende 19 unda detaylidan randevu almak icin gebelik ploliklinigine gittim adam ekrana bakti gitti ben gormedim bile cok sinirlendim ama sesimi cikarmadim :)

Günaydın canım benim oğluşum karnıma popoyu dayadı gerdi gerdi yırtılcam sandım. Beni uyandırıp kendisi uyudu sıpa agzını yuzunu yediğimin koca pipilisi. Kendimi kaybettim bunlar neden bu kadar tatlııııı maşallah :nazar::nazar:
Hahhahahhahah çok güldüm maşallahhhh:nazar:

Merhaba arkadaşlar. Bişey sormak istiyorum. Benim boynumdan göğsüme kadar minik kırmızı noktalar, bazılarının başı da var, çıktı ve geçmiyor. Acaba hormonlardan mı diyorum. Var mı böyle olan?
Balık yağı hapı kullanıyomusun ya da yeni bir takviyeye başladın mı

Dualarınizi biliyorum kizlar. Once asistan bakıyor snra profosor bakiyormus. Yanımda biri var smdi cikti bagrsaklar fln birbirine cok yakinsmis karaciğerle ilgili bisyler demis kadina. Doğduktan snra ameliyat fln demis.. moralim bozuldu isteer isteemz. Rabbime emanet yavrum cok geç buldum ins bisey olmaz birswy cikmaz yavrumda
Sakin ol bakalim sen once baska bir yere gidersin eline yazili rapor al mutlaka

Ayyyy en heyecanlisi basinin gorunmesi gordugumde aglama tuttu beni Allahim neler yaratiyor mucize mucize :KK39:

Kendimi yiyip bitiryordum gobegim ne cok cok cikti diye bu kadar erkenden ama gorunce gobusleri demekki kizimda cikmadi diye bunuda ayni sanmisim karar verdim. Zaten her hamilelikte bir degil. Firsat bulunca bende bir gobek resmi atarim size :)
Yolu yarıladık göbüşler aldı başını gidiyor

:KK51:
Ben korkudan hiç doğumla alakalı bir şey izlemediğin için biraz gözümde büyütmüş olabilirim o zaman . Ama gerçek de olsa film de olsa o anneyle bebeğin buluşmasından daha mucizevi bir an var mı acaba hayatta. Annelerin hakkı gerçekten ödenmez , o kadar zorluk çeken anne çocuğunu koklayıp görünce geride hiçbir şey kalmıyor . Allah hepimize nasip etsin
Amiinn...gozlerim doluyor her izledigimde o ani ve bu beni motive ediyor dogum icin

Kendimi yiyip bitiryordum gobegim ne cok cok cikti diye bu kadar erkenden ama gorunce gobusleri demekki kizimda cikmadi diye bunuda ayni sanmisim karar verdim. Zaten her hamilelikte bir degil. Firsat bulunca bende bir gobek resmi atarim size :)
Bekliyoruz göbişi canım :KK200:

Back
X