• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman Allahımmm kilolara bak yarım kadardın sen benimmmm maşallahhhh sanaa

Alıp okuma fırsatı bulamadığım öyle çok kitabım var ki sıraya girdiker hepsi beni bekliyorlar şimdi eşim yanımda diye okumuyorum muhabbet filan ediyoruz
Bu Pazartesi değil öbür Pazartesi kv geliyo bana bakmaya
Artık sona kadar kaçısım yok bebeklere de o bakacak annem v efat ettiği için
En az 3 yıllık serüvenimiz başlıyor hayırlısıyla
O zaman bol bol kitap zamanı işte:))
Allah rahmet etsin canım annene mekanı cennet olsun . Aranız nasıl bilmiyorum ama en azından işini görür sana yardımı olur , desene paşaların emrinde şimdiden 2 tane kadın var ne güzel keyif beyefendilerde:emir_bebek::emir_bebek:

Bende bilmiyorum yaptırma demesine şaşırdım :KK43:
Kizimda 2 doz yaptırdım simdi 2 hafta sonra 1 doz daha yaptiracagim. Seker yuklemesine karşıydım ama doktorumun aciklamalari sonucu olcup bicince gidip yaptirmistim cunku ne yalan soyleyeyim bazi gunler pastada yiyordum cikolatada tatlida. Ben hicbirini yemiyorum cok dikkat ediyorum beslenmeme diyen yaptirmayabilir ama hamilelik sekeri normal seker gibide degil eksisini artisini dusununce yine oglumdada yaptıracağım 50 lik olarak.

Kizimda 2 doz yaptırdım simdi 2 hafta sonra 1 doz daha yaptiracagim. Seker yuklemesine karşıydım ama doktorumun aciklamalari sonucu olcup bicince gidip yaptirmistim cunku ne yalan soyleyeyim bazi gunler pastada yiyordum cikolatada tatlida. Ben hicbirini yemiyorum cok dikkat ediyorum beslenmeme diyen yaptirmayabilir ama hamilelik sekeri normal seker gibide degil eksisini artisini dusununce yine oglumdada yaptıracağım 50 lik olarak.
Canim asiyi sana da mi tek doz dediler bu gebelikte seninde gebeliklerin arasi kisa oldugu icin sordum

Kendimi yiyip bitiryordum gobegim ne cok cok cikti diye bu kadar erkenden ama gorunce gobusleri demekki kizimda cikmadi diye bunuda ayni sanmisim karar verdim. Zaten her hamilelikte bir degil. Firsat bulunca bende bir gobek resmi atarim size :)

Normal gerçekten çok güzel bir duygu ama korkunçada yapacak bir şey Yok annem benden çok korkuyorum kadıncağız beni 5,500 kilo doğurduğu İçin çok korkuyor Doğumdan sezaryan yapmam İçin çok ısrar ediyor
5,5 kilo normal doğum mu yoksa :rolleyes:

Ben dün arkadasıma gittim. Açken tartıldım 58 somra yedik hamur işi çay vs tartıldım 59.200. 1 saatte almişim yani :) ama ciddiye almadım çünkü açken kaç kilo çıktıgın önemli sabah uyandıgında bak birde
Açla tok arası 1.5 kilo kadar farkediyor ben hem sabah hem akşam tartılıyorum sıska hamile kaldım ya alayım diye bakıyorum :anneadayı:

@rofleli_kedi inşallah her dönemde her konuda ilgili olurlar. Eşim ablalarinin çocuklarına çok bakmış. O yüzden içim rahat. Değişmez inşallah :)))
Eşim hayatında çocuk tutmamış ilk kez geçenlerde yeğenimi verdim kucağına vücudundan yarım metre ilerde taşıyordu çocuğun suratı kıpkırmızıydı :KK70:bakalım sonumuz Ne olacak :KK49:

Ooww kizlar allahdan konuşmayın dedm hee :)) gldim hastenye 13.25 deydi randevum ama daha baslamamis onumde 5 kisii varrr offf.

Back
X