• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wintersun wintersun Evet ağrım var ama çok şiddet değil normal dedi artık istirahat ederek geçicek hamilelik öyle fazla gezip dolaşmak yokmuş arada bir çıkabilirsin dedi biraz dikkat gerekiyormuş artık doğuma kadar. Bebek çok hareketli dedi muhtemelen o yaptı. :)
Gerçekten çok şanslısın vanım en azından evde gezinme şansın var maşalllahhhh size
Benim günde 1 kez büyük wc hakkım var o da 5 dk yı gecemez
Muaynem var 4 nisanda basıl götürülüvem hiç bilmiyorum

Bu arada Kızlar bana Doğum tarihi için 20 temmuz 1 Ağustos arası dedi dktr
Ayy tarihler başlıyor yabaş yavaş
Neler atlattık geriye bakınca
Hepimize maşalllahhhh :nazar::nazar:

Gerçekten çok şanslısın vanım en azından evde gezinme şansın var maşalllahhhh size

Evet canım çok şükür hayırlısıyla sağsalim kucaklarımıza alalım daha gazlarını konuşacağız tabi inşllah az gazlı olurlar:KK19:

hastane uzak mı çok
bence doktorunu ara belki ambulans yönlendirir o şekilde aldırır evden

Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet versin sana. Bugün 5mm ile sarklaj yaptım dedi doktorum ikiz gebelikmis onunda önlem aldık dikkat de edersek birşey olmaz böyle gider dedi. Şöyle bi 30 haftayı görsek.

hastane uzak mı çok
bence doktorunu ara belki ambulans yönlendirir o şekilde aldırır evden
Hastane çıkışında
Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet versin sana. Bugün 5mm ile sarklaj yaptım dedi doktorum ikiz gebelikmis onunda önlem aldık dikkat de edersek birşey olmaz böyle gider dedi. Şöyle bi 30 haftayı görsek.
Amin canm inşallah
Dr benden bahsetmiş sanki benim hikayem
Bu saatten sonra kimselerin kucağı boş kalmasınnn

Pardon yine trde degilmis amazonda gormusum guzel modeller
Tr de boyle fonksiyonel canta stylo var. Onlar da 150 civari. Yorumlari okudum cok kaba kullanissiz kumasi cok kalin ve agir yaziyordu o yuzden vazgectim. Elazig da carsi pazar gezip bulamam. En fazla ebebek ve kanz bebeye gidebilirim. Ordan da bakip oyle karar verecem. Ya da decathlon dan aldigim 20 tl lik cantayi kullanacam :)

gebeden gebeye değişir
öğretmen olup saatlerce ayakta olup sorun yaşamayan var
ev hanımı olup sıkıntı yaşayanda var

gebeliğini söylersen sana anlayışlı davranacaklardır
kurumsal bir şirketse hamilelik raporunu götürdüğünde ağır iş yaptıramazlar zaten
ama dinlenme şansın varsa ve riskli bir durumun yoksa çok da kasmamalısın
Teşekkürler yorumunuz için.
Fakat zaten hamilelikle ilgili bildirim yapıldı. Onun üzerine de sorun yaşanacağını düşünüyorum.

Bu durumda yani masa başında çalışmayan var mı?

Bende yakinda ise terlikle gidicem :KK53: ayakkabida ayaklarim.sosyor sanki birde otur otur uzun sure ayakta durmak yurumekte yasak nereyi bulsam oraya otur ottur ayaklarim agirlasiyot:kahve: bir spor ayakkabi buldum.hepsiburadad onu alayimda az rahat edeyim

Back
X