- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.141
Bugunun ilk günaydıni benden olsun o zaman :))) Herkese günaydınlar olsun guzel anneler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güüüünaydııınnnn :)))Bugunun ilk günaydıni benden olsun o zaman :))) Herkese günaydınlar olsun guzel anneler
Masallah gobusune bebisine :)
Bilmiyorum ki canim.burada oyle sIkI kontrol yok.10. Hafta kan aldilar.16. Haftada gittim ebeye sonuclar icin.sistem acilmiyor bir dahakine bakariz dedi.o da 28. Haftada.hizli kilo aldigimdan bahsettim.hamilesin verirsin dogumdan sonra dedi.derdim seker vs gibi birsey mi var diyeydi.detaylim iyiydi sukur.ultrasonun da tekrari yok sorunum olmazsa.ama odem topladigimi hissediyorum.goguslerim de cok agir oldu.
52ydim 65 olmusum.40. Hafta da kac olacagimi tahmin etmek zor degil.
140 altında olması gerekiyor canım. Çok şükür de altında. Ara sıra takip yaparız canım seninleTok karnına olctum şimdi 2 bck saat önce falan yemek yedim 135 çıktı iyi mi acaba
Bilmiyorum ki canim.burada oyle sIkI kontrol yok.10. Hafta kan aldilar.16. Haftada gittim ebeye sonuclar icin.sistem acilmiyor bir dahakine bakariz dedi.o da 28. Haftada.hizli kilo aldigimdan bahsettim.hamilesin verirsin dogumdan sonra dedi.derdim seker vs gibi birsey mi var diyeydi.detaylim iyiydi sukur.ultrasonun da tekrari yok sorunum olmazsa.ama odem topladigimi hissediyorum.goguslerim de cok agir oldu.
52ydim 65 olmusum.40. Hafta da kac olacagimi tahmin etmek zor degil.
Günaydın hamişler.Gunaydin :)
Benim de sol tarafım kuruduBende sol tarafıma yatıyorum ama bazen istem dışı yüzüstü oluyorum kurudu solumuz
Ben herkese temmuz ortası diyorum soranlara.Bence agustos ortasınA kadar tum agustos anneleri doğurmuş olacak![]()
Ben aynen öyle yapıyorumMasallah gobusune bebisine :)
Kilosu dusuk olanlar bazen cok hizli kilo aliyorlar sende zayifmissin zaten su az tuketiyorsan biraz tuzlu yiyorsan ondanda olabilir odemin..
Canim benim o aldiginda odem olmasin dikkat et kilo mesele değil ama odem cok rahatsiz ediyor vücudu dikkat etmek Lazim ben yemeklerimdeki tuzu azalttim ama salgam iciyorum varsa onumdeBen aynen öyle yapıyorumaz su tüketiyorum ve hayatında tuzlu yiyemeyen ben öyle ister oldum ki
daha 2 kilo aldım ama ardı hızla gelir bunun
Çok haklısın canım. Tutmaya çalışıyorum kendimi. Elma da görsem tuzlamadan edemiyorum. Abartıyorum farkındayımCanim benim o aldiginda odem olmasin dikkat et kilo mesele değil ama odem cok rahatsiz ediyor vücudu dikkat etmek Lazim ben yemeklerimdeki tuzu azalttim ama salgam iciyorum varsa onumdesimdi zorlamaz ama yaz geliyor ter baslayacK vucut su kaybedecek gerekli suyu alamayinca odem tutacak vucut
ben cok cektigim icin boyle uyariyorum son 2 ayda odem tuttu vucudum yüzüklerimi takamaz olmustum daha da komigi :) bi gun misafirliğe gittik yemekli aksam eve donerken ayakkabi ayağıma girmedi davulcu gibi arkasina basarak giydim eve gittim :) :)
Seni cok iyi anliyorum aliskanlik oluyor insan yedikce yemek istiyorÇok haklısın canım. Tutmaya çalışıyorum kendimi. Elma da görsem tuzlamadan edemiyorum. Abartıyorum farkındayım![]()
Doktorum pembemavide Nedret ama bugün üniversiteye gidiyorum doçent perinatologdan randevu aldım bilge Demir’denYok canım. Doktorum Natal klinik önermişti Ahmet Yılmaz. Ona gideceğim cuma günü nasipse. Sen nerde karar verdin. Nevin hanıma devam değil mi
Sol tarafima biraz daha yatarsam felc olacagom galibaBende sürekli soluma yatmaya çalışıyorum ama kendimi gece sırt üstü yatmış olarak buluyorum döne döne sabahı ediyorum
Benimde sag sol degsiiyor canim yani bariz deri altimda yara gibi hissediyorumBen elimi koymasam da özellikle sol tarafım derim acıyor. Yırtılmışmı portakal kabuğu olmuşmu diye korka korka bakıyorum hep
Hahahha o derece diyorsun ama ben yinede sana kuyamam ya :)Canlarım, ciciş annelerim benim. Keşke o gün yanınızda olabilsem, canım nereyi süsleyeyim diye sorabilsem... Elinize geçen ilk şeyi fırlatırdınız eminim beni rahat bırak çokmu umrumda diyeözellikle sezeryanda doktor ve hemşire gaz çıkar diye başında beklerken
![]()
Valla dun sag tarafimada yattim biraz sol tarafim rahatladi cok kotuydumBen sürekli soluma yatıyorum kulağım dün gece çok kötü uyuşmuştu ağrısıyla uyandım öyle durumlarda biraz sırt üstü yatıp sonra gene soluma yatıyorum
Ben 5 yastik kouarsam kocami atmak zorunda kalirimSol tarafa yatınca kalbim rahatsız oluyor benim, hiç rahat edemiyorum sol tarafta ,biraz sağ biraz orta götürmeye çalışıyorum benYatakta 5 yastık var ayrıca