• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de tepkini aynı evde kalarak vermen taraftariyim. Yaptığı kabul edilir değil ama büyük bir ihtimalle çok pişman. İzin ver kendini affettirsin. Izin ver neden oyle davrandigini anlatsin.Evden gitmek çözüm değil bence :KK66:[/ Anlatacak birşeyi yokki sorumsuzlukdan:)

Canım benim çok üzüldün biliyorum ama öfkeyle kalkıp zararla oturma. Hormonlar bizi ele geçirmiş durumda şu an. Evet ailenin yanına gel gez dolaş birazcık ,hatta İstanbul’dayım ben de bir buluşma ayarlarız kahve içeriz bir yerde mesela ama kötü bir son getirme aklına olur mu .Hepimiz hayatımızda böyle şeyleri dönem dönem yaşayabiliyoruz. Erkekler bizim kadar sağduyulu olamıyorlar maalesef. Evde bekleyen mi var ,hamile mi, merak eder mi. Anlık yaşıyorlar ne yazık ki. Ergenlikleri bitiyor yetişkin olamadan antropozu yaşıyorlar. O yüzden yaşı da büyük olgun olmalı demek bana pek mantıklı gelmiyor.İstisnalar tabi ki vardır ama genelleme yaparsak erkeklerin çoğu aynı ağaçtan gelme :)

katılıyorum gazelim_24 gazelim_24 erkekler bizim kadar detaylı düşünmüyor genel olarak. "zaten başıma ne gelebilir ki bu kadar telaşlanmaya gerek yok" diye düşünüyorlar.
sen aranı çok soğuk bırakıp gelme bence ailenin yanına gelceksen de; bir iki gün biraz ortalık süt liman olunca gelsen? Mesafe daha çok uzaklaştırmasın sizi?

katılıyorum gazelim_24 gazelim_24 erkekler bizim kadar detaylı düşünmüyor genel olarak. "zaten başıma ne gelebilir ki bu kadar telaşlanmaya gerek yok" diye düşünüyorlar.
sen aranı çok soğuk bırakıp gelme bence ailenin yanına gelceksen de; bir iki gün biraz ortalık süt liman olunca gelsen? Mesafe daha çok uzaklaştırmasın sizi?

bigünde sen gelmıyceksın eve ulasamaıycak sana bak nasıl oluyooo
ahhhh ahhhhh
onlardakı rahatlık bız de yokkkı

canım sen calısıyosun orada ıs guc olaylarını ne yapacaksın
gel tabı 3 5 gun kafa dagıtırsın ama esıne bır fırsaatta versen mı
Kendi işimiz canım bizim oyuzden birşey olmaz aradı dedim ben gidicem diye beraber çıkarız dedi oda Türkiye gidicek benim yüzümden gidiyorsan göndermem dedi bende dediğim çıkacağımız saati haber ver hazırlanırım yolda konuşuruz giderken bu sayede

Zaten ayrı kalacaktık canım seyahate gidiyro iş için bende burda tek başıma hırsımdan deli olurdum heralde:) Hiç değilse ailem kalabalık kuzenlerim var belki kırgınlığım daha çabuk geçer

yaaaa erkekler işte ne söylersen öyle anlar
imaa etsen sen bırak ben süpürürm zaten hep ben süpürüyorum evi desen oradakı laf sokmayı anlamaz
tamam bırakıyorum der
nıye bıraktın dersın sen dedın der:):):):)
Ben hic birak demiyorum yerini biliyorsun diyorum gidiyor alip supuruyor. Erkeklerin beyni biraz duz calisiyor o yuzden supuriyimmi dediginde supur diyorum

bız de son karar benım ama onun da ıcıne sınsın tabı
kızıma dedım hira nasıl dıye
hira mağaraları olsun dıyo:)
CNM bende isim de kararsızım merve dedım merve dağı dedıler :KK48::olamaz: sastım hem anlamı güzel hem kendı güzel olsun ısmın ama sımdı kı coğu isim kulağa hoş ama anlamları tuhaf bana göre

Zaten ayrı kalacaktık canım seyahate gidiyro iş için bende burda tek başıma hırsımdan deli olurdum heralde:) Hiç değilse ailem kalabalık kuzenlerim var belki kırgınlığım daha çabuk geçer

anladım canım o zaman gitmeden kırgınlığı biraz kırsanız zaten anlamış hatasını sanırım?

anladım canım o zaman gitmeden kırgınlığı biraz kırsanız zaten anlamış hatasını sanırım?
Anlamış canım ama işte kırgınım hemen geçeceğini sanmıyorum dediğim deli gibi aşık olduğum ayaklarını bile çoçuk gibi sevip okşağıtım adamın sesine tahammülüm çok şuan:)

Günaydın Kızlar yazan arkadaşlarım etiketleyemedim sizleri kusura bakmayın bir kaç saat uyudum şimdi sıcak bir süt içiyorum öğleden sonra akşama doğruda Allah ksımet ederse gitmeyi düşünmüyorum zira onun yüzünü sesini duymak istemiyorum teşekkür ederim hepinize beni yalnız bırakmadığınız için
Canım sakin ol, yola çıkacaksan da yarın çık lütfen, öfkeyle kalkıp zararla oturmayalım bu halimizle. Hep olmayacak şeyler hamileliği bulur. Şeytanın işi yok ya, hep hassas zamanlarda oluyor olanlar. Seni çok iyi anlıyorum canım. Korkut , es , gürle ama sakın ve sakın içine atma canım

Canım sakin ol, yola çıkacaksan da yarın çık lütfen, öfkeyle kalkıp zararla oturmayalım bu halimizle. Hep olmayacak şeyler hamileliği bulur. Şeytanın işi yok ya, hep hassas zamanlarda oluyor olanlar. Seni çok iyi anlıyorum canım. Korkut , es , gürle ama sakın ve sakın içine atma canım
Oda Bugun gidecek canım tek başıma kalmak istemiyorum babama sarılır uyurum en azından bu gece

wintersun wintersun nasıl oldun canım iysin inşllah

Canlarım ben sürekli yattığım iiçin ve altımda da sürekli
Bir yastık olduğu için popo havada akıntı birikiyor maalesef çok birikince de böyle bırakıyor bence
Geceden kalanlar sabah korkutuyor beni
İyi düşünüp iyi olmaya çalışıyorum yatarak elimden gelen başka birşey yok

Canlarım ben sürekli yattığım iiçin ve altımda da sürekli
Bir yastık olduğu için popo havada akıntı birikiyor maalesef çok birikince de böyle bırakıyor bence
Geceden kalanlar sabah korkutuyor beni
İyi düşünüp iyi olmaya çalışıyorum yatarak elimden gelen başka birşey yok
Oh iyi ozaman endişelenecek birşey Yok güzelce dinlen tut oğlanları içerde :)))

Oda Bugun gidecek canım tek başıma kalmak istemiyorum babama sarılır uyurum en azından bu gece
Git kafa ı dağıt kuzum evde tek başına kurmaktansa
Gez toz birazzz ama içşnde çok ta büyütme
Böyle yapmazdı dediğine göre ilk defa olmuş elinde olmayan sebeplerdendir belli ki .bi daha yaşamamaınız temennisiyle

Back
X