- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.641
İlk kez hamilelik ruyasi gordum
oglum 34-35 haftalik dogmus hemen jucagima verdiler ay gibi yuzu ve cok guzel saclari saclari vardi emziriyordum resmen aşık oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin ona sebeb olacak diye bir kural yok tabiki. Ama sık sık girmenin otizm ile ilişkili olabileceğinden bahsetti. İnstagramda Melih Atahan güven adlı doktorun paylaştığı bir video bir kaç hafta evvel. Ondan dinlersen daha iyi olur
Masallah ne rakamlar donuyor agzim acik kaliyor ken burada 1000 tlye iki gece yatis sezeryan yapiyorumAllah yardimcisi olsun buyuksehirde olanlarin ve mecburen takibi bu ucretli drlara yaptıranların.
yok ya detaylısı da 750 yazıyordu faturada, normal muayenede 550 TL . 1,5 lıralar sehır efsanesı :)ben telde sordum kadıköy acıbadem de muayene 550 tl
ama detaylı vs ne kadr tam bılmıyorum
yok ya detaylısı da 750 yazıyordu faturada, normal muayenede 550 TL . 1,5 lıralar sehır efsanesı :)
55tl muayene ucreti veriyordum 60 oldu o bile cok geldi bana sahsen. Tabiki oncelik onlarin sagligi ama iste rakamlar oyle uc noktalara ulasiyorki sasiriyorum.bı de buradakı sezeryanı normal dogumu dusun:)
korkumdan henuz soramadım bıle onları
bızım kurumun anlasması var son muayeneye 350 tl verdım sevındım sahsen:)
ama kızımda hep aynı anlasmalı hastaneye gıttım dogum vs tek kurus para vermedık
bunda da böylesı kısmet oldu saglık olsunda yapacak bısey yok
Benim serklaj yapılıp hastanede kaldığımda doktorum çok tedbirli olmasına rağmen 3 gün üstüste baktıUltrason olayını kafaya takma canım, çok riskli yatış alan hamileler var bazen bir günde iki kere usm e giren. Onlar ne yapsın. Keyif olsun diye yapmıyor ki kimse. Allah büyük.
Nasıl biri anlayışlı ve konuşkan mı soru sorunca tepkisi nasılsanırım bursa ve bodruma da gıdıyo bellı zamanlarda
ama asıl yerı acıbadem kadıkoy hastanesı
bana da melıh beyı saolsunhappywithme önerdi.
brut fıyatlardan ındırım yapıyorlar, sonucta sana da detaylı yaptı gıttıgınde. benım faturada 751 yazıyordu. gecen ay detaylıya gıttıgımde allıanzla gıdıyorum. guvencesı olmayana da ındırım uyguluyorlar,acaba ıkız bebeklerde de mı oyle oluyo
ben de detaylı ıcın sankı 900 kusur duydum ama hıc anlasman yoksaydı sanrım
Canim cok gecmis olsun bende cok yasadim mide yanmasi bana kabugu soyulmus ayva kavrulmamis badem ve tahin cok iyi geliyor bir dene istersen ama hepsini birden degil tabi ki bi tanesini dene![]()
Renine duo ilk hamileliğimde de içtim, doktırum en ufak bir zararı yok vücuttan tamamen atılıyor demişti biraz yağlı yer veya ölçüyü kaçırırsam içiveriyorum, bıçak gibi kesiyor
Benim serklaj yapılıp hastanede kaldığımda doktorum çok tedbirli olmasına rağmen 3 gün üstüste baktı
Zararı vardır elbet ama fayda zarar kısmına bakar bu iş bence
Nasıl biri anlayışlı ve konuşkan mı soru sorunca tepkisi nasıl
Günaydın dememişim :)) günaydın canlarrr
Ben şimdi bi daha doğurmam diyip 2.-3.-4. Bebişi olacaklara hayranlıkla bakıyordum sebebini buldumm :)
Canim rennieyi bilmiyorum ama gaviscon da gebelik donemi sıkıntilari icin yaziyor hep varsa dra danis benkm kk izin verdi ama yinede cok kotu olmadan kullanmiyorumbenim normalde reflüm var ve kullanıyordum ilacı ama şu an kullanmak istemiyorum açıkçası
Hmmm. O neden olur bilemedim. Belki aynı sorunu yaşayan birileri vardır. İnşallah en kısa zamnada düzelir.Benim kişi yanma degil canim. Yerken problem yok. Bir süre sonra bağırsaklarda hareketlenmeler ve beraberinde karin agrisi başlıyor. Midem gaz dolarsa midem de agriyor. Sancıyı kasik agrisi ile karıştırdığım da oluyor. Ben bugün ne yedim ki boyle oldu diyorum. Simdik yanma hic yok. Sadece gaz olsa hazimsizlik diyecem ama bağırsaklarım da bozuluyor. Anlamadim bir turlu
Aslında bende onu demek istedim bize soran diğer arkadaşa. Şikayet varsa yapacak birsey yok dedim haklısın. Ama keyfi girmek gereksizdir yani.. En olumsuz durumu bile olsa zararlıdır. Öyle olmasa ilk haftalarda bebeğin kalp atısını 3 saniye dinletmezlerdi. Benimki dinletmedi bile.ben ılk hamılelıgım de ılk 3 ay kanama sıkayetyle nerdeyse her hafta gırdım
hatta arada aksamları mıde bulantımdam öğürmekten kasıklarım agrıyınca aksamları baska doktorlarada gıttım
yanı ılkınde cok sık gıttım.
ıkıncıdınde de hem perınatolog hem kendı doktorum derken yıne 2 haftada bır muayenedeyım
ınsallah hıcbır skntı olmaz
normalde pek önermıyolar skntılı bır durum yoksa
Ohh ohhh gelsin mutluluk aşk ve süt hormonuben bu kez cidden baska cocuk dusunmuyorum ama olur ki teredutte olursam esimde var oksitosin 2 ml enjekte ettireyim. Sütde yapiyormus sanirim oglumda niyeti bozmustum ama sutum olmadigi icin yaptiramadim
Annem ve kayınvalidem de aynı şeyi söylüyor hep :))) İnanmak istemiyorum ama bir taraftan da acaba gerçek mi diyorum ahahahahahaha :) Çünkü bu sıpanın çok saçlı olması büyük bir ihtimal. Prensesin babasının öyle bir saçı var ki berbere gittiğinde ara makas attırıyor ona rağmen hala çok hala çok :) Nazar da değmesin diyeyim :))))Mide yanmasindan uc ay oturup agliyordum kizimda bildiğin bogazimdan agzima agzi aliyordu o derece tahriste oldu bogazlarim. Gece oturarak uyuyordum resmen asit iyice yakmasin rahatsiz etmesin diye. Buyukler bebekler saclandikca olur derler dr a sordum onunla alakasi yok dedi kızım dogdugunda kapkara bir karis saci vardi![]()
Aynen çoktan sabırsızim, sen rahatlamışsın ne güzel 19. Haftada sanirim kıpırdamıştı dimi bende şimdi bekliyorum bakalım yarın 19 olucam insallah bu hafta sevindirir beni kızım , cok pimpirik oldum bende 2. Olmasına rağmen =( 21 beklicem canim herkes öyle demiş annisleri dinlememek olmazAyyy 2. Ama sende benim gibisinnnn Allahtan cinsiyeti ohrendim kipirdamaya da basladi ua biraz dr merakim gitti ama iyi sonuc almak icin bekle derim bebislerin gelisimi bir gunde dahi fark ediyor
Beni Acıbadem müşteri hizmetleri kendisi aradı bilgi almak istemedim. Çünkü detaylıya ona gitmek istedim Bursaya gelince. 1,5 milyar diyince şok oldum. Tesekkür edip kapattım. Bana söylenen o rakamdı.yok ya detaylısı da 750 yazıyordu faturada, normal muayenede 550 TL . 1,5 lıralar sehır efsanesı :)