• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım doktorumda daha bır kere bıle kac kılosun dıye sormadı
kılomu da hıc tartmadı
ılk kızımda doktor her gıttıgımde baskule cıkartır kılomu not alırdı
bunda basta 2 kılo verdım dedım aaaa olmaz verme dedı
sımdı de o 2 harıc 2 daha aldım
dıyet yap az kılo al dedı ( bunun sebebı baska gercı de )
ama normal seyrınde gıden bı hamılelıkte asırı bulantı kusma ıstahsızlık veya baska saglık problemı yoksa
boyla ve hamıle kalınan kıloyla alakalı olarak ortalama 10 kılo almak normal dıye bılıyorum
ılk kızımda sımdıkınden 9 kılo zayftım 13 kılo aldım, bunda ne olur bılemıyorum:):):)

bı de cevremde gordugum şu kı
cok kılo alan arkadaslarım sonrasında hemen verdı
az alanlar emzırırken daha da aldı pek kılo da veremedı
belkı bana denk geldı ama

Kızlar bu arada ben çok zayıfım en çok hamile kalmama kilo alacagim için sevinmistim ama malesef sadece 5 ayda 1 kilo almışım :KK42:bebişin Kilosu sağlığı iyi ama böyle giderse ben dirençsiz olucam:KK43:

canım yemen ıcmen normalse takılma kılo almaya
bundan sonra alacaksın zaten 3er 5 er
doktor hersey yolunda dıyosa skntı yok demektr

en yakın zamanda hissederiz inşallah ben kendımı hamıle değilmiş gibi hissediyorum cok rahatım su aralar bu durumdan da nıyese rahatsızım
Bende öyleyim ama doktora da yeni gittim kızımı yeni gördüm yani. Orda bir sorun görünmüyordu. Kıpır kıpırdı kuzum. O yüzden aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum. Demek ki zamanı var daha diyorum. Benim karnım çok büyüdü bide acaba o yüzden mi hissedemiyorum yoksa erken mi bilmiyorum. Allahım bebişlerimize sağlık sıhhat versin en önemlisi diğer hersey vaktiyle olacak inşallah

ayyyy kızının adı Hira mı?
ben de Hira ısmını cok begenıyorum ve Hira koymak ıstıyroum
son kararım dıyemıyorum da aama aklımda hep Hira var
bızım kızı yıkayamıyo poposunu
ben de bazen yıkıyorum bazen ıslak medılle sılıyorum
erken sankı ögrenmelerı ıcın
yanı yapabılen cocuk vardır da bızım daha o kıvam da degıl:)
Evet canım Kizimin ismi Hira çok severek koyduk, biz esimle nişanlıyken kızımız olursa diye karar vermistik :)) sende koyarsan kızıma adaş gelir hem anlam olarak çok kuvvetli hemde kulaga çok hoş gelio tavsiye ederim ;)

Günaydın herkese kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin inşallah.. bence kilo alımları artık normal neredeyse 5 i bitirmek üzereyiz ki yarıyı geçtik ehh bebekte artık kilolanmaya ele avuca gelmeye başladı ve hızlı bir büyüme dönemine giriyor.. bence sağlıklı beslendikten sonra kilo alsak bile içimiz rahat olsun.. kimimiz kiloya meyilli kimimiz öküz yese 5 gr almaz:kk77:

Evet canım Kizimin ismi Hira çok severek koyduk, biz esimle nişanlıyken kızımız olursa diye karar vermistik :)) sende koyarsan kızıma adaş gelir hem anlam olarak çok kuvvetli hemde kulaga çok hoş gelio tavsiye ederim :KK66:

kızıma hira ısmı nasıl dıyorum
hira mağaraları olsun dıyo:) deli me ne:)
ben ekstra ıcıme cok sınen bır ısım olmazsa Hira da kararlıyım
İnşallah Allah ım nasıp eder

kızıma hira ısmı nasıl dıyorum
hira mağaraları olsun dıyo:) deli me ne:)
ben ekstra ıcıme cok sınen bır ısım olmazsa Hira da kararlıyım
İnşallah Allah ım nasıp eder
Ben hira nur dusunuyordum olmadi maalesef islam ilk nur daginda hira magarasinda vukuu buldugu icin cok anlamli gelmisti

:KK200:Günaydın güzel tatlı anneler :KK200:Kilo konusu da arkadaşlar bende oğlumda Doğuma kadar 4 kilo falan almıştım ama şimdide 3,5 kilo aldım yaş metabolizma dan değişiyor sanırım size bahsetmiştim geçen aylarda kuzenim kız bebeğe hamileydi Doğum yaptı çok şükür ama onu görünce iştahım kapanmıştı korkudan ol aşar şişmiştiki ağzı yüzü ayağı kıçı başı şimdi gelince tekrar gördüm o halinde eser kalmamış gitmiş çoğu kilo zira 40 yeni doldu :emir_bebek:Zayıf olan arkadaşım içinde Onur_hira_ela Onur_hira_ela alırısn kilo merak etme son ayda yani ama bünyen öyleyse fazla şişmezsin çabuçak verirsin fit annesin sende:anneadayı:

Çok geçmiş olsun canım fizik tedavinin çok faydasını göreceksin inşallah eli hafif ve o noktaları çok iyi bilen biri denk gelir dualarım seninle tez zamanda iyles inşallah
Allah razı olsun canım malesef fizik tedavi alamayacağım doktor uygun görmedi, sürekli ağrıyan bölgelere sıcak uygulaması yapmamı söyledi, zayıf olduğum için bu ağrıları bu derece hissettiğimi söyledi. Allah tez zamanda hafifletir inşallah.

Son düzenleme:
:KK200:Günaydın güzel tatlı anneler :KK200:Kilo konusu da arkadaşlar bende oğlumda Doğuma kadar 4 kilo falan almıştım ama şimdide 3,5 kilo aldım yaş metabolizma dan değişiyor sanırım size bahsetmiştim geçen aylarda kuzenim kız bebeğe hamileydi Doğum yaptı çok şükür ama onu görünce iştahım kapanmıştı korkudan ol aşar şişmiştiki ağzı yüzü ayağı kıçı başı şimdi gelince tekrar gördüm o halinde eser kalmamış gitmiş çoğu kilo zira 40 yeni doldu :emir_bebek:Zayıf olan arkadaşım içinde Onur_hira_ela Onur_hira_ela alırısn kilo merak etme son ayda yani ama bünyen öyleyse fazla şişmezsin çabuçak verirsin fit annesin sende:anneadayı:

doğuma kadar 4 kılo almak nedır arkadas:)
ben onu 2 hafta cok yesem alırım normal zamanda:):)

doğuma kadar 4 kılo almak nedır arkadas:)
ben onu 2 hafta cok yesem alırım normal zamanda:):)
Valla canım bilmiyorum ki çok tuhaftı zaten karnım hiç çıkmıyordu bide şekerim vardı diyet yaptım son aylar 8 aylık doğdu bide çalışıyordum hep çok yoruluyordum ondan heralde

Back
X