• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben suan detayli olmayan detaylima keske hic girmeseydim diyorum mesela. Elbetteki bu saatten sonra bir sey yapilmayacak. Adam dogru soylemis. Seytan diyor daha da doktora gitme.
Senin detaylıdan gözüm korkmadı değil. Gidip 250tl ödeyeyim sonra desin bugün git yarın gel :KK57:

Senin detaylıdan gözüm korkmadı değil. Gidip 250tl ödeyeyim sonra desin bugün git yarın gel :KK57:
Yok canim ekstra odeme yapmadim. Normal muayene parasi 95 verdim. Kendi doktorum bakiyor ya guya. Deki bakmayacaksan yonlendir. Ben de parami vereyim en azindan detayliya bakildi diyeyim yani demi

Sagol canim. Bugun detayliyi istedigim gibi atlatmadigim icin internete dusmus durumdayim. Simdi de kafama takacak baska bir sey buldum. Daha onceki tum olcumlerde HC yani bas cevresi tam haftasi iken bu seferki olcumde 1 hafta geri.
Suan kendime cok kiziyorum. Keske hic bir sey okumasaydim bilmeseydim gormeseydim duymasaydim da doktorumun hersey normal demesiyle yetinip suan mutlu mesut yatsaydim. En kizdigim hamile tipine burundum suan
Olcumlerde birkac gun farklilik normal diye biliyorum.kafana takma bence.bir doktor sorun gordugunde bunu soylemek zorundadir.saklayamaz ters birsey gorse.rahatla ve uyumaya calis.doktorun daha cok para kazanmak icin bir taraftan diger hastalara yetismeye calismistir diger taraftan seni tekrar cagirarak ucret alma plani yapmistir.

Yok canim ekstra odeme yapmadim. Normal muayene parasi 95 verdim. Kendi doktorum bakiyor ya guya. Deki bakmayacaksan yonlendir. Ben de parami vereyim en azindan detayliya bakildi diyeyim yani demi
Haklısın tabiki. Ama kendi doktorun bakıyorsa sıkıntı yok canım. Doktor ziyaretlerimiz sıkılaşacak artık nasılsa giderek

De baakalim neeettin yine sen usgyi takiyorsun degil mi
Evet yaaaa :kızgın:
HC degeri bir hafta geriden geliyor. Kafa cevresi oluyor bu. Ama bpd sakak arasi ve ofd alin ve arka taraf olcusu orani normal. Bu oran normalken HC nasil kucuk anlamadim. Peki ben bunu niye dert ettim bunu da anlamadim :kızgın:

Simdi benim k.marasta gittigim drun usgsi normal bisey ic organlari falan pek gosterdigini sanmiyorum demedi ki kalbi atiyor vs dinletti de duydum neyse gecenlerde sorunum var diye gaziantep medicalparka gittim dr kalbi atiyor bak derken bir suru kara noktalar vardi mumkun mertebe ic organlariydi ve cok net sekilde hersey secilebiliyordu yani iki drun usg aleti farkli bu durumda. Ama yinede bana ayin 9unda gel seni 4 boyutlu usgye gondercem dedi kendisi ben yapicam demedi canim sunu belirtmek istiyorum senin drun usgsi iyiyse kendi yapmak istemis ama gaziantepteki de k.marasta ki de beni radyologa yonlendirdi sanki senin drda bu konuda cinslik var gibi bilmiyorum anlatmak istedigimi anlatabildim mi ayrica ben oglumun ayrintili sonuclarina baktim el ve ayak anomalilerine bakilmamistir yaziyor yani sorun edilecek bir durum aslinda ama cozumu var mi hayir sende daha iyi biliyorsun ki sadece anormallik olunca erken dogum tehlikesinde kortizon basliyorlar Allah korusun ayrintilida bisey deseler ne yapabilecez en iyisi tamam yapalim cağa ayak uyduralim ama duamizida bize bu bebisleri veren Allaha edelim icini ferah tut olur mu

Evet yaaaa :kızgın:
HC degeri bir hafta geriden geliyor. Kafa cevresi oluyor bu. Ama bpd sakak arasi ve ofd alin ve arka taraf olcusu orani normal. Bu oran normalken HC nasil kucuk anlamadim. Peki ben bunu niye dert ettim bunu da anlamadim :kızgın:
Simdi bak canim ben basbelasiyim basbelasiyim i dövmeye malatyaya gidicem beni yorma sende gel ikinizi bir döveyim azcik akilli olun bisey olmayacak Allahin izniyle dr onu mm yanlis oynatsa usg kendi hesapliyor haftayi zaten sen benden daha iyi biliyorsun bunlari

Ay ben oglumda ne rahat gebelik yasamisim. Cahillik sultanlikmis. Oglum da cok akilli bi bebisdi. Simdi bu kiz benim anami aglatacak belli. Cunki ben bu gebeligimde hic rahat degilim. Cok salaklik yapiyorum. Bazen duzgun beslenemiyorum. Ac olsam da illa bir sey yiyeyim demiyorum. Canim bir sey istemiyorsa yemiyorum. Protein az aliyorum. Ilaclarimi bu ara aksattim. Offf kendimle kavga ediyorum suan :KK34:

Ay ben oglumda ne rahat gebelik yasamisim. Cahillik sultanlikmis. Oglum da cok akilli bi bebisdi. Simdi bu kiz benim anami aglatacak belli. Cunki ben bu gebeligimde hic rahat degilim. Cok salaklik yapiyorum. Bazen duzgun beslenemiyorum. Ac olsam da illa bir sey yiyeyim demiyorum. Canim bir sey istemiyorsa yemiyorum. Protein az aliyorum. Ilaclarimi bu ara aksattim. Offf kendimle kavga ediyorum suan :KK34:
Seni sabah azarlayacam kendimi toplayayim

Simdi benim k.marasta gittigim drun usgsi normal bisey ic organlari falan pek gosterdigini sanmiyorum demedi ki kalbi atiyor vs dinletti de duydum neyse gecenlerde sorunum var diye gaziantep medicalparka gittim dr kalbi atiyor bak derken bir suru kara noktalar vardi mumkun mertebe ic organlariydi ve cok net sekilde hersey secilebiliyordu yani iki drun usg aleti farkli bu durumda. Ama yinede bana ayin 9unda gel seni 4 boyutlu usgye gondercem dedi kendisi ben yapicam demedi canim sunu belirtmek istiyorum senin drun usgsi iyiyse kendi yapmak istemis ama gaziantepteki de k.marasta ki de beni radyologa yonlendirdi sanki senin drda bu konuda cinslik var gibi bilmiyorum anlatmak istedigimi anlatabildim mi ayrica ben oglumun ayrintili sonuclarina baktim el ve ayak anomalilerine bakilmamistir yaziyor yani sorun edilecek bir durum aslinda ama cozumu var mi hayir sende daha iyi biliyorsun ki sadece anormallik olunca erken dogum tehlikesinde kortizon basliyorlar Allah korusun ayrintilida bisey deseler ne yapabilecez en iyisi tamam yapalim cağa ayak uyduralim ama duamizida bize bu bebisleri veren Allaha edelim icini ferah tut olur mu
Canim cok haklisin kesinlikle. Benim doktorun usg si 4 boyutlu. Kendisi de 6 ay perinatoloji egitimi almis. Ben %80 gorurum dedi. Istersen peronatologa git o da %90 gorecek dedi. Gorse de farkeden bir sey olacak mi hayir ama sen bilirsin dedi. Her zaman ilgilenen hersey guzel diyip gonderen adam 2 kontroldur ilgilenmedigi icin normal dese de icime sinmedi anlatabiliyor muyum. O yuzden aldim elime ultrason kagidini olcumlere bakiyorum. Sinirlar icinde ama bu 3 hafta bebegim bana az gelismis gibi geldi. Suan 21+4 kilo 450 gr boyu bilmiyorum. FL 3.76 cikmis. Daha onceki haftalar aaa ne kadar buyumus derdim simdi az buyumus geldi. Iyi beslenmiyorum ilaclarimi almiyorum stres yasiyorum bu suru kendime kizdim iste. Simdi de uyuyamiyorum.

Canim cok haklisin kesinlikle. Benim doktorun usg si 4 boyutlu. Kendisi de 6 ay perinatoloji egitimi almis. Ben %80 gorurum dedi. Istersen peronatologa git o da %90 gorecek dedi. Gorse de farkeden bir sey olacak mi hayir ama sen bilirsin dedi. Her zaman ilgilenen hersey guzel diyip gonderen adam 2 kontroldur ilgilenmedigi icin normal dese de icime sinmedi anlatabiliyor muyum. O yuzden aldim elime ultrason kagidini olcumlere bakiyorum. Sinirlar icinde ama bu 3 hafta bebegim bana az gelismis gibi geldi. Suan 21+4 kilo 450 gr boyu bilmiyorum. FL 3.76 cikmis. Daha onceki haftalar aaa ne kadar buyumus derdim simdi az buyumus geldi. Iyi beslenmiyorum ilaclarimi almiyorum stres yasiyorum bu suru kendime kizdim iste. Simdi de uyuyamiyorum.
Senin 21+4 450gr. Benim 20+6 365 gr idi canım. Şimdi benim bebek küçük kalmış demiyorum bak :) Aksatmadan hiç konuşmayayım, kahvaltıyı öğlen 1de yapıyorum. Domates peynir zeytin. Veya reçel ekmek. Bir de akşam yemeği ne pişirdiysem işte bir tabak yerim ondan. Haa belki gece acıkırım da meyve atışdırırım. Ebe diyor 3 esas 4 ara öğün yemelisin. Hiç düzgün beslenmiyorum. Bu gebelikte bir farklıyım sanki dünyayı yemişim herşeyden gözüm doymuş gibi

Bebişe alışveriş yapıcam da o da düşündürüyor beni,
0-1 ay kaç tane zıbın pijama alsam yeterki çabuk büyürler heralde
Çok fazla alma tatlım birincisi kaç cm doğacağı belli olmuyor ikincisi ilk birkaç ay hem hızlı boy atıyorlar hem de hızlı kilo alıyorlar. Tabi süt de ya da çocukta problem olmazsa. O yüzden büyük almak avantajlı.

Bencede gidin bebegin konumuna hareketine gore biraz uzun sürebiliyor ama.tek tek zamarlarina tum organlarim ic yapilarina kadar baktilar
Kızlar, bu gidişimde doktorum bir söz söyledi detaylıya ne hevesim ne korkum kalmadı. Diyelim bebekte şöyle böyle sorun var ne yapacaksın bu saatten sonra? Zaten mudahele edilemez. Her haliyle doğuracaksın artık. Sadece eger gerektiren bir durum olursa doğum anında hazırlıklı olmak için detaylıya giriyorsunuz dedi. Sen beslenmene , eğilip kalkmana ve s. dikkat et, senin elinden gelen bu.
Aklıma yattı bu sözler, bir an önce detaylıya gireyim diyordum, neredeyse vazgecesim geldi. On güne falan giderim herhalde, eşim benden çok bekliyor ve ısrar ediyor ))

Back
X