• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerdeeee kendisi yapmiyor banada yaptirmak istemiyor ogluma herseyi almisiz da yeni doganda onunkilerle idare edecekmis hahayt babalarinin parasini yemek icin diyor galiba cok bekler adan zye daha cok alicam bunada
Aynen canım içinde hiçbirşey bırakma al çatlasın patlasınlarr

Ayh canım kurt falan hiç görmedim poposunda, ama 5 aydır falan ama sürekli külotum popoma girio diyo ben kulot rahatsz etti gibi dusundum değiştirdim ama hepsini ama yine devam etti belkide kasindigi için rahatsız oluo, bu 2 gundurde rahatsizlaninca aklıma gldi kurt fln olmasın diye ishal ağrı yanma vs . Senin kizda kurt cikmsmydi cnm
Benim küçük kızımda bu hafta hep popom kaşınıyor diye ağladı ,ben de ayni sen gibi çamaşırlarını değiştim, ılık su ile temizleyip kremledim ama sürekli aynı şikayet devam etti. Geçen akşam annem geldi onun yanında da yaptı, annemde domates yedi mi dedi evet dedim, bu hafta gerçekten de çok fazla minik domateslerden yedi o yapmıştır verme dedi. İki gündür yemiyor azaldı hatta bugün hiç kaşınıyor demedi.

Benim küçük kızımda bu hafta hep popom kaşınıyor diye ağladı ,ben de ayni sen gibi çamaşırlarını değiştim, ılık su ile temizleyip kremledim ama sürekli aynı şikayet devam etti. Geçen akşam annem geldi onun yanında da yaptı, annemde domates yedi mi dedi evet dedim, bu hafta gerçekten de çok fazla minik domateslerden yedi o yapmıştır verme dedi. İki gündür yemiyor azaldı hatta bugün hiç kaşınıyor demedi.
Dogrudur cnm ama doMates çok yemio bizimki arada khvaltida zorla yediriyorum ama ıshalde olunca parazit gibi dusundum yarın durumuna göre gidicem dr a.

Benimde 1 hafta önce normalde canım reglime göre yumurtalama göre ben öyle 70 gram az çıktı diye 1 hafta oldu ozaman 670 hadi yanlış baktı 600 1 hafta hiç almadı diyemi şettim ama ben sanırım hamile gibi beslenmiyorum:) öyle fındık ceviz falan yediğim yok burda annemlerde sen hiç birşey yemiyorsun deyip durdu:)
Bende öyleyim ya sabah ballı süt ve vitamin habıyla benim oğluşum ayakta duruyor. Bende hiç beslenemiyorum sadece domates yemek istiyorum oda mevsimi değil zararlı zararlı besleniyorum işte :(

Kizlar yarin benimde 14:30 da detaylim var çok heyecanliyim en son 15 haftalıkken gitmistim:emir_bebek::halay:
Bakalım kızım inşallah güzel güzel poz verir ve sagliklidir.
Bastan beri hep 1 hafta geriden geliyodu bakalım gününü yakalamış mi
Güzel haberlerini ve anlatmanı bekliyorum canım. Dr neye baktı, nelere önem verdi ve s. Benimki 3 gün geriden geliyor hep.

Back
X