- 27 Nisan 2016
- 891
- 976
- 33
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #27.281
Benim kızım olacak ben de domates yedim sürekli![]()
Demek ki can istemesi erkek kız değilmiş kızlar :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım olacak ben de domates yedim sürekli![]()
Bu teoriyi de sayende yaktıkBenim kızım olacak ben de domates yedim sürekli![]()
Marul ve kuzukulağı da dene canım, hem iyi oluyor, hem faydası çok. Marul folik asit ve bir sürü şey içeriyor. Kuzukulağında ve pişirebilirsen ısırganda çok vitamin var. Isırgan otunu çok öneririm eldivenle yıkayıp tavaya atabilirsin, yumuşadıktan sonra ısıramıyor.Domates salatalık limon bunlarla geçti şu 24 haftam tuzlayip tuzlayip yedimgazelim_24
Limonu özel pazarcımdan alıyorum artık adama abone müşteri oldumDomates salatalık limon bunlarla geçti şu 24 haftam tuzlayip tuzlayip yedimgazelim_24
Marul ve kuzukulağı da dene canım, hem iyi oluyor, hem faydası çok. Marul folik asit ve bir sürü şey içeriyor. Kuzukulağında ve pişirebilirsen ısırganda çok vitamin var. Isırgan otunu çok öneririm eldivenle yıkayıp tavaya atabilirsin, yumuşadıktan sonra ısıramıyor.
Limonu özel pazarcımdan alıyorum artık adama abone müşteri oldum
Ay hic duymadigim markalar aklimda bulunsun onlarada bakayim :) dun easter indirimi vardi yuzde 50+ 25 ne gorduysem attim sepete bayada uyguna geldi kucukte gelirse artik kadereCarters bende ayı ayına geldi canım. Amerikadan sipariş ediyordum ben de. Sen ordasın hazır. Gymboree ve crazy8.com öneririm. Onlar daha biraz iri kalıp. Gymboree renkli olduğu için çok güzel, kalitesi cartersin üstünde.
Canim normal seninki de ben 18+5 ken 270 grdi benimkiBen 19+4 gttim 302 gram çıkmisti. Aklimda deli sorular smdii![]()
Insallah canim. Sen hala eskisehir de misinSağol canım yok hiç kanamam olmadı hergun yuruyorum eskiye göre hareket oranım artti birde su icmedim bugün bilmiyorum o etki eder mi ama şuan birdaha yok bebekte birkaç hareket etti inşallah devam etmez
Uc ay aldiklarini yeni dogdugunda giydirirsin. 6 ay da problem degil. New born en fazla 1 hafta giyer. New born alma yeter. Bundan sonra alacaklarinda 3 ayliklari ilk 1-2 ay giyecekmis gibi ihtiyaclarini dusun problem olmaz. Nb her zaman risktir. Cok cabuk kuculu. O yuzden genelde 3 ay mantikli yanina 2 tane hastane cikisiBunu onceden bilsem iyi olacakmis o zamannewborn la 6 ay bir iki tane hep uc ay aldim
![]()
Noldu ki canim. Ben farkettim az girdigini. Kv problemi miBen ebebekten çok tatlışlar aldım bugün kızlar. Stresli geçti kaç günüm , biraz moral olsun diye çorapcıklar, bodicikler aldım
Kiloyu FL uyluk kemigi ve AC karin cevresi ile olcuyorlar. Makine kotuyse sinirlari yanlis ölçüyorlar. 1mm bile cok farkettiriyor. Hic kafana takma. Benim bas cevresini yanlis olcmuslerdi. 1mm bile 10 gun ileri atti nerdeyse. Ona gore dusun 2 doktordan biri yanlis olcmustur.Benimde 1 hafta önce normalde canım reglime göre yumurtalama göre ben öyle 70 gram az çıktı diye 1 hafta oldu ozaman 670 hadi yanlış baktı 600 1 hafta hiç almadı diyemi şettim ama ben sanırım hamile gibi beslenmiyorum:) öyle fındık ceviz falan yediğim yok burda annemlerde sen hiç birşey yemiyorsun deyip durdu:)
Belki olcememistir alamadigini dusunme sonucta almamasi icin senin hic bir sey yiyip icmemen lazimNormal 500 600 canım benim kafama takılan 1 haftada hiç kilo almaması
Ben yemiyorum canim hem zamani degil hemde eksi tatli yumurta domatesleri bekliyorumBu erkek analarımı dometes yiyyoruz acaba:)
Anlayamadıgım bir sancıydı canım rahim bölgesinde. Müzik dinlerken uyumaya bayılıyorum uyumuşum :) şimdi tekmelerden başka birşey yok çok şükür. Sen nasıl oldun canım iyimisinBi sen kalmistin sancisi olmayan sende de mi var
İnsan bazen gazmı sancımı karıştırıyor. Nasıl oldun evhamlım iyimisinYok ya yoracak cok birsey yapmadim ama rutin yani diger gunlerle ayni karnimds cok seste var sanirim gaz kaynakli yada insallah gaz kaynaklidir
Günaydın _Historien_ onunda bebeği baş aşağı duruyordu. Bu senenin bebişleri çok nazlı bi alemler ya yapcak bişi yok kafalarına göreBu arada gunaydin bende geriden cvpliyarak geldim besten beri yatakta donmekten basim dondu idrara cok cikmamazin sebebi bebegin buyumesiymis birde benim ki bas asagi duruyormus![]()
Ben dedim domates ve tuz şahane ikiliBirileri domatesmi dedi??![]()