- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #27.301
Günaydın güzel anneler hayırlı sabahlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir anket yapmak lazım :)Bu erkek analarımı dometes yiyyoruz acaba:)
Bu senenin tüm modelleri domates yanaklı olacak anlaşıldı :))Benim kızım olacak ben de domates yedim sürekli![]()
Günaydın canım uyumadınmı hiçGünaydın güzel anneler hayırlı sabahlar![]()
Ye tatlıyı çıkar hakkıyı bence yalnış tatlıyla aram hiç yok limon eksik olmuyor evimden :))Hahahah sen de mi erkek anneleri limon mu yiyor acaba yeni bir tez daha atalım ortaya domatesten sonra :)
Uyudum canım geç uyudum Benin oğlanın kan değerleri kötü çıkıyor tabi kolesterol çıkıyor onu tekrar dktra götürcem Bugun kaç gündür onla uğraşıyorum şuursuzca yiyor Benin oğlanGünaydın canım uyumadınmı hiç
Aynı ben öyleyim tatlıyı normalde çok severim ilk 3 ay nefret ettim tatlıdan kilo verdim hatta ozaman tatlı kestim diye şimdi yiyorum ama:)Ye tatlıyı çıkar hakkıyı bence yalnış tatlıyla aram hiç yok limon eksik olmuyor evimden :))
Şimdiden kolestrol oluyormu canımUyudum canım geç uyudum Benin oğlanın kan değerleri kötü çıkıyor tabi kolesterol çıkıyor onu tekrar dktra götürcem Bugun kaç gündür onla uğraşıyorum şuursuzca yiyor Benin oğlan
Hmm ben daha baslamadım tatlı yemeye hamilelikten önce eksik olmazdı şimdi tersi oldu :) hangi dolabı açsan domatesAynı ben öyleyim tatlıyı normalde çok severim ilk 3 ay nefret ettim tatlıdan kilo verdim hatta ozaman tatlı kestim diye şimdi yiyorum ama:)
Oluyor canım öyle yiyince kilolu zaten iri de bayağı 11 yaşında 39 numara ayakkabı giyiyor okadar iri bide işte annane dede yanında büyütü her istediğini yedi 8 aylık doğmuştu uzun süre kan ilaçı içti oda hep iştah açtı mide yırtıldı önüne geçemedik bir türlü buzamana kadar hep tahlillerini yaptırıyordum şekerden falan korkuyordum korktuğum oldu maalesefŞimdiden kolestrol oluyormu canımkilomu çok almış gecmiş olsun
Annemlerde habire söyleniyor sen beslenmiyorsun hep dometes olurmu diye :) Dometes yemekten aklıma öyle fındık ceviz falan gelmiyor ama bunu iyi beslemem lazım ki bari erken doğum falan olsa kansız falan olmasın abisinde şimdi çıkmaya başladıHmm ben daha baslamadım tatlı yemeye hamilelikten önce eksik olmazdı şimdi tersi oldu :) hangi dolabı açsan domates![]()
Annemlerde habire söyleniyor sen beslenmiyorsun hep dometes olurmu diye :) Dometes yemekten aklıma öyle fındık ceviz falan gelmiyor ama bunu iyi beslemem lazım ki bari erken doğum falan olsa kansız falan olmasın abisinde şimdi çıkmaya başladı
Ben 19+4 gttim 302 gram çıkmisti. Aklimda deli sorular smdii![]()
İşte yesek bu içtiğimiz vitaminlere bile gerek Yok yani zaten Gürcistan’da bitmişti vitaminin 1 ay içemedim mecbur tekrar aldım burda böyle meyvemi falan yiyebilsem hiç içmiycem balık da yiyemiyorum onunda hapını içiyorum mecbur 1 kilo daha almışım amahamılelıkte yeme ıcme kesınlıkle ıstemeyle alakalı
yanı ben normalde asırı iştahlı bırıyım
suan hala normale donemedım
ısyerıne 3 gun once ev yapımı yoğurt getırıp dolaba koydım daha kapagını bıle acmadım
ama normalde ben ara ogunlerde yerdım hep yogurdu
cevız ıncır vs hıc bısey yok
tek yaptgım sey su ıcmeye zorlamak kendımı o kadar
ben bu listeyi kaydetmiştim kendime
KENDİNİZ İÇİN;
• Hareket etmenizi engellemeyen ve sizi terletmeyen, rahat ve bol kıyafetler-en az 3 kez üzerinizi değiştirmeniz gerekebilir.
• 2-3 adet destekleyici sutyen (Hem normal hem de emzirme sutyeni) Unutmayın, doğumdan sonra göğüsleriniz normalden daha büyük olacak
• Yaklaşık 24 adet süper emici ped (Hastanenizde ne kullanıldığını öğrenin, tek kullanımlık ve külot tarzında olanların kullanımı daha kolaydır ve hijyeniktir)
• Göğüs kalkanı (Tercihen)/Göğüs pedi (Memeye yapıştığı için canınızı yakabilir)
• Diş fırçası, diş macunu, saç fırçası, sabun, deodorant ve diğer kişisel hijyen malzemeleri
• 5-6 adet külot: Pamuklu ve yüksek belli olanlardan…
• Havlu
• Rahatlamanızı ve zaman geçirmenizi sağlayacak şeyler: Kitap, dergi, müzikçalar, CD vb.
• Daha rahat emzirebilmeniz için önden açılan bol gecelik veya pijamalar
• Sabahlık ve kaydırmaz terlik
• Eve giderken giymek için bol ve rahat bir dış kıyafet
• Doğum sonrası için makyaj malzemeleriniz ve bakım ürünleriniz
BEBEĞİNİZ İÇİN:
• En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
• Islak mendil (yenidoğana uygun olmalı, alkol-paraben içermemeli)
• Zıbın (3 adet)
• Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
• Şapka(2 adet)
• Patik (2 çift)
• Çorap (3 çift)
• Eldiven (2 çift)
• Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
• Bebek battaniyesi (1-2 adet)
• Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
• Bebek mendili (Bol miktarda)
• Önlük (3-4 adet)
• Kirli çamaşır torbası (1 adet)
• Hastaneden çıkarken bebeğinizi taşıyabileceğiniz bir portbebe ve bebek bakım çantası
• Yenidoğana uygun araç koltuğu
İşte yesek bu içtiğimiz vitaminlere bile gerek Yok yani zaten Gürcistan’da bitmişti vitaminin 1 ay içemedim mecbur tekrar aldım burda böyle meyvemi falan yiyebilsem hiç içmiycem balık da yiyemiyorum onunda hapını içiyorum mecbur 1 kilo daha almışım ama
BN daha önceleri yaşadım dinlen demişlerdi birde progestan kullanmıstım geçmişti ama bir süre gelmişti korkma bol bol dinlen yorma kendınıKızlar acil birşey sorucam 50 kuruş kadar kahverengi akintim gelmis doktoru aradım dinlen vs dedi ama korktum yaşayan varmi