- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #27.401

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakyım bi canum iyi dedin hiç gg ye bakmamıştım.
Ben kendi kınamda kendim yapmıştım büstiyer şeklinde sabun asetat kutulara koyup süslemiştim. Sabunu yaparken iyi de süsleme işi aşırı pahalı geldi. Dediğin gibi asetat kutular 1 tl gibi geliyor kurdele deyip geçme o kadar pahalı ki 15 toptan fazla kurdele almıştım ozaman 200 250 lira kurdeleye vermiştim. Kuzenim 2016 da doğum yPtı oda kokusu yaptı kendisi cumhuryet çarşısından şişeleri alıp kutuydu çubuğuydu süslemesi derken 7 tl yi buldu
Sonımarda ikiz fiyatına 500 demişler
Benim dördüncü hamileliğim şu an en küçük karnım bu bebekte.Bir de şu var ben hep 6 sene üzerine hamile kalmıştım çocuklar okula gitmiş olurdu ilk defa evde bir küçükle hamilelik yaşıyorum ve kilo almış gibi görünsem de karnımda büyüme çok yok. Aklına hemen kötüyü getirme senin ufacık çocuğun var hareketin çok fazla. Bebek hareketlerini hissediyorsan problem yapma .Buna gore biraz daha vardi canim 5 aylik olduk neredeyse ben yemisimde sismisim gibi sanki ikinci oldugu icin mk acaba karnim genislemis olabilir mi ilk cocukta
İlk çocukta daha rahattım büyüyüp çocuk doğurdukça daha çok evhamlı oluyor insan . Bir de tecrübe çok da önemli olmuyor her çocuk kendi karakteriyle geliyor sen çocuğa göre şekilleniyorsun biraz. Allah’ın izniyle birşey olmaz içinizi ferah tutun.Eee 4. Cocuk geliyor o bizden epeeyyy tecrubeli
Bebis hareket ediyor halihazirda kanama alani oldugu icin bu kadar endiseliyimBenim dördüncü hamileliğim şu an en küçük karnım bu bebekte.Bir de şu var ben hep 6 sene üzerine hamile kalmıştım çocuklar okula gitmiş olurdu ilk defa evde bir küçükle hamilelik yaşıyorum ve kilo almış gibi görünsem de karnımda büyüme çok yok. Aklına hemen kötüyü getirme senin ufacık çocuğun var hareketin çok fazla. Bebek hareketlerini hissediyorsan problem yapma .
Aynen oyle bisey olacak diye aklimdan oluyorum yolun yarisini gectik sonuctaİlk çocukta daha rahattım büyüyüp çocuk doğurdukça daha çok evhamlı oluyor insan . Bir de tecrübe çok da önemli olmuyor her çocuk kendi karakteriyle geliyor sen çocuğa göre şekilleniyorsun biraz. Allah’ın izniyle birşey olmaz içinizi ferah tutun.
130 sayfa geriden geliyorum az kaldi alicam elime onu zaten te allam kiz bi git rahat birak cocugu yok pecete yok aakinti yok o yok bu dinleme kendini git bisseylerle oyalanOdur canım kız şu peçeteyi inceleme huyunuzdan bi kurtulamadınız doğuma peçeteyle girersiniz kesin anlaşıldı![]()
Böyle olursa en fazla 5 tl olur maliyetin çokta makul. Hastaneye veya evde masaya birşey koyacakmısın peki. Ya bide bunları şimdiden söylersek bozulma olmaz heralde dimiben şişeleri 2,59 a aldım
çubuklar 40 kuruş civarı bi rakama geldi
kumaş çiçek bende vardı 0,25 kuruş a satılıyor ama
kurdele topu 10 tlydi benim baktıklarımın ama ne kadar gidecek ondan emin değilim
koku da 0,75 kuruş
isim etiketi de 40 kuruş falan
ama ben asetat kutu yapmıcam :)
Gel kiz valla iyice dayaklik oldum ben yatmaya basladim yine130 sayfa geriden geliyorum az kaldi alicam elime onu zaten te allam kiz bi git rahat birak cocugu yok pecete yok aakinti yok o yok bu dinleme kendini git bisseylerle oyalanMinik kuzular
Ben şok , hatta daha da şok. Muayene ücretini geri al mutlaka bakmamış ki zaten. Eşin üzülmemiştir inşallah . Kasap olmuşlar resmenEvet kızlarrr geldim doktordan tam bir fiyaskoydu
Bursa acıbadem de kemdi doktorum
Oraya çarşambaları gelen meşhurrrr melih atahan güvene gitmiştim ayy sinirlerim bozuldu
Sedyeye yattım muayene başladı bebekelrin ekg sine de bakıcam bilginiz olsun dedi
Hemen bir çalışan geldi eşimi götürdü döndüklerinde çalışan doktora beyfendi sadece ultrason istiyor dedi
Doktor bemen cihazı bıraktı ben ekg bakmadan bakamam dedi eşimle gözgöze geldik 2800 demişler ekg ye
Biz bu ücreti veremeyiz dedik tamam dedi kalkın
Haftaya bunu yaptırabilecek gibi gelin dedi tüm sinirim tavan yaptıkendi doktorumuzla görüşüp gleleim dedim kalktım
Kendi doktorumuza geçtik o da anne karnında ekg yi illa gerekli bulmuyorum sonuçta varsa da yoksa da elimizden gelen birley olmayacak dedi başka yerler önerdi
Ya tüp bebek diye paralı mı görüyorlar yoksa haftada bir geldiği için yolabildiğim kadar yolayım mı dedi anlamadım
Oysa 10 tüp bebek ve artı tedavileri ödemekten gençliğimizi yaşayamadık 11 yıldır sıfır düşünce sıfır anlayış
Yok kiz ne pecetesi 3 ay bitince o huyumda bitti kendisi dustu ondan bildim
Daha cok ticarethane kurmuslar desek yeri olurBen şok , hatta daha da şok. Muayene ücretini geri al mutlaka bakmamış ki zaten. Eşin üzülmemiştir inşallah . Kasap olmuşlar resmen![]()
Böyle olursa en fazla 5 tl olur maliyetin çokta makul. Hastaneye veya evde masaya birşey koyacakmısın peki. Ya bide bunları şimdiden söylersek bozulma olmaz heralde dimi
Sen bugun yazdiklarimi hic gorme en iyisi kacmam lazim benimGeliyooooo odunnnnnnn![]()
Dinlenmeyle gececek canim. Dinlenme ve bol su. Dikkat et kendineCidden dayaklığım kendisi geçer diye düşündğm drlar bişey vermedi kalsiyumla magnezyum hariç nasıl geçecek bu şaştım ama iyiydiim ne zamandır
İşlem yapılmadı dedik çıktık canımBen şok , hatta daha da şok. Muayene ücretini geri al mutlaka bakmamış ki zaten. Eşin üzülmemiştir inşallah . Kasap olmuşlar resmen![]()
Yattim yine canim nette 1-2 haftada gecer yaziyor cogu ama tabi kanamanin nerede oldugu onemli onuda ben bilmiyorum yatayim bariDinlenmeyle gececek canim. Dinlenme ve bol su. Dikkat et kendine
Canim instagram piyasaya gore cok cok pahali. Gg gibi rekabet olmadigi icin kime ne kakalarlarsaBakyım bi canum iyi dedin hiç gg ye bakmamıştım.
Ben kendi kınamda kendim yapmıştım büstiyer şeklinde sabun asetat kutulara koyup süslemiştim. Sabunu yaparken iyi de süsleme işi aşırı pahalı geldi. Dediğin gibi asetat kutular 1 tl gibi geliyor kurdele deyip geçme o kadar pahalı ki 15 toptan fazla kurdele almıştım ozaman 200 250 lira kurdeleye vermiştim. Kuzenim 2016 da doğum yPtı oda kokusu yaptı kendisi cumhuryet çarşısından şişeleri alıp kutuydu çubuğuydu süslemesi derken 7 tl yi buldu