- 7 Aralık 2017
- 765
- 985
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #28.101
Valla evham konusunda sen ve O otekivenusGüle güle kullansin bebis canim evhamlisin ama benden hizli ciktin ya kiz sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla evham konusunda sen ve O otekivenusGüle güle kullansin bebis canim evhamlisin ama benden hizli ciktin ya kiz sen
Sobee nerde canim avm de mi carsida miSaol canim amin insallah :) karma oldu biraz sobeden e bebekten ve lcw den aldim ayy kizlar icin harika seyler var valla aklim onlarda kaldi :)
gozun aydin ali hoca guzel haberler yollamis masallah kiyafetler cok guzel gule gule giydir insallahAyy cok guzelmis ya :)
Üzülme cnaım bende pişmanları bekliycem almak İçin toplu alışverşnyapıcam hepsini birgünde alırım diye 27 28 gibi almayı düşünüyorum bende benimde ailede genetik diye erken Doğum 32 . Hafta çantam hazır olsun istiyorumGünaydın canlarımm
Bizim alılverişe hiç cesaretimiz yok
Galiba 27 -28 haftayı bekliycem
O zamanda doğarlarsa da yanımda giydirebilecek vaktim olur mu bilmiyorum belli
Bir zamanı küvezde geçirebilirler
Çok kararsız ama çok ümitliyim
Sağlıkla evlerine gelsinlerde anaları neler alır onlara neler
Günaydın canım çok şükür bende iyiyim uzun süre girmeyince merak ediyor insan :) iyi gidiyor bi sıkıntı yok ayrıntılı ultrasonu atlattık çok şükür. Sizinki ne zaman?Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor? ❤
emzirme ve mama birlikte götürürsen lazım olur ilk 2-3 gün süt gelene kadar mama verirsin lazım olur atıyorum kendi sütünü sağarak vermek zorunda kalırsın lazım olur her türlü al bence 2 taneCanim bizim burda hastane cikisi yok oyle takim halinde.. ayni desenin setleri var ben kendim gerekli gordugum parcalari alacamda ondan sordum...
Ayy bilmiyorumki canim ben korkagimda biraz hemen dusa girebilirmiyiz birsey diyemem :) ama katalanabilir cok yer kaplamamasi icin hosuma gidiyorBende küvet bide ayaklarını olanlardan istiyorum tek olucam hep bide benimde bel problemlerim var sanki onlar daha iyi okur gibi en az 4 ay kullanır ama sonrası @Sabirsiz61 dediği gibi muhtemelen bizle duşa girer
Botle dusunme canim benim arkadasim.serklajla 38. Haftada dogurdu senin tek.kusurun kendine yatman gerekiyor az kaldi 16 hafta sadece :)Günaydın canlarımm
Bizim alılverişe hiç cesaretimiz yok
Galiba 27 -28 haftayı bekliycem
O zamanda doğarlarsa da yanımda giydirebilecek vaktim olur mu bilmiyorum belli
Bir zamanı küvezde geçirebilirler
Çok kararsız ama çok ümitliyim
Sağlıkla evlerine gelsinlerde anaları neler alır onlara neler
İçinde kalmasın canım imkanın varsa al tabiAyy bilmiyorumki canim ben korkagimda biraz hemen dusa girebilirmiyiz birsey diyemem :) ama katalanabilir cok yer kaplamamasi icin hosuma gidiyor
Konus konus canim adimi cikardilar oysaki benim sakir sakir kanamam olmustu normaldi bunlar uer agrida ya acildeler ya soyleniyorlar :))Valla evham konusunda sen ve O otekivenusbasbelasiyim i solda sifir biraktiniz hicte gunahini almayin kizin
![]()
Ben hepsini awm icinde aldim canim sobe avw de son katta hemen cikarken solda zatenSobee nerde canim avm de mi carsida mi
Sukur imkanim var alirim ama imkan varken savurmayi sevmiyorum yani rahatsiz oluyorum boyle seylerdeİçinde kalmasın canım imkanın varsa al tabi
Sen 16 gun sonra 6 bitirip 7 ye gireceksin :)wintersun sen bu ay hesabını güzel yapıyorsun ben muhasebeciyim ama bu mesleği bırakıcam bu ay hafta hesapı yüzünde :) Biz 6 aylık hamileyiz dimi ben artık 6 diyorumda hep:)
İkizler beklemez heralde kuzum ama ne kadar durdular o kadar kar diyip yatmaya devamBotle dusunme canim benim arkadasim.serklajla 38. Haftada dogurdu senin tek.kusurun kendine yatman gerekiyor az kaldi 16 hafta sadece :)
Tamam onlara iylik yapalim 36 iyidir aaaa beklesinler canim :)İkizler beklemez heralde kuzum ama ne kadar durdular o kadar kar diyip yatmaya devam
Bende öyle canım savurmak yerine birine yardım etmek daha mantıklı geliyorSukur imkanim var alirim ama imkan varken savurmayi sevmiyorum yani rahatsiz oluyorum boyle seylerde
Evet öyleymiş 27 bitince 7 olcakmışız:)))Sen 16 gun sonra 6 bitirip 7 ye gireceksin :)
Bende hep 5. Ayı bitirdik altıdayız diyorum kuzum amawintersun sen bu ay hesabını güzel yapıyorsun ben muhasebeciyim ama bu mesleği bırakıcam bu ay hafta hesapı yüzünde :) Biz 6 aylık hamileyiz dimi ben artık 6 diyorumda hep:)