- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.241
canım amacın zayıflamak olmasın çünkü hamilelikte zayıflamak önerilen bir şey değil ..sen bundan sonrada kilo alacaksın ama amacın sağlıklı beslenip daha az kilo almak bebeğe faydası olan şeyler yemek olmalıCanm yesil elma ye kabuklu o zayflatyr bende giyecm zayflayalm ilk defa bu kadar cok kilo aldm
Kizima sac bandanalari ordan alcam cok guzel ordakiler:))Evet canim ya nazlilar, yuzune dudaklarina, gozlerine baktiktan sonra foto alalim dedik donmedi minnos
Bakin derim cok guzel seyler vardi
Kizima sac bandanalari ordan alcam cok guzel ordakiler:))Evet canim ya nazlilar, yuzune dudaklarina, gozlerine baktiktan sonra foto alalim dedik donmedi minnos
Suan aldgm kilo cok zaten hayatmda ilk defa bu kadr cok kilo aldm zaten ben kizimi ac birakmcm dikkatli besleni em artk diyrmcanım amacın zayıflamak olmasın çünkü hamilelikte zayıflamak önerilen bir şey değil ..sen bundan sonrada kilo alacaksın ama amacın sağlıklı beslenip daha az kilo almak bebeğe faydası olan şeyler yemek olmalı
Bayramdan sonra başlıcaz biz cnm biberonda kime sorduysam avent dedi bi de süt pompası yara yapmayan madela swing dediler de onu bilmiyorum sterilizatör fln alcak mısınız? Doktor al dedi pamukcuk olmasın diyeKızlar büyük eşylara başladınız mı?
Biberon ne düşünüyorsunuz avent mi medela calma faln mı?
Bende eylulde baslicam artk avent bende alcam cnm herkes aventi soluyor marka olarakKızlar büyük eşylara başladınız mı?
BEnde avent aldım canım cam olandanKızlar büyük eşylara başladınız mı?
ben bugün avent cam biberon aldım canım. Anne memesine en yakın emzik onunkiymiş.Kızlar büyük eşylara başladınız mı?
sterilizatör ben almayacağım sanırım. Alan arkadaşlarım pek kullanışlı olmadığını, çok yer kapladığını hiç kullanmadıklarını falan söylediler. Tencerede kaynatmak gibi geleneksel yöntemleri deneyeceğim :)Bayramdan sonra başlıcaz biz cnm biberonda kime sorduysam avent dedi bi de süt pompası yara yapmayan madela swing dediler de onu bilmiyorum sterilizatör fln alcak mısınız? Doktor al dedi pamukcuk olmasın diye
ben de daha bir şey almadım bu ay ufaktan alayim diyorsun ama bu ay da bayram masrafı ve görümcemin düğün masrafı var eylülde başlayacağım..ilk doğumumda wee almıştım ben ne olur ne olmaz hastane çantasında bulunsun diye hiç kullanmadım sadece anne sütü aldı kızım bunda da öyle yapacağım wee alırım yine avente ilk etapta çok para vermek istemiyorum eğer bebek biberon kullanırsa alırım diye düşünüyorumKızlar büyük eşylara başladınız mı?
ben 3.aydan sonra işe başlayacağım için mecburen süt sağıp anneme bırakacağım, annem biberonla verecekben de daha bir şey almadım bu ay ufaktan alayim diyorsun ama bu ay da bayram masrafı ve görümcemin düğün masrafı var eylülde başlayacağım..ilk doğumumda wee almıştım ben ne olur ne olmaz hastane çantasında bulunsun diye hiç kullanmadım sadece anne sütü aldı kızım bunda da öyle yapacağım wee alırım yine avente ilk etapta çok para vermek istemiyorum eğer bebek biberon kullanırsa alırım diye düşünüyorum
bence şimdiden sterilezor alma belki biberon kullanmayacaksın o zaman onu ne yapacaksin..inşallah bebişler anne sütüyle beslenirBayramdan sonra başlıcaz biz cnm biberonda kime sorduysam avent dedi bi de süt pompası yara yapmayan madela swing dediler de onu bilmiyorum sterilizatör fln alcak mısınız? Doktor al dedi pamukcuk olmasın diye
biz çalışanların işi de zor ben de yaz tatiline kadar izin alsam diye düşünüyorum bakalım 3 aylıkken bırakmak zor gelecekben 3.aydan sonra işe başlayacağım için mecburen süt sağıp anneme bırakacağım, annem biberonla verecek
çalıştığım şirkette benim yerime bakabilecek kimse yok. 16 hafta bile zor idare edecekler. O sürede de haftada 1 gün gidip işlerimi halledip çıkacağım. İşimden çok memnunum o yüzden işten ayrılmak gibi bir lüksüm yok. Mecburum yani. Neyse ki annem bakabilecek durumda da gözüm arkada değil.biz çalışanların işi de zor ben de yaz tatiline kadar izin alsam diye düşünüyorum bakalım 3 aylıkken bırakmak zor gelecek
anneler sağolsun zaten benim de öyle kızıma da bakmıştı buna da bakarım diyor yoksa yabancı birine bırakılamayacak kadar miniklerçalıştığım şirkette benim yerime bakabilecek kimse yok. 16 hafta bile zor idare edecekler. O sürede de haftada 1 gün gidip işlerimi halledip çıkacağım. İşimden çok memnunum o yüzden işten ayrılmak gibi bir lüksüm yok. Mecburum yani. Neyse ki annem bakabilecek durumda da gözüm arkada değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?