2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm yesil elma ye kabuklu o zayflatyr bende giyecm zayflayalm ilk defa bu kadar cok kilo aldm
canım amacın zayıflamak olmasın çünkü hamilelikte zayıflamak önerilen bir şey değil ..sen bundan sonrada kilo alacaksın ama amacın sağlıklı beslenip daha az kilo almak bebeğe faydası olan şeyler yemek olmalı

Kizlar istahin hizla acildigi hizli kilo alimindayiz. Bende gun boyu cok hareketli olmama ragmen kilo aliyorum yaklasik 4,5 5kg kadar. Halbuki yemem ayni abur cubur yok saglikli da besleniyorum. Cok da takilmiyorum ilk gebeligimden tecrubeliyim 2 ayda eskisinden daha zayif olmustum. Bunye meselesi. Birde tatli caniniz cekerse bitter cikolatadan 1 kup atin agziniza o baya kesiyo. Daha saglikki zaten kako orani en fazla olani tercih edin. Tabi 1 paket bitmesin :) 2-3 kup gunluk yeter.

Suan aldgm kilo cok zaten hayatmda ilk defa bu kadr cok kilo aldm zaten ben kizimi ac birakmcm dikkatli besleni em artk diyrm

Kızlar büyük eşylara başladınız mı?
Biberon ne düşünüyorsunuz avent mi medela calma faln mı?

Bayramdan sonra başlıcaz biz cnm biberonda kime sorduysam avent dedi bi de süt pompası yara yapmayan madela swing dediler de onu bilmiyorum sterilizatör fln alcak mısınız? Doktor al dedi pamukcuk olmasın diye

Bayramdan sonra başlıcaz biz cnm biberonda kime sorduysam avent dedi bi de süt pompası yara yapmayan madela swing dediler de onu bilmiyorum sterilizatör fln alcak mısınız? Doktor al dedi pamukcuk olmasın diye
sterilizatör ben almayacağım sanırım. Alan arkadaşlarım pek kullanışlı olmadığını, çok yer kapladığını hiç kullanmadıklarını falan söylediler. Tencerede kaynatmak gibi geleneksel yöntemleri deneyeceğim :)

ben de daha bir şey almadım bu ay ufaktan alayim diyorsun ama bu ay da bayram masrafı ve görümcemin düğün masrafı var eylülde başlayacağım..ilk doğumumda wee almıştım ben ne olur ne olmaz hastane çantasında bulunsun diye hiç kullanmadım sadece anne sütü aldı kızım bunda da öyle yapacağım wee alırım yine avente ilk etapta çok para vermek istemiyorum eğer bebek biberon kullanırsa alırım diye düşünüyorum

ben 3.aydan sonra işe başlayacağım için mecburen süt sağıp anneme bırakacağım, annem biberonla verecek

bence şimdiden sterilezor alma belki biberon kullanmayacaksın o zaman onu ne yapacaksin..inşallah bebişler anne sütüyle beslenir

biz çalışanların işi de zor ben de yaz tatiline kadar izin alsam diye düşünüyorum bakalım 3 aylıkken bırakmak zor gelecek
çalıştığım şirkette benim yerime bakabilecek kimse yok. 16 hafta bile zor idare edecekler. O sürede de haftada 1 gün gidip işlerimi halledip çıkacağım. İşimden çok memnunum o yüzden işten ayrılmak gibi bir lüksüm yok. Mecburum yani. Neyse ki annem bakabilecek durumda da gözüm arkada değil.

anneler sağolsun zaten benim de öyle kızıma da bakmıştı buna da bakarım diyor yoksa yabancı birine bırakılamayacak kadar minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…