2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizim kizin biberonu dr.browns cam da degil. Ben rahat ettim guzel kullandik sterilizatorde almamistim valla bi zaman insan kaynatmaktan da bikiyo biberon fircasi bide bebek beslenme temizleyicisi is goruyo.

ANLadım canım sağolasın

inşaAllah öyle olur canım kızım erken geldi ya buda erken gelir diye endişeleniyorum hani süt de erken geldi o yüzden birde doktor da öyle diyince :/
Birşey olmaz inşallah sitres daha kotu sen kendini iyi düşüncelerle telkin et

Ben bugün doktoruma dedim 10 kilo aldım diye. 4 kilon kalmış 4 den fazla alırsan sağlıklı doğum yapamazsın dedi .s karbonhidratı ve şekeri birak bundan sonraki kiloları sen degil bebek alsın dedi

Bende yürüyuş yapiyim diyorum ama dr 20 dkyı gecmesin diyor ben kendi bunyemi biliyorum yuruyus yapmadan zayiflayamiyorum normaldede

Ben bugün doktoruma dedim 10 kilo aldım diye. 4 kilon kalmış 4 den fazla alırsan sağlıklı doğum yapamazsın dedi .s karbonhidratı ve şekeri birak bundan sonraki kiloları sen degil bebek alsın dedi
Hayir isin ilginci benim bebegimede kilolu diyor oda besleniyor yani beraber kilo aliyoruz

Merak ettım canım nasıl oldun gectımı agrın gıdebıldınmı doktora
Cok tesekkur ederim canim benim.Aksam gecti agrım cok sukur gitmedim oyuzden. Usutmusum demek ki gercekten. Daha onceki kaybim 20 haftalikti buarada. Ozaman enfeksiyonum da vardi yalniz ve fitil kullaniyordum. Simdi elma sirkeli suyla temizleniyorum 3 haftada bir ya da ayda bir mutlaka kan ve idrar tahlili veriyorum. Rabbim saglikla hayirlisiyla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…