2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim 35mm ama gerisinde 5mm açılma alanı var. Her ay kontrol ettiriyorum. Sen de kontol ettir mutlaka canım. 25 mm’nin altına düşünce tehlike arz ediyor çünkü.
Evet bende ayda bir gidiyorum. Artik sorarım zaten. Sizlere göre kısa olunca üstüne düşeyim bu konunun ya.

Evet bende ayda bir gidiyorum. Artik sorarım zaten. Sizlere göre kısa olunca üstüne düşeyim bu konunun ya.
Ben bu sebeple progestan vajinal fitil kullanıyorum. 37.haftaya kadar kullanıcam. Kısalmayı önlüyormuş. Sen de doktoruna sorup başlayabilirsin.

Bende vardı 21 haftada r.a.y. tanısı konuldu
35 buçuk haftalık doğum yaptım neredeyse hergun hastanedeyim

Peki o şüphe nasıl anlaşılıyor? Çünkü genelde vajinal muayene yapılmıyor ya gebelik kontrollerinde, doktorlar nasil anlıyor merak ettim.
Gebelik başlayınca herhangi bir kanama şikayeti olmadığında vajinal muayene yapmıyorlar
Ta ki detaylı ultrasona kadar.
Detaylı ultrasonda en son rahim ağzı uzunluğuna bakıyorlarbir anormallik hissederlerse
Vajinal muayene ile netlestiriyorlar
Sizde rahim ağzı yetmezliği yoktur cok yüksek ihtimalle
Çünkü olsaydı şimdiye kadar bilirdiniz
Detaylı ultrason zamanınız da geçmiş orada bakılmıştır. Normal olduğu anlaşılmıştır

kızlar hala yemeklere karşı istahim yok kahvaltı ve meyveyi severek yiyorum ama yemek türlerini hiç yiyesim gelmiyor..sizler ne alemdesiniz benim gibi olan var mi...
hatta geçen rüyama girmiş bebek doğmuş ama çok az emiyor günde 3 kere anca ben de diyorum bu nasıl bebek benim hamileyken iştahım yoktu kesin ondan oldu diyorum öyle de saçma bir rüya

Benimde iştah iyi yani normal. Ama kilo yok hala. Nereye gidiyor bu yediklerim anlamıyorum. Ara sıra garip doğum rüyaları bende görüyorum.

16. Haftaya kadar senin gibiydim canım kahvaltı ekmek yemekten kilo aldım zaten ama artık iştahım çok açıldı kilo alımım çok hızlandı

bende senin gibiyim canım hiç iştah yok zorla yiyorum ama meleğim iyi çok şükür =) sen kilo aldın mı ben 2 kilo almışım

Canm doktorlar genelde bakiyor ama sana bişey söylememiş olabilirler. Riskli Bi durum olsa söylerler zaten merak etme.
cnm ayrintilima doktorum bakmamisti ama anlarlar dimi ya ayrintili ultrasona bakan radyalog mu oluyo noluyo bilmiyorum da
ne doktorum bisey dedi ne bakan

Benimde iştah iyi yani normal. Ama kilo yok hala. Nereye gidiyor bu yediklerim anlamıyorum. Ara sıra garip doğum rüyaları bende görüyorum.
benim iştah yok ama 2 kilo almışım kesin meyveden alıyorum bir de ekmek ..ekmeği yemim diyorum ama peynir ekmek yiyesim geliyor iştahın normale dönerse bırakırım belki ekmeği
16. Haftaya kadar senin gibiydim canım kahvaltı ekmek yemekten kilo aldım zaten ama artık iştahım çok açıldı kilo alımım çok hızlandı
22. haftaya geldim ama hala ağzımın tadı yok bulantim bitti çok şükür ama tat bozukluğu devam inşallah o da geçer..işin garibi iştah yokken 2 kilo almış olmam
bende senin gibiyim canım hiç iştah yok zorla yiyorum ama meleğim iyi çok şükür =) sen kilo aldın mı ben 2 kilo almışım
ben de 2kilo almışım yesem demekki kaç kilo alırdım acaba bilemiyorum

cnm ayrintilima doktorum bakmamisti ama anlarlar dimi ya ayrintili ultrasona bakan radyalog mu oluyo noluyo bilmiyorum da
ne doktorum bisey dedi ne bakan
sıkıntı olsaydı söylerlerdi canım içine kurt düşürme ferah git kendini. radyolog da anlıyor sıkıntı olmadığı için bir şey dememisler

Normal olduğu için belki söylememiştir. Bizim doktor ilk ona baktı söyledi. Zaten verdigi detaylı rapordada yazıyor. Servikal uzunluk diye geçiyor.
benim elime hic rapor falan verilmedi cnm rapor vermeleri gerekiyomuydu
ya acaba bi daha mi ayrintiliya girsem devlete gitcektim vazgectim tekrar ozele mi gitsem acaba sizinkiler ne guzel detayli aciklamis bizimki bakti beynine kalbine falan hic detayli bisey demedi
rapor falan da deyince kuskulandim artik hic kimseye guvenemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…