2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Tam olarak nasıl yapiyorsun? Yanina kapta sıcak su mu alıyorsun? çeşme de ıslatıp yanina mi aliyorsun mendilleri?

Kızlar benim çok kasık agrım var yani kasiklarin alt tarafi bacak kivrimlarinin oldugu yerde birden bire agri giriyo. Basina gelen var mı yaa doktora gitsem mi napsam bilemedim. Bebiş hareketli hareketlerin de problem yokta. Ağrı düşündürdü beni.

Sezeryan olacagim icin ilk etapta islak mendil kullanicam daha kolay oluyor sonrasında da pamuga geçerim. Kizimda da oyle yapmistim.

çok mu yoruldun canım. magnezyum alıyor musun? ama rahim büyüyor ya ondan da oluyormuş bende hergün oluyor kasık ağrım zaten hep alta bastırıyor bebişim =) ben kızımın peşinden dolanmaktan yoruluyorum pek dinlenemiyorum o yüzden birde rahim büyüyor artık ama yinede doktoruna sor canım

Çok yorulmadım aslında ev işlerini yaptım ama aşırı yorgunluk yok öyle yorucak. Karnımın en altı taş gibi bebiş hep orda belkide ondan oluyo. Magnezyum kullanmıyorum yarına randevu aldım artık sorucam. Bayram giriyo araya bide aklım kalmasın en iyisi.

Canım benimde arada kasiklarimda ani ağrılar oluyor. Yani çok dayanilmaz değil ama aniden gelip geçiyor. Detayliya bakan doktor ayaklari orada ondan agri olur dedi.

cnm incirden tiksiniyorum kaysidan tiksiniyorum zeytinyagi iciyorum iki tatli kasigi bazen
bazi seylerden cok tiksiniyorum sanki bi daha hic agzima alamicak gibiyim

Zaten cnm fiyatlari yuksek zaten 300 400 civari vericem parayı napim bilmiyordum randevulu oldugunu en iyisi randevu alym biran once arastrym sen hangi hastaneye gittim istanbul mu
cnm ben istanbulda cihan tıp merkezine gitcem 250 ye en uygun orasini buldum zaten bi kac kere gitmisligim vardi
randevulu oldugunu bende kk sayesinde ogrendim bayramdan sonraya birakirsak gec olur gibi en iyisi simdi tam zamani cnm

iyi yapmışsın canım güzel haberlerle gel

kizlar benim minnağım bugün bi tekme attı aklım cıkti yerimden zıpladim sizde de oldu mu boyle hic bunye alisik degil tabi
2 3 gundur de hep ben uzanirken uyurken falan hareket ediyo kasiklarimda hic gun icinde ben hareket halindeyken hareket etmiyo neden ki

Karnımız sallandıkça onlara beşik gibi geliyormuş o yüzden hareket etmiyolarmjş :) bide biz hareket halindeykeen kıpırdadıgını hissedemeyebiliyormuşuz :) benim ogluşumda 2 haftadır tekmeliyor beni sürekli özellikle acıkınca sabahları yatarken iiçim hop hop ediyor o vurdukça :)

Ben çalışacağım için annem bakacak bebeğe. Onun için her defasında su mendil ayarlamak zor olabilir. Benim bütün yeğenlerim unibaby yeni doğan ıslak mendille büyüdü. Katkısız saf su içeren bir ıslak mendil o da zaten. Hiç pişik olmadılar. Ondan kullanmayı düşünüyorum ben de. İnşallah benim kız da olmaz pişik :)

Ya bu 5 li hastane çıkışı ile 10 lu arasındaki fark nedir? 10 lu da ekstradan neler varki? Sizler hangisinden kaç tane aldınız kızlar?
10luda iç zıbın falan oluyor. Hiç kullanılmıyor onlar. Ben bir tane 5li aldım. Arkadaşım bir tane isim yazılı tulum şapka eldiven yaptıracak. Ayrıca bir de tek tulumla çıtçıtlı body koyarım hastane çantasına. Bu üçü fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.

Bende onu kullanmistim cnm pisik falan olmadik bisey olmaz. Annenin yedigi gida bebegin kakasindan ciktigi icin o da pisik yapar bizde yememize dikkat edicez.

ben simdiden aldim buyuk paket ebebekten indirimden.ama temizleme pamugu ama nasil kullaniliyor bilmiyorum ilk hemen bebisin pisligini pamukla mi aliyoruz yoksa onun oncesinde baska bi bezle falan mi almamiz gerekiyo cnm.
bende senin gibi yapmayi dusunuyorum en azindan bence ilk 3 ay pamuk daha iyi olur.ben mesela yuzume falan hayatta surmem islak mendil bebeklere ozel islak mendillere de pek guvenmiyorum ama malesef kurtarici oluyo her zaman da pamuk olmuyo.ben de disarda islak mendil evde pamuk kullanmayi dusunuyorum.hastane cikisi bavuluma da bi paket pamuk koyucam onunla temizlicem
popislerini yeriiiim

ben daha yeni yeni hissediyorum tam anlamiyla cnm cok guzel bi duygu Rabbim tum anneligi yasamak isteyene nasip etsin insallah
benim bi de sabahlari kalktigimda 2 keredir sağ tarafima toplanmis oluyo kafasi mi orda acaba diyorum ama bi soluma donuyum sola gecer belki diyorum ama acayip bi agri oluyo geri duzeliyorum.bu sefer de saga donuyum diyorum sagda bi agirlik hissi oluyo benim minik kizim sağ tarafi secti galiba kendine bunun nedeni ne acaba biliyo musun cnm neden toplaniyorlar bi tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…