2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tam olarak nasıl yapiyorsun? Yanina kapta sıcak su mu alıyorsun? çeşme de ıslatıp yanina mi aliyorsun mendilleri?
temizleme pamuklarini ilik suya batirip cikarsak sonra islak mendil kutusu alip ona koysak her defasinda pamugu islatmamiza gerek kalmasa nasil olur ki ?
acaba bebisin poposu usur mu oyle de ya da pamuk deforme mi olur ki ?
tecrubeli anneler yorum yaparmisiniz ?

cnm enfeksiyon olmamasi icin kiz bebeklerinin altlarinin yukardan asagiya temizlenmesi gerekiryormus bi de bi yakinimizin basina gelmisti de yukardan asagi temizlemeye basladiginda duzelmis ordan aklimda kalmis cnm

Aynen cnm cok yuksek birde muayene ucretide var dmee cok pahali hersey sigortam yok ben 150 tl muayene ucrefi odedim dr benim cevremde en iyisi oldgu icin gidyrm yani anlcn baya para gidiye
Bende normalde herzamanki gittiğim hastaneye gitmek istedim fakat eşim, biraz daha uygun yer varken bırak şunları boş isim yapmışlar baska bişeyleri yok diğer hastanedeki doktorda iyi ilgili dedi baktım diretince arada tartışmaya yol açıyo bende napayım istediğin olsun artık dedim oysaki benim isteğim daha önemli, ama çoğu erkek gibi (ki eşim bankacı olduğu için hesapla kafayı bozmuş durumda ) oyüzden onun düşüncesi farklı, Allahtan şuanki gittiğim doktordanda şimdilik memnunum inş böyle dvm eder. Buarada eşime demedim ama ne yalan söyliyim dün 350 lirayı verirken biyandanda içim acımadi değil

Ben oğlumda bi müddet dediğin gibi yapmıştım sonrada saf sulu olan ıslak mendile geçmiştim canım, zaten onuda baya uzun bi süre kullanmıştım. inş busefwrde öyle yapmayı düşünüyorum, zaten kışın petekler sıcak olduğu için pamuklari ıslatip aldığım kutuya koyup petek üzerine koyucam ozaman ılık oluo rahatlıkla kullanılıo cnm, tabi tercih senin

Canım benimde arada kasiklarimda ani ağrılar oluyor. Yani çok dayanilmaz değil ama aniden gelip geçiyor. Detayliya bakan doktor ayaklari orada ondan agri olur dedi.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum ayakları çok aşağıda çünkü tekmelerini kasiklarimda hissediyorum hep. Daha önce de yaşamadığım için hamilelik tedirgin oldum bide hiç zorluğunu çekmedim hamileliğin bulantı ağrı vs. Bisey olunca hemen korkum oluyo şimdi. Aman iyi olsunda bebislerimiz herşeye raziyim.

ebet cnm iyi fikir ben de o zmn oyle yapip peyegin ustune koyarim pamuklarda yirtilma falan olmuyordu dimi cnm ?
bi de bu islak mendik kutularini merden alabiliriz ki ben hic rastlamadim ebebekte falan

nasil kafana kalbine yatiyosa o sekilde dogum yap cnm ikisinin de ayri sıkıntıları zorluklari var illa ki birini secicez
epidural normal dogum senin icin daha iyi gibi cnm ama yine doktorunla konusursunuz tabi bunu zaten
Doktorumda bir randevumda öyle demişti canım ben daha konudan bahsetmeden :))

cnm incirden tiksiniyorum kaysidan tiksiniyorum zeytinyagi iciyorum iki tatli kasigi bazen
bazi seylerden cok tiksiniyorum sanki bi daha hic agzima alamicak gibiyim
Valla seni çok iyi anlıyorum cnm bende aynı düşüncelere sahiptim. Saçma gelebilir ama ekmekten kuruyemişten kuru meyvelerden cikolatadan okadar tiksinmiştimki dediğin sanki hep öyle devam edecek bidaha yiyemiyecek gibi hissediyodum ama şükür onlar geçti, bazen sabahki olan hafif mide bulantı durumlarımın haricinde günün diğer saatlerinde yememde çoğunlukla sorun olmuyo ama yinede pek sağlıklı beslendigimi düşünmüyorum.biliyorum çok zor ama biraz zorlayarak dene derim canım.

Amin canım inşallah en güzeli düşünmemek ve raştırmamak aslında zaten tecrübesizim başıma ne geleceğini bilmiyorum ama ah şu internet yok mu elim gidiyor hep

Sağol canım bakayım hemen kendi kendimi gaza getiriyorum doğurucam işte çatır çatır arkasından gene yapcam falan diye ama endişeleri çaktırmıyorum :)) kocam nasıl istersen öyle doğur canın hangisinde çok acımıycaksa diyor ama hangisinde acımıyor diye bişeyde yok sanırın

Yengem pamukları koparıp yoğurt kovasına koyuyordu üstünede kaynatılmış su koyup kapatıyordu iki kızı olduğu için dikkat ediyordu ben oğlumda ıslak mendil kullandım erkek çoçuğunu temizlemek çok Kolay ama kız çocuklarının daha hassas kendimden biliyorum asla ıslak mendil kullanamam mantar yapıyor

ebet cnm iyi fikir ben de o zmn oyle yapip peyegin ustune koyarim pamuklarda yirtilma falan olmuyordu dimi cnm ?
bi de bu islak mendik kutularini merden alabiliriz ki ben hic rastlamadim ebebekte falan
Ben ebebekten aliyodum cnm ama çok çok kaliteli gelmemişti bana, belkide şimdi değişmiştr daha dayanaklidr deneyip görücez inş.buarada oğlumda pek bilinçli değildim komik gelebilir ama dondurma kutusuna koymuştum ama busefer netten alicam çantaya koyduğumdada çok kaba olmayan bişey istiyorum. Gerçi ben beğenmiştimde eşim herzamanki gibi acele etme var daha alırız dedi oyüzden kaldı

ben o ıslak mendil kutuları rossmann da görmüştüm bakmak isterseniz

cnm ben istanbulda cihan tıp merkezine gitcem 250 ye en uygun orasini buldum zaten bi kac kere gitmisligim vardi
randevulu oldugunu bende kk sayesinde ogrendim bayramdan sonraya birakirsak gec olur gibi en iyisi simdi tam zamani cnm
Nerde cnm uygnms yeri olmadi esimle bende gidiym

Acımaz mi ya yazk gunah pahali yapyrlar benim bile icim gidiyor cnm ama yapcm cocgm icin

Kızlar ayaklarım baya şişmiş özellikle parmaklarım neden olabilri acaba böyle birşey yaşayan oldu mu önceki hamileligim de hiç başıma gelmemişti su da çok içerim tansiyonum da hep düşük anlamadm gitti

Tuzlu mu yiyorsun acaba. O da ödemi arttırıyor.
Yemeklere olması gerektigi kadar tuz atarım tuzsuz yemegede salataya da tuz dökmem anlamadm neden böyle oldugunu ayagım resmen 2 numara büyümüş diyebilirm ve yüzüklerimi de takamıyorm 7 kilo almışm çok mu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…