2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm bana doktor safra kesemde taş tespit edikdi hamileyken bu taştan dokayi belki doguma kadar surebilir dedi insallah oyle olmaz.cunku en zoruma giden sudan tiksinmem su da bebek jcin cok onemli amniyon sivisi simdilik yeterli ama ya azalirsa biterse diye korkuyorum malum erken dogum sebebi bu da.ben de yasak bana ama napiyim meyve suyu iciyorum salep iciyorum milkshake e sardim bu ara sütü tek hic icemem ben balka falan da icemem oldum olasi sevmem sutu ama boyle icince en azindan su ihtiyacimi karsikiyorum biraz olsun.su tabiki iciyorum ama zar zor oyke 2 3 litre falan nerdeee
1 litre icsem benim icin buyuk bisey
bu de reflu var tabi o bigazimdaki yumru hissi de midemi bulandiriyo ve tabi ki agiz aciligi gecmiyo bi turlu su icsem zehir sanki
ve hala hap kullaniyorum doktor artik kullanmasan daha iyi dedi ona cok canım sıkıliyo cunku hap icmeyince bulantim basliyi kusuyorum.3 gun icmeyim dedim kustum.kusmak sorun degil bulantim oluyo bisey yiyemiyorum bu sefer.elim kolum kalkmiyo.
bende ikiye bolup iciyorum bi gun icmiyorum bi gun iciyorum doktora daniscam bakalim

yo valla gayette mantikli cnm bulamazsam bende oyle yaparim
ayni benim esim valla acele etme diye diye zaten disari cikamiyorum mide sorunumdan ikerde daha da siscez bi de hic cikamicam. simdiden aliyorum ufaktan.kanguru siparis vetdim bende bakalim.
bende bilmiyorumki oyle indirimde diye almistim insallah kalitelidir cnm
bende istiyorum oyle kutu ya acip kapaninca pamuklar kurumasin falan diye bulursan bana da haber edermisin cnm

cnm senin bulantilarin yeni mi bitti ve 2.gebeligin mi
insallah benim de biter ya doktorun dedigi gibi doguma kadar surmez insallah yiprandim artik

Nerde cnm uygnms yeri olmadi esimle bende gidiym
cnm anadolu yakasindayim ben
bu tip merkezi de pendik kaynarcada
yanlis hatilamiyosam carsamba ve cumartesi gunleri bakiyolarmis ayrintiliya.siraya sokuyolar ona gore donus yapiyolar.persembe aradim cuma aradilar aksam cumartesi gel dediker oylr uzun bi sira yok.zaten kucuk bi hastane ama temizdir
ben yarin gidicrm insallah burdan detayli anlatirim insallah guzel bakar

cok mu yurudun cnm ya da cok hareketli birimisindir oylryse yorma kendini dinlen dinlenince geciyo birazcik
benim de sislik yok da biraz is yapiyim evde hemen ayaklarim agriyo sanki dağ tepe gezmisim gibi
tansiyon dusuklugune tuzlu seyler iyi gelir benim de arada duser tansiyonum doktor biseyler ye diyo cantanda mutlaka bi kac seker tuzlu krakerler ve bi de kucuk meyve suyu bulundur cok iyi geliyo

taa karsida uzaK baya cnm yoksa gelrdmde uzak taa pendik:)

Onu bende çok merak ediyorum inanır mısın aslında pazartesi kontrolüm vardı arefe tatil oldugu için bayram sonuna kaldım doktoruma sorcam hep bir yerde duruyor

Bende eger bir aksilik olmazsa ilk ay yada 40gün temizleme pamuğu kullanırım. Ebebekten 6li bi paket aldım. Sonrasında unibaby kullanırım diye düşünüyorum. Ama çok stok yapmam bende 2-3 paket alsam yeter.

Ya bu 5 li hastane çıkışı ile 10 lu arasındaki fark nedir? 10 lu da ekstradan neler varki? Sizler hangisinden kaç tane aldınız kızlar?

Ben ebebekten siparis vermistim gelen10lu takimin kumaş kalitesini begenmedim diye iade ettim. İçinde fazladan ic zibin battaniye mendil falan var. 2 tane 5li takım aldım. Daha kullanışlı geldi. Zaten citcitli bady ve tulum fazladan 4-5 tane aldım. Battaniyemde 3 tane ince 2 tane kışlık kalın var. Fazla bile bence bunlar.

Ben 3 aydan sonra yüzükleri çıkardım. Ellerim ve ayaklarım büyüdü resmen. Su içiyorum yeteri kadar. Tansiyon sorunu yok devamlı olcuyorum. Doktor idrar testi istiyor her ay kontrol için. Albumin değerine bakıyor. Ama sorun yok. Terlik giyiyorum sürekli o bile dar gelmeye başladı 1 numara büyük alicam şimdi. Bayramdan sonra tekrar idrar testim var zaten. Olur bazen böyle normal diyor.Bfazla ayakta kalirsam yada yurursem sistigini daha cok gark ediyorum buzlu su iyi geliyor aklinda olsun.

Bulantı, taş olayı çok zor anca çeken anlar oyüzden şuan emin ol seni gayet iyi anlıyorum cnm.ilk hamileliğimdede mahvolmuştum, Kum döküyomuşum derken bulantı ağrı baya perişan etmişti ama hiçbi ilaç işe yaramiyodu hastanede yattım onun haricinde gün aşırı serum takiliyodu yada hergün, ona rağmen kötüydum bide doktor erken doğum riskin var diyince tırsmıştım suyuda oldum olası çok içemem ama şükür doğuma yakın muayenede bak sancin olrsa mutlaka geliyosun diodu kesin suyum az ondan dio dedim ama meğer suyum baya fazla sınırdaymış bundada baya bulantim oldu ama busefer zofer kullandım oyüzden azda olsa bişeyler yiyebiliyodum fakat işin garip tarafı hâlâ daha hatta şuan sabah bulantısı oluo, zorla bişeyler yedim ama tık yok sana derken benimkisi çoğaldı sanki
ayrıca zoferi bende sen gibi yarıya bölüyodum ama hergün mutlaka aliyodum 1gun almasqm sanki bütün haftamı etkiliyodu ve suyuda aynı sen gibi malesef pek icemiyorum ultrasonda şuan iyi dktr bişey demedi ama inş ileriki haftalarda sorun çıkmaz.sende ilaç işini guvendigin bi doktora sor ama ben kac eczacı ve farklı doktorlara sorsamda az aldığın sürece bi zararı yok bu direk beyini uyaran bi ilaç demişlerdi, çok kötü olup hiçbişey yiyemektense gün aşırı yarım almanda sakınca olmaz inş die düşünüyorum.

Sen fırsat oldukça gerekli olanları ufaktan almaya başla cnm, benim oğlumdan kalan çok şey olduğu için yavaştan alıyorum, kıyafet ise en erken 2 ay snra bakmaya başlarım die düşünüyorum, tabi duruma göre inş. Tamam canım söylerim sadece Skip Hop isimli bitane gözüme carpmisti ufak boyutta, kutu bide askılı bebek arabasına falan takmak için. ama fiyatı bi kutu için pahalı Enson baktığımda 40 liraydi inş indirimde bulup alabilirim.

Kızlar sağlık ocağından sonuçumu aldım d vitamin normal miş vermediler oyüzden idrarımdaki lökositte tek içimlik bir ilaç içmiştim ve ogünden buyana bol su içiyorum çok şükür geçmiş ilk hamileliğimde idraryolu enfeksiyonum çoktu antibiyotik içmiştim hep inşallah tekrar etmez

Kızlar bi uyandım sırtüstü uyumuşum gece çok uyuyamadım sabaha karşı çok şükür derin uykuya geçmişim sırtüstü kaç saat uyumuşumdur diye düşünüyorum inşallah bişey olmamıştır deme ya

cnm senin bulantilarin yeni mi bitti ve 2.gebeligin mi
insallah benim de biter ya doktorun dedigi gibi doguma kadar surmez insallah yiprandim artik
Evet 2.gebeliğim cnm, bulantilarda şöyle afedersin enson 2hafta önce çıkarmıştım ondan beri kusma olmadı ama olacak dereceye geliyorum keşke çıksada böyle sıkıntı vermese enazından rahatlasam diyrm ,zar zor bişeyler yemeye çalışıyorum ama yerkenki o ilk 10dk çok zor tutuyorum kendimi, artık tamamen bitsin diyip çocuklar gibi ağladığımda oldu.1haftadr gayet iyiydim sabah bile olmuyodu ama bu son 3gundur yine var:/ bide gün içindede bianda tuhaf oluyorum bulantiyla beraber ter basiyo kalbim çarpıyo nefes almakta zorlanıyorum gözlerim bi tuhaf oluo acaba tansiyondanmi oluo diyorum ama ölćmediğim için onuda bilmiyorum. İnş seninde enazından ilaç kullanmana gerek kalmadan idare edebileceğin zamanda yakindr canım.

Bende eğer karnimda toplanma kasılma yoksa ozaman sırtüstü uzandigim yattigim çok oluyo canım, gece bende uyandım yine sen gibi uyuyodum, bi sağa bi sola derken bi bakmışım sırtüstü yatiyo olarak buluyorum kendimi tabi toplanma olunca mümkün degil. Bence bi sorun olacağını sanmıyorum içini ferah tut cnm

canım sezeryanla canım açılıyor diye bir şey yok malesef ameliyat esnası rahat ama sonrasında sancısı oluyor dikişlerin gülemiyorsun öksüremiyorsun o da sıkıntı yani..sezeryanla biri olarak söylüyorum eve geldim doğum sonrası nasıl bir gaz birikmiş karnında ve dikişlere inanılmaz baskı yapıyor iki buklumdum o çok zorlamıştı beni ameliyatta kadın bölgesi açıldığı için yoğun gaz sancısı oluyormuş

Evet canım çok hareketliyim

Kızıma hamileyken 8.aya kadar yüzüklerimi taktım bunda olmuyor ayaklarım da şişince iyice korktum bayramdan sonra kontrolüm var doktora sorucam mutlaka bende en iyisi idrar tahlili yaptırıyım sagol canım

Bende sezeryanlıyım hiç gaz sancısı çekmedim rezene çayı çok içtim tavsiye ederim dogum çantana mutlaka koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…