2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm enfeksiyon olmamasi icin kiz bebeklerinin altlarinin yukardan asagiya temizlenmesi gerekiryormus bi de bi yakinimizin basina gelmisti de yukardan asagi temizlemeye basladiginda duzelmis ordan aklimda kalmis cnm
biliyorum onu canım zaten ben cok dikkat ediyordum ama bazı kız çocuklar daha yatkın oluyormuş dikkat etsen de olabiliyormuş

Ben hala sırtüstü yatiyorum valla. O kadar tedirgin olma bişey olmaz Allah İn izniyle.

Sezeryan olacak arkadaşlar Çantanıza küçük su ısıtıcısı ve nescafe koyun ben sezeryan dan çıkınca doktor annemlere günde 3-4 tane nescafe içsin demiş bende içtim hiç baş ağrım yada başka bişeyim olmadı

İçinde kafein oldugun için anesteziyi atıyo bende çok içmiştim hatta bitter çikolata da ye demişlerdi çikolata da yedim bol bol da rezene çayı içtim çok rahatlatıyodu beni

Ne güzel alışveriş yapıyorsunuz, benim bayram sonrası ayrıntılı ultrasonum var. Sonrası nasipse bende başlıcam ufaktan bişeyler almaya. Hatta önce odasını bi toparlayayım diyorum, alışveriş işin eğlenceli kısmı kızıma 1 yaşına gelene kadar hic ıslak mendil kullanmadım, hep pamuk ıslattım sildim. Çok şükür 1 kere bile idrar enfeksiyonu olmadı. Nasipse 2. Bebeğime de bu şekilde 1 yaşına kadar pamuk kullanıcam

Şişlik bende çok yaşıyorum başından beri tansiyon hep normal 10 kilo aldım bende alyans takamıyorum. Kilonun da etkisi vardır belki ama gün boyunca ayakta kalıncadaha şiş oluyor benim

taa karsida uzaK baya cnm yoksa gelrdmde uzak taa pendik:)
Canım üniversite hastanesinin özel muayenesinde yaptırdım ben detaylı yi yapan da prof du, 120 tl ücreti. öyle bi imkan varsa bulunduğun şehirde bu şekilde yaptırabilirsin bence, en azından detaylı bir muayene de yapar ilk kez gideceğin için de her şeyine bakar bebeğin.

Tam olarak nasıl yapiyorsun? Yanina kapta sıcak su mu alıyorsun? çeşme de ıslatıp yanina mi aliyorsun mendilleri?
Canım kışın termosu vardı onda sıcak su hazır bekletiyordum. Plastik ya da karton bardağa döküp ıslatıyordum onunla.Musluktan ısınmasını beklemeyeyim diye. Yazında musluktan akan suyla ıslayıp sildim. Hiç de zor olmadı yine öyle yapacağım.

Tamam canım bakiyim birde ona arastryrmda suan arayip soruyrm sen uyguna yapmssn baya

Chicco next 2me anne yanı beşik hepsiburadada bugüne özel indirimle 700 TL miş. Almak isteyen varsa haberi olsun.

Ben çok istiyordum sonra sallanmiyor diye vazgeçtim. Ebebegin kendi markasi var baby plus diye onun anne yani besigini aldım. Daha 2 gün once geldi. Cok güzel hem sallanıyor hemde müzik kutusu gibin bir aparati var. Fiyatı da 449tl. Düşünenlere tavsiye ederim.

Evet aslında Avrupa da falan beşik sallanmazmiş sanırım.Ordakiler hep sallanmayan türdenmiş galiba. Bebeği de alıştırmamak gerek diyorlar sallamaya. Bizim türklerde var sadece:)

Dün ben de öyleydim sıcak tuttum kendimi ılık bir seyler ictim aksama dogru gecti. Gecmeseydi doktora gidecektim artık

Doktor bana bu aylarda sirt ustu sağ sol istediğin pozisyonda yatabilirsin sıkıntı olmaz dedi.

Ben de uyandigimda sag tarafima donuk yatıyordum bu sabah. Artik sol kalca ve bacak kemiklerim nasil agridiysa can havliyle donmusum demek. Bir sey olmaz Allahin izniyle yavrularimiza.

Kızlar benim bebeğin baş i aşağıda sol kasığımda, 2 hafta önce de aynıydı, hep böyle mi gidecek acaba, yüzünü göremedik sıpa nin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…