2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Haklısın canım sonuçtA kesi var ameliyat

Kızlar benim bebeğin baş i aşağıda sol kasığımda, 2 hafta önce de aynıydı, hep böyle mi gidecek acaba, yüzünü göremedik sıpa nin :)
Bu haftalarda küçük oldukları için pozisyonlarını değiştirebilirlermiş ama sevdikleri pozisyonları seçip oylede kalabilirler bilemiyorum artık :))
2.5 hafta önceki kontrolumde bizimkide yan duruyodu başı sağ tarafimdaydı kesinlikle yüzünü gorememiştik, perşembe ayrıntılıya girdiğimdede busefer popo aşağıda kafa yukardaydi ama sipa yine göstermede nazlandi artık sallaya sallaya okadar dürtmeye rağmen anca bir elini 4-5 sanilegine indirdide doktor öyle baktı:)) 2018 bebişleri çok nazli utangaç çıktı yüzlerini göstermiyolar

Kızlar dün geceden beri alt taraftan bıçak saplanır gibi sancılar oluyor. Böyle bişey yaşayan var mı A ARES_06 sende de oluyor mu ? Acaba bebek dikişlere baskı mı yapıyor. Tam bayram üstü doktorda bulamam

Onu bende çok merak ediyorum inanır mısın aslında pazartesi kontrolüm vardı arefe tatil oldugu için bayram sonuna kaldım doktoruma sorcam hep bir yerde duruyor
benim de ayni cnm ben bugun onu sormayi unuttum ya ayrintiliya girmistim bebisi gorunce unuttum

ben girdim ayrintiliya bugün kizlar cok sukur bi sorunumuz yok
rahim uzunluguna da normal dedi
4d bakildi cok guzel ilgilendi tavsiye ederim kizlar rahatca her aklima geleni sordum
bizim kiz pek yerinde durmuyodu zor bakti
radyolog cok ugrasti yuzunu 4boyutlu cekmek icin ama bizimki hep kollariyla yuzunu kapatiyodu bi turlu cekemedi
Rabbim sag salim bize bagislasin bebislerimizi insallah kizlar

Bebek hareketi olabilir mi? Benim alt tarafa dogru elektrik carpar gibi acı oluyor arada bebek hareket ettikçe. Başı aşağıda baskı yapiyor sanırım. Bir de doktor kasık ağrın varsa idrara bakalim dedi. Test istedi.

Bu bana da oluyor bazen. Vajinamin ustunde elektrik verilir gibi titresim hissediyorum bazen demek tek degilmisim

Vajinadan sancı giriyor canım.Bebeğin hareketlerini göbeğimin alt kısmında hissediyorum.Benim rahim ağzına dikiş atılmıştı 12. Haftada tedirgin oldum bi terslik mi var diye

Benim de birkaç kez içimi acıtacak şeyler oluyordu ablam tırmalıyor olabilir dedi ve sonra geçmişti. bıçak saplanması dediğin sürekli olmazsa normaldir bence.

Ya çalışanlar Allah yardımcımız olsun, ben tatildeyim 2 aydır ama eylülde başlayacağım vw şimdiden nasıl geçecek bilemiyorum. 1 buçuk saat kadar ayakta kaldım yürüyüşe çıktım yol üstünde de mağaza vardı orda oyalandım biraz eve kendimi zor attım resmen yorulmuşum bir de kasıklarımda ağrı başladı.

İyi aksamlar kızlar nasilsiniz?
Göğüs yarası için yeni doğum yapmış birinden duyduklarım lansinoh krem ve avent göğüs kalkanı kullanmış çok faydasını görmüş ilerlemeden azaltmış hemen
Ben doğumdan önce lansinoh sürmeye baslamayi düşünüyorum sizin önerileriniz ne olur ?
Ben kızıma isime özel hicbirsey yaptırmadım ama şimdi battaniye siparişi verdim onu hatıra olarak kaldırmak istedim buna ilaveten kactane daha battaniye yeterli olur acaba

Bugun kasıklarım agrıyo oglum çok az hareket ediyo

Benim de ağrım var benimki regl sancısı gibi biraz rahim mi büyüyor acaba
Kızlar korkmayın gönlunuzu ferah tutun bebisleriniz iyidir Allah'in izniyle bebek hareketleri bazen yoğun .oluyor bazen az oluyor bazen benimde karnım sancilaniyor kasıklarimda batma oluyor ama bunlar gayet normal ağrım oldugunda ayaklarımi uzatio dinleniyorum iş yapmıyorum banyo yapmakta rahatlatiyor beni rahim büyüyor karnımız büyüyor çok normal bebklerimizb Allah'a emanet sağlıkla kucağımiza almak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…