- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.581
Haklısın canım sonuçtA kesi var ameliyatcanım sezeryanla canım açılıyor diye bir şey yok malesef ameliyat esnası rahat ama sonrasında sancısı oluyor dikişlerin gülemiyorsun öksüremiyorsun o da sıkıntı yani..sezeryanla biri olarak söylüyorum eve geldim doğum sonrası nasıl bir gaz birikmiş karnında ve dikişlere inanılmaz baskı yapıyor iki buklumdum o çok zorlamıştı beni ameliyatta kadın bölgesi açıldığı için yoğun gaz sancısı oluyormuş
canım bundan sonra hep baş aşağı durur bebişler ters gelenler hariç ..görürsün yüzünü ya yüzünü size dönerseKızlar benim bebeğin baş i aşağıda sol kasığımda, 2 hafta önce de aynıydı, hep böyle mi gidecek acaba, yüzünü göremedik sıpa nin :)
Bu haftalarda küçük oldukları için pozisyonlarını değiştirebilirlermiş ama sevdikleri pozisyonları seçip oylede kalabilirler bilemiyorum artık :))Kızlar benim bebeğin baş i aşağıda sol kasığımda, 2 hafta önce de aynıydı, hep böyle mi gidecek acaba, yüzünü göremedik sıpa nin :)
Ben gittim yine de bakıldı alttan da baktı erken doğum var mı diye bi problem çıkmadı şükür.Dün ben de öyleydim sıcak tuttum kendimi ılık bir seyler ictim aksama dogru gecti. Gecmeseydi doktora gidecektim artık
benim de ayni cnm ben bugun onu sormayi unuttum ya ayrintiliya girmistim bebisi gorunce unuttumOnu bende çok merak ediyorum inanır mısın aslında pazartesi kontrolüm vardı arefe tatil oldugu için bayram sonuna kaldım doktoruma sorcam hep bir yerde duruyor
Kızlar benim bebeğin baş i aşağıda sol kasığımda, 2 hafta önce de aynıydı, hep böyle mi gidecek acaba, yüzünü göremedik sıpa nin :)
Bu bana da oluyor bazen. Vajinamin ustunde elektrik verilir gibi titresim hissediyorum bazen demek tek degilmisimBebek hareketi olabilir mi? Benim alt tarafa dogru elektrik carpar gibi acı oluyor arada bebek hareket ettikçe. Başı aşağıda baskı yapiyor sanırım. Bir de doktor kasık ağrın varsa idrara bakalim dedi. Test istedi.
Vajinadan sancı giriyor canım.Bebeğin hareketlerini göbeğimin alt kısmında hissediyorum.Benim rahim ağzına dikiş atılmıştı 12. Haftada tedirgin oldum bi terslik mi var diyeBebek hareketi olabilir mi? Benim alt tarafa dogru elektrik carpar gibi acı oluyor arada bebek hareket ettikçe. Başı aşağıda baskı yapiyor sanırım. Bir de doktor kasık ağrın varsa idrara bakalim dedi. Test istedi.
Bu bana da oluyor bazen. Vajinamin ustunde elektrik verilir gibi titresim hissediyorum bazen demek tek degilmisim
Benim de birkaç kez içimi acıtacak şeyler oluyordu ablam tırmalıyor olabilir dedi ve sonra geçmişti. bıçak saplanması dediğin sürekli olmazsa normaldir bence.
benim de ayni cnm ben bugun onu sormayi unuttum ya ayrintiliya girmistim bebisi gorunce unuttum
Benim de ağrım var benimki regl sancısı gibi birazBugun kasıklarım agrıyo oglum çok az hareket ediyo
Bugun kasıklarım agrıyo oglum çok az hareket ediyo
Kızlar korkmayın gönlunuzu ferah tutun bebisleriniz iyidir Allah'in izniyle bebek hareketleri bazen yoğun .oluyor bazen az oluyor bazen benimde karnım sancilaniyor kasıklarimda batma oluyor ama bunlar gayet normal ağrım oldugunda ayaklarımi uzatio dinleniyorum iş yapmıyorum banyo yapmakta rahatlatiyor beni rahim büyüyor karnımız büyüyor çok normal bebklerimizb Allah'a emanet sağlıkla kucağımiza almak nasip olur inşallahBenim de ağrım var benimki regl sancısı gibi birazrahim mi büyüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?