- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.601
İnce bır sızı gibi girip çıkan bişey demi canım çok nadır oluyor enfeksyon olabılır mı en son ne zaman baktırdın benımde bugün belim agrıyor tırnak kadar bi leke geldı korktum yatıyorum uzun tatıllerden hep korkmusumdur kozımda da 30 haftalık falandım ramazan bayramı 10 gün tqtıldı gene bıtene kadar ne çektirdım kendıme inşallah önemli bişey degıldır canım içtiğin su miktarını artır biraz istersen
İnşallah canım hemen rahatlarsin uzan ayaklarının altının yastik koy dinlen geçen hafta benimde kasiklarimda batmalar oldu gece dönerken kasiklarima acayip bir ağrı girdi kalktım hemen ama çok şükur herşey Yolunda kaslarımız gevsedigi için çabuk ağrı oluyormus ben çok yorgunsam veya bir yerim ağrıyorsa bebeğimde sakın oluyor az hareket ediyor o gün
ay cnm Allah razj olsun senden yemin ederim oyle rahatlattin ki beni icim icimi yiyo valla 5 ay olmus hala bulanti hapi kullaniyorum cok zoruma gidiyo millet hamileligin tadini cikariyo ben disari adim atmaya korkuyorumBulantı, taş olayı çok zor anca çeken anlar oyüzden şuan emin ol seni gayet iyi anlıyorum cnm.ilk hamileliğimdede mahvolmuştum, Kum döküyomuşum derken bulantı ağrı baya perişan etmişti ama hiçbi ilaç işe yaramiyodu hastanede yattım onun haricinde gün aşırı serum takiliyodu yada hergün, ona rağmen kötüydum bide doktor erken doğum riskin var diyince tırsmıştım suyuda oldum olası çok içemem ama şükür doğuma yakın muayenede bak sancin olrsa mutlaka geliyosun diodu kesin suyum az ondan dio dedim ama meğer suyum baya fazla sınırdaymışbundada baya bulantim oldu ama busefer zofer kullandım oyüzden azda olsa bişeyler yiyebiliyodum fakat işin garip tarafı hâlâ daha hatta şuan sabah bulantısı oluo, zorla bişeyler yedim ama tık yok sana derken benimkisi çoğaldı sanki
ayrıca zoferi bende sen gibi yarıya bölüyodum ama hergün mutlaka aliyodum 1gun almasqm sanki bütün haftamı etkiliyodu ve suyuda aynı sen gibi malesef pek icemiyorum ultrasonda şuan iyi dktr bişey demedi ama inş ileriki haftalarda sorun çıkmaz.sende ilaç işini guvendigin bi doktora sor ama ben kac eczacı ve farklı doktorlara sorsamda az aldığın sürece bi zararı yok bu direk beyini uyaran bi ilaç demişlerdi, çok kötü olup hiçbişey yiyemektense gün aşırı yarım almanda sakınca olmaz inş die düşünüyorum.
tmm cnm sagolasinBende bayramdan sonraki pazartesi sorarım senide bilgilendirirm :) ☺
Böyle bişey saplanır gibi sancı girip çıkıyor ayaktaykende zonklama tarzında bişeyler oluyo tam anlatamıyorumda. Bayram sonu hemen gidicem doktora inşallah bu arada ters bişey olmaz .umarım seninde önemli birşey değildir canım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusunİnce bır sızı gibi girip çıkan bişey demi canım çok nadır oluyor enfeksyon olabılır mı en son ne zaman baktırdın benımde bugün belim agrıyor tırnak kadar bi leke geldı korktum yatıyorum uzun tatıllerden hep korkmusumdur kozımda da 30 haftalık falandım ramazan bayramı 10 gün tqtıldı gene bıtene kadar ne çektirdım kendıme inşallah önemli bişey degıldır canım içtiğin su miktarını artır biraz istersen
Ben sağıma yatıyorum artık canım solum çürüdü yaBen de uyandigimda sag tarafima donuk yatıyordum bu sabah. Artik sol kalca ve bacak kemiklerim nasil agridiysa can havliyle donmusum demek. Bir sey olmaz Allahin izniyle yavrularimiza.
Geçen haftalarda migrosta primada indirim vardı kardeşim orda çalışıyor 6 paket almış zaten süre az kaldı hiçbişey olmaz bozulmazkızlar bebek bezi ve ıslak mendili şimdiden alsak bir bozulma olur mu acaba? Islak mendil kurur mu mesela? indirime denk geldikçe almak istiyorum da
Ben hiç pamuk kullanmadım hep ıslak mendik kullandım her seferinde poposunuda yıkamadım poposuna krem dahi sürmedim çok şükür 1 kere bile pişik olmadıİlk aylarda temizleme pamuğu kullanmayı düşünmüyor musun cnm?
Benim yaklaşık 2 haftadır inanılmaz sol kasığım ağrıyo üstüne dahi basamıyorum resmen topallıyarak yürüyorum ama insan 2.hamileliğinde pekte evhamlanmıyor ne olursa hamileliktendir diyorum:)Kızlar benim çok kasık agrım var yani kasiklarin alt tarafi bacak kivrimlarinin oldugu yerde birden bire agri giriyo. Basina gelen var mı yaa doktora gitsem mi napsam bilemedim. Bebiş hareketli hareketlerin de problem yokta. Ağrı düşündürdü beni.
Benimde ilk sezeryanım okadar kolay geçti ki hamilelikte sürekli kabuslar görüyodum uyutmadan kesiyolardı filan :) kafama okadat taktığıma değmezmiş inşallah bundada kolay atlatırım..Bende sezeryanlıyım hiç gaz sancısı çekmedim rezene çayı çok içtim tavsiye ederim dogum çantana mutlaka koy
Benim bebegim aşagıda demişti en son kontrolüm de canım o yuzden de çok korkuyorum bi agrım olsa ona baglıyorum çok evhamlıyım bayram geçsede oglumu görmeye gitsem diye gün sayıyorum artık ayrıntılıya da giricem bayramdan sonra inşallah sorunsuz geçer hep aşagılarda hareket ediyo ama bugun baya sakinBenim de ağrım var benimki regl sancısı gibi birazrahim mi büyüyor acaba
Umarım dedigin gibidir rahim büyüdügü içindir ben çekerim agrıyo yeter ki ogluşum iiyi olsun benimde 2.hamileligim ama ilk gibi birşey bilmiyomuş gibiyim daha da evhamlıyım oda kucagım boş kaldıgı.için heralde rabbim saglıklı bir şekilde sag saglim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı naisp etsin inşallahKızlar korkmayın gönlunuzu ferah tutun bebisleriniz iyidir Allah'in izniyle bebek hareketleri bazen yoğun .oluyor bazen az oluyor bazen benimde karnım sancilaniyor kasıklarimda batma oluyor ama bunlar gayet normal ağrım oldugunda ayaklarımi uzatio dinleniyorum iş yapmıyorum banyo yapmakta rahatlatiyor beni rahim büyüyor karnımız büyüyor çok normal bebklerimizb Allah'a emanet sağlıkla kucağımiza almak nasip olur inşallah
Benm dogumum ve iyileşme evrem çok zordu şuan bile doguma gün sayıyorm ama aşırı korkuyorum zor bir sezeryan sürecim oldu sadece gaz sancısı çekmedm rezene kurtarıcım oldu inşallah bu dogumum kolay olurda bebegimle rahat ilgilene bilirm.Benimde ilk sezeryanım okadar kolay geçti ki hamilelikte sürekli kabuslar görüyodum uyutmadan kesiyolardı filan :) kafama okadat taktığıma değmezmiş inşallah bundada kolay atlatırım..
İsmi çok güzelmiş kulaga hoş geliyorBiz ismine karar vermiştik ama fikrimizi değiştirdik kızımın ismine uyumlu olsun diye aysima koyucam inşallah değiştirmem bidaha:))
Ben ilk hamile kalmadan önce bile asla normal düşünmedim gittim sadece sezeryan doktoru seçtim:)) inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız..Benim bebegim aşagıda demişti en son kontrolüm de canım o yuzden de çok korkuyorum bi agrım olsa ona baglıyorum çok evhamlıyım bayram geçsede oglumu görmeye gitsem diye gün sayıyorum artık ayrıntılıya da giricem bayramdan sonra inşallah sorunsuz geçer hep aşagılarda hareket ediyo ama bugun baya sakin
Umarım dedigin gibidir rahim büyüdügü içindir ben çekerim agrıyo yeter ki ogluşum iiyi olsun benimde 2.hamileligim ama ilk gibi birşey bilmiyomuş gibiyim daha da evhamlıyım oda kucagım boş kaldıgı.için heralde rabbim saglıklı bir şekilde sag saglim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı naisp etsin inşallah
Benm dogumum ve iyileşme evrem çok zordu şuan bile doguma gün sayıyorm ama aşırı korkuyorum zor bir sezeryan sürecim oldu sadece gaz sancısı çekmedm rezene kurtarıcım oldu inşallah bu dogumum kolay olurda bebegimle rahat ilgilene bilirm.
Doktorumla konuştm normla.dogum.için ama olmaz dedi 27.02.2017 sezeryan oldum ara az oldugu için mecbur sezeryan olucam
İlk kızım almina buda aysima olsun dedik :)İsmi çok güzelmiş kulaga hoş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?