2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnce bır sızı gibi girip çıkan bişey demi canım çok nadır oluyor enfeksyon olabılır mı en son ne zaman baktırdın benımde bugün belim agrıyor tırnak kadar bi leke geldı korktum yatıyorum uzun tatıllerden hep korkmusumdur kozımda da 30 haftalık falandım ramazan bayramı 10 gün tqtıldı gene bıtene kadar ne çektirdım kendıme inşallah önemli bişey degıldır canım içtiğin su miktarını artır biraz istersen

G Gunessk inşallah canım, benim böyle sancım olmamıştı aslında ama yine de dua ediyorum inşallah çabuk geçer.
İnşallah canım hemen rahatlarsin uzan ayaklarının altının yastik koy dinlen geçen hafta benimde kasiklarimda batmalar oldu gece dönerken kasiklarima acayip bir ağrı girdi kalktım hemen ama çok şükur herşey Yolunda kaslarımız gevsedigi için çabuk ağrı oluyormus ben çok yorgunsam veya bir yerim ağrıyorsa bebeğimde sakın oluyor az hareket ediyor o gün

ay cnm Allah razj olsun senden yemin ederim oyle rahatlattin ki beni icim icimi yiyo valla 5 ay olmus hala bulanti hapi kullaniyorum cok zoruma gidiyo millet hamileligin tadini cikariyo ben disari adim atmaya korkuyorum
benim gibi olan birini gorunce de icim rahatladi valla.etrafimda kimsede boyle cok zor geciren gormedim.5 aydir kabizlik reflu bulanti mahvetti beni
ilk 3 ay ben de serumlarla falan idare ettim 2 kere hastanede yattim
ben de kendimi tutttum anca 3 gun idare edebildim baktim olmuyo tekrar basladim zofere o olmasa ben napardim bilmiyorum..
cok sukur benim de amniyon sivisina doktor iyi dedi ama dedigin gibi belki simdilik iyi.ilerde azalirsa buyudukce falan Allah korusun bebeklerimizi
ben de baktim olacak gibi degil bi yarim iciyim bari dedim fayda etti sonra ertesi gun de belki etki eder dedim sadece sabah kusuyorum o da tükürük kusuyorum safrayla beraber.o da olsun o kadar dedim bi gün iciyorum bi gün icmiyorum yarim iciyorum artik.valla ceviz yiyorum cnm beyni icin beynine insallah zofer etki etmez
zaten cnm zoferi kemotetapi sirasinda kanser hastalari bi iciste 6 tanr aliyo biz gibi yarim almiyo onlarin bulantilari kemoterapiden sonra daha da agir oluyo engellemesi icin kemoterapiye girmeden aliyolar 5 6 tane o yuzden devlet onlara bedava karsiliyo bize karsilamiyo cnm
Allah onlarin bin kat yardimcisi olsun bize yine yarim yetiyo cnm
zaten bazi doktorlar bulanti haplarina karsi bazilari degil o yuzden kararsiz kaliyorum ama elimden de bisey gelmiyo
insallah tekrarlamaz cnm sabah bulantilari normal cnm merak etme o herkeste var genelde.olmadi sen de bi danis doktoruna
ben bayramdan sonra sorucam doktor tatile cikmis cnm ogrenir ogrenmez yazarim sana ne diyo hap hakkinda falan
ben bugun ayrintilida safra kesemde tas varmis bi bakabikirmisiniz dedim sagolsun bakti doktor tas gozukmuyo su an ama toksan ondan da gozukmeyebilir dedi ben de cerraha gitcem bayramdan sonra boyle bisey olabilir mi ??
simdi bulantin ne alemde cnm ?

Böyle bişey saplanır gibi sancı girip çıkıyor ayaktaykende zonklama tarzında bişeyler oluyo tam anlatamıyorumda. Bayram sonu hemen gidicem doktora inşallah bu arada ters bişey olmaz .umarım seninde önemli birşey değildir canım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun

Benim yaklaşık 2 haftadır inanılmaz sol kasığım ağrıyo üstüne dahi basamıyorum resmen topallıyarak yürüyorum ama insan 2.hamileliğinde pekte evhamlanmıyor ne olursa hamileliktendir diyorum:)

Bende sezeryanlıyım hiç gaz sancısı çekmedim rezene çayı çok içtim tavsiye ederim dogum çantana mutlaka koy
Benimde ilk sezeryanım okadar kolay geçti ki hamilelikte sürekli kabuslar görüyodum uyutmadan kesiyolardı filan :) kafama okadat taktığıma değmezmiş inşallah bundada kolay atlatırım..

Ayyy ne zamandır yazmıyorum dilim şişmiş resmen bende ayrıntılı ultrasona girdim ama lüzümsüz bi doktora denk geldim hiçbi açıklama yapmadı ordan çıkınca kızım diyokı doktor ingilizcemi konuştu diyo sadece bilimsel terimlerle konuşup sekreterine rapor yazdırdı ağzından türkçe hiçbişey duymadık

Benim de ağrım var benimki regl sancısı gibi biraz rahim mi büyüyor acaba
Benim bebegim aşagıda demişti en son kontrolüm de canım o yuzden de çok korkuyorum bi agrım olsa ona baglıyorum çok evhamlıyım bayram geçsede oglumu görmeye gitsem diye gün sayıyorum artık ayrıntılıya da giricem bayramdan sonra inşallah sorunsuz geçer hep aşagılarda hareket ediyo ama bugun baya sakin

Umarım dedigin gibidir rahim büyüdügü içindir ben çekerim agrıyo yeter ki ogluşum iiyi olsun benimde 2.hamileligim ama ilk gibi birşey bilmiyomuş gibiyim daha da evhamlıyım oda kucagım boş kaldıgı.için heralde rabbim saglıklı bir şekilde sag saglim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı naisp etsin inşallah

Benimde ilk sezeryanım okadar kolay geçti ki hamilelikte sürekli kabuslar görüyodum uyutmadan kesiyolardı filan :) kafama okadat taktığıma değmezmiş inşallah bundada kolay atlatırım..
Benm dogumum ve iyileşme evrem çok zordu şuan bile doguma gün sayıyorm ama aşırı korkuyorum zor bir sezeryan sürecim oldu sadece gaz sancısı çekmedm rezene kurtarıcım oldu inşallah bu dogumum kolay olurda bebegimle rahat ilgilene bilirm.
Doktorumla konuştm normla.dogum.için ama olmaz dedi 27.02.2017 sezeryan oldum ara az oldugu için mecbur sezeryan olucam

Haa kızlar size bişey sorucam benim normalde son adet tarihim 3 mart ama doktorlar 26 mart olarak hesaplıyor geç döllendiği için bu süre aralığı çok uzun değilmi sizcede

Ben ilk hamile kalmadan önce bile asla normal düşünmedim gittim sadece sezeryan doktoru seçtim:)) inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız..

Bebegim hareketlerini hissediyorum şimdi ama o hareket ettikce adet sancısı çekiyorum bu aralar çocugumzda bu sıkıntı var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…