2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de iki yıl tedavi gördüm canım. Fakat benim içim hiç cız etmedi birinin hamilelik haberini alınca. İşte kişiden kişiye değişiyor bu tarz şeyler. Ben de mesela tedavi gören bir başka çift için "gizli gizli tedavi oluyorlarmış, kimseye söylemiyorlarmış, aslında kısırmışlar" dendiğini duydum bulunduğum ortamda. O kadar üzüldüm, o kadar etkilendim ki anlatamam. Çok sinirlendim, çıkıştım kimsenin karışmaya hakkı yok, onun nelee yaşadığını hayal bile edemezsiniz vs diye... İşte herkesin hassasiyetleri başka oluyor.

Ben düğün bile yapmadım mesela, kendim gereksiz gördüğüm için. Fakat düğün yapanlara da aynı şekilde saygı duyuyorum hevesleri olabilir, yaşamadıkları için bilmiyor olabilirler aynen dediğin gibi vs vs onların ne yaşadığını da bilemeyiz ki sonuçta.. Herkesin kendi seçimi bir noktada

Benim kaynanamın da ilk torunu olacak inşallah:) Rabbim torunlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah:) Çok istiyordu kaynanam da, eşim de dün galiba hamile demiş, nasıl sevinmiş:)
Canm desene hepimiz ilk torunu veriyrz kaynanam hatta soryr geçtmi diye düşün ne kadr istyr:) yarn kana bakalm inş iyi değer ckar kızlar sendede var mı içinde tutamama

Gerçekten helal olsun göbeği belli olana kadar saklayanları
Bence çok çok fazla abartmamak lazım şu foto işini bile
Instagramımda bir arkadas vardı her gün mü fotoğraf koyulur arkadaş tamam tabiki sanal foto albümümüzde bizimde tarihimize katkımız olacak da işkence olmadan yaşamak lazım
Her açtıgımda hamıle her açtıgımda hamile sanki iki üç yıldır hamileydi kız hissettim abartmamak lazım yaa

Canm desene hepimiz ilk torunu veriyrz kaynanam hatta soryr geçtmi diye düşün ne kadr istyr:) yarn kana bakalm inş iyi değer ckar kızlar sendede var mı içinde tutamama
Ya ben sadece birincil ailem bilsin istiyorum annem kardeşlerim, eşimin annesi ve kardeşi. Ama henüz anneme söylemedim çünkü köye haber ediyor ablamlar biliyor. Kaynanam umarım herkese anlatmaz:) en azından 4 aylık falan olunca bilinsin o vakitten sonra Rabbim esirgesin kötü bi şey olursa Allah ın takdiri, ama kimyasal yaşadığımda mesela annem ablamlar biliyordu annem dayımlara teyzemlere demişti, 4 gün sonra düştü. üzülüyorsun bir de kimyasal gebelik deyince hiçbiri anlamıyor maalesef açıklama gerekiyor..

Sennde benm gibi olmş bemde kimyasal oldgnda sölemiştim snu kötü bitti herkes öğrendi ama dyrm görmceme söliyim sevyrm onu evde kızkardeşim yok o öğrenrse şimdi midem bulanr kötü olurum onu çagrırım hemen gelr yanmda olur ona derim söleme ailene bile derm sölemz en iyisi öle ypim misafrlerm gelyr yeni evlym ya ev görmeye daha bitmedi düşün bana yardm eder dyrm

Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyırsunuz ?
Ben dr banu çiftçinin bebeğim uygulamasını kullanıyorum çok güzek jafta hafta detaylı anlatımları var cok da sempatik tavsiye ederim.
Cnm ben 4 tane indirdim bana bildirimde veryr dikkat etmem gerekm

Tamamennn seninle aynı düşüncedeyiz canım hemde katıksız...

Diyorlar ya sen deveni bağla sonra tevekkül et
Biraz sabırlı olalım biraz bekleyelim vücudumuzu bir dinleyelim dua edelim ki erken olabilecek herhangi bir Allah korusun hayal kırıklığını daha az yara alarak kapatabilelim...
Ki bu benim için geçerli..

Ben anneme bile bebek düşündüğümüzü ama 19 aydır olmadığını söylemedim...
Neden olmuyor diyerek onunda üzülmesini takmasını birde anneme üzülmeyi göze alamadım eşimle ikimiz kimseye söylemeden gittik geldik doktora hatta bir tane çatlama iğnem var tutmamıstı demekki hayırlı zaman bu zamanmış şükürler olsun sizinle konuşabiliyorum ve aynı kaderi yaşıyoruz ki bu ne güzel kaderdir ...

Bebişlerimizin kilolarını paylaştığımız günlerde gelecektir inşallaaah

Aileye soylemekten bahsedilmis aklima geldi.cok onceden bizim bi akrabamiz vardi.kadinin kizi benim arkadasimdi.biz otururken telefonu caldi.arayan babasiydi annen dogum yapti oglumuz oldu diye.arkadasim sok olmustu.annesi hamileligini bile soylememis.hic anlamadinmi dedim yok dedi sadece bi bebek takimi gordum yatak odasinda bu nerden cikti dedim.birine hediye aldim demis.kadin kiloluydu zaten.cok rahatlikla saklamis.sok olmustuk.

Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyırsunuz ?
Ben dr banu çiftçinin bebeğim uygulamasını kullanıyorum çok güzek jafta hafta detaylı anlatımları var cok da sempatik tavsiye ederim.
Aynen canım bende Dr. Banu Çiftçi’nin uygulamasını kullanıyorum ve instagramdan da takip ediyorum kendisini
Bir kaç tane daha yükledim ve bir de bu uygulamada (sprout)hoşuma gitti kalbin atışını uygulamayı açınca ne kadarda güzel yapmışlar

Eklentiler

• 3BDD5289-C8FD-4E2E-99BA-3EF56C3C239E.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 47
Ne kadar güzel bir süpriz
Ve çok istisnai bir durum doğuma kadar saklamak artık hemde çocuklarından büyük istikrar gerçekten anlayamamaları da ayrı bir konu zaten daha da mı kilo aldın sen dememişler kadına
Allah analı babalı büyütsün inşallaah

Bizde herkes sordugu icin her gorduklerinde mecburen soyledik . benimle evlenenler dogum yapti cocuklari yürüyecek nazar degirmezler umarim
Alt komsumla ayni zamanda evlendik. 2. çocugu 8 aylık oldu bile. Cevremdeki herkesin cocugu var. Soylesem benden cok sevinecekler. Hatta geç soyledigim icin cok kizacaklar. Biraz daha saklayacagim.

gercekten tas olsa catlar.esi bi koyde imamlik yapiyordu.sadece koyun ebesi ve esi biliyormus.dogan cocuk su an 12 yasinda.ama hayatimda ilk ve sanirim son kez duydum boyle bisey

Söyle canım bilsin en azından elinden geldiğince sana yardımcı olur, ben okuldan gelince yemek falan yapıyorum okulda da hep ayaktayım eşim tutturdu annem yapar artık, hayır falan dedim, sen hayır desen de o dayanamaz dedi, yani insana yardım edecek biri şart. Ben memleketteyken küçük ablama çok yardım etmiştim ama şimdi maalesef gurbetteyim

Aynen oyle canim. Çocugum olsun da foto cekip koyayim diye dogurduklarini dusunuyorum. Insanlarin hic özeli kalmadi zaten.

Amin canım inşallah o günler de gelir, ayy beni heyecan sardı şimdi, cinsiyet falan geldi aklıma kıyafet bakacağız inşallah:) Daha bi test sonucunda eşim bi mağazanın önünden geçerken hadi kıyafet alalım demişti, saçmalama yaa dedim daha haşhaş tohumu kadar dedim:))) Mutluluk810

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…