2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim anne olmak istegi degilde herkesin cocugu oldu diye hamile kalan birini taniyorum. Dogum yapti ama cocuguyla ilgilendigi bile yok. Annesi bakiyor. Ama sosyal medya da paylastiklarini gorsen bambaska biri sanki. Ben bu tip insanlara kızıyorum. Herkes ayni degil tabiki.

Aynen oyle canim. Çocugum olsun da foto cekip koyayim diye dogurduklarini dusunuyorum. Insanlarin hic özeli kalmadi zaten.
Ya illa ki amaçla değildir canım ama herkeste bi ünlü olma merakı var instagramda, karnını şişiren hesabını herkese açık yapıyor başlıyor sayısız fotoğraf paylaşmaya, amaç yerine araç olarak kullanıyorlar maalesef. Neyse boş verelim biz kendimize bakalım. Her günün tadını çıkaralım kızlar, şimdi yapabileceğimiz her aktiviteyi yapalım, sinema gezmek falan olduğunca, :)

Buna da bir bakayım canm saol

Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyırsunuz ?
Ben dr banu çiftçinin bebeğim uygulamasını kullanıyorum çok güzek jafta hafta detaylı anlatımları var cok da sempatik tavsiye ederim.
Bende onu kullaniyorum. Cok begendim. Aklima takilan her konu hakkinda bilgi bulabiliyorum.

Her tip insan var canım şu hayatta, yapacak bir şey yok. Çocuk yapıp çöpe atan da var yani... Allah esirgesin.
Ben görmek istemiyorsam engellerim, bakmam olur biter. Yine de çok uç bir durum yoksa yüz yüze görüştüğüm insanları da oldukları gibi kabul etmeye çalışırım. Ruhum hiç tutmuyorsa da zaten yavaşça hayatımdan çıkarırım

Canm boşver kaynanan etsin zaten okuldan geliyosun yoruluyosn yemekle uğraşma birde eşin haklı bende yarn kanı bakıyım yüksekse hamle oldgmu sölcm görümceme inş saglklı gebelktr

En son kaç çıkmıştı kanda

Sayili gun cabuk gecer. Bir bakmisiz bebeklerimiz kucagimizda Dedigim gibi bu süreyi sartlarda uygunsa iyi degerlendirmek lazim.

gercekten tas olsa catlar.esi bi koyde imamlik yapiyordu.sadece koyun ebesi ve esi biliyormus.dogan cocuk su an 12 yasinda.ama hayatimda ilk ve sanirim son kez duydum boyle bisey
Bende hayatımda ilk defa duydum gerçekten
O kadar doğal davranmışlar ki bu süreç için bizim şu hallerimizi görseler onlara da biz acayip geliriz bence

Canm boşver kaynanan etsin zaten okuldan geliyosun yoruluyosn yemekle uğraşma birde eşin haklı bende yarn kanı bakıyım yüksekse hamle oldgmu sölcm görümceme inş saglklı gebelktr
Bakalım yapabildiğim kadar kendim yapmak istiyorum, kaynanam çok iyi ama bi şey kendi istediği gibi olmayınca başa kalkıyor maalesef yani biraz cahilliğine vereyim diyorum ama yine de sinirleniyorum öyle olunca. O yüzden de mecbur kalmadıkça kendim halletmek istiyorum. İnşallah yükselmiştir canım ben de yarın doktora gidiyorum, evde test yaptım hatta nasıl güzel bi şey çift çizgi görmek Allah ım, hem de t çizgisi ilk önce belirdi:) Çok şükür, inşallah artmıştır sağlıklı şekilde:)

Bende öyle canım yaaa bazen çok kaptırıyorum kendimi galiba kalbim o kadar hızlı atıyor ki bazen diyorum sakin ol
İnsan gerçekten çok özeniyor birde o kadar güzel şeyler var ki
Allah’ın izniyle cinsiyetlerinide yazıcaz buraya ya pembeye boyucaz evin her yerini oyuncaklarından duvarlarına, minnoş kıyafetlerıne kadar ya da
masmavi olucak heryer küçük adamlarımızın papyonlu kıyafetleri

Kızlar bu banu çiftçinin güzelmiş ama her girişte sat mı giriyorsunuz bende öyle oldu
Yok canım onu bir kere girdim ben dokunduğum gibi de bu şekilde sayfa açılıyor bende

Eklentiler

• 1707EF3A-35C0-43E5-A312-9507B94BD842.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 46
Alt komsumla ayni zamanda evlendik. 2. çocugu 8 aylık oldu bile. Cevremdeki herkesin cocugu var. Soylesem benden cok sevinecekler. Hatta geç soyledigim icin cok kizacaklar. Biraz daha saklayacagim.
Sen bilirsin Canisi ama sonunda sende tutamayıp soylicen gibime geliyoorr:)

Kızlar bu bahsettiğiniz kişilik benim
Eşimin tarafında var.
İlk tanıstıgımda ya sen bu çocukları nasıl büyüttün dediğimde bilmem hatırlamıyorum bile demişti

her Allahın günü gezer fotoğraf atar çocuklar anne diye ilk anneanelerıne demıslerdır herhalde ... göstermelik ön planda kendini tutarak biblo olarak kullandıgı çocuklarla arada mükemmel anne profili çizmeler ve çocuklar annelerinden daha olgun duruşlu olmaları işin farklı noktası

Allah ıslah etsin böyle insanları gerçekten evlat diye yanan binlerce insan var ki onlardan biride benim yani daha düne kadar ki hala bir hasret içimdeki bunlarında böyle fütursuz davranışları ve sırf olması gerektıgı için doğurmus gözükmeleri benide incitiyor

Ve bende haberi bile yok neyine sinir olduğumun bu hareketlerınden ötürü keskin bir mesafe çektim

Çocuk yalvarıyor uykum var dıye gıtmek ıstıyor gece ıkı ya da uc hala kendı zevk-ü sefasına bakana ben artık pes diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…