- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.081
Canim anne olmak istegi degilde herkesin cocugu oldu diye hamile kalan birini taniyorum. Dogum yapti ama cocuguyla ilgilendigi bile yok. Annesi bakiyor. Ama sosyal medya da paylastiklarini gorsen bambaska biri sanki. Ben bu tip insanlara kızıyorum. Herkes ayni degil tabiki.Söylemek de söylememek de bence aynı. Kişinin kararı sonuçta. İstediğini yapabilir. Ben ilk haftadan instagramda yayınlamam ama yayınlayanı da yargılamam. Nispet olarak da, görgüsüzlük olarak da görmüyorum... Sevmek zorunda değiliz ama bize saygı duymak düşüyor bence. Belki de çok hevesleri vardır
Ya illa ki amaçla değildir canım ama herkeste bi ünlü olma merakı var instagramda, karnını şişiren hesabını herkese açık yapıyor başlıyor sayısız fotoğraf paylaşmaya, amaç yerine araç olarak kullanıyorlar maalesef. Neyse boş verelim biz kendimize bakalım. Her günün tadını çıkaralım kızlar, şimdi yapabileceğimiz her aktiviteyi yapalım, sinema gezmek falan olduğunca, :)Aynen oyle canim. Çocugum olsun da foto cekip koyayim diye dogurduklarini dusunuyorum. Insanlarin hic özeli kalmadi zaten.
Buna da bir bakayım canm saolAynen canım bende Dr. Banu Çiftçi’nin uygulamasını kullanıyorum ve instagramdan da takip ediyorum kendisini
Bir kaç tane daha yükledim ve bir de bu uygulamada (sprout)hoşuma gitti kalbin atışını uygulamayı açınca ne kadarda güzel yapmışlar
Bende onu kullaniyorum. Cok begendim. Aklima takilan her konu hakkinda bilgi bulabiliyorum.Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyırsunuz ?
Ben dr banu çiftçinin bebeğim uygulamasını kullanıyorum çok güzek jafta hafta detaylı anlatımları var cok da sempatik tavsiye ederim.
Her tip insan var canım şu hayatta, yapacak bir şey yok. Çocuk yapıp çöpe atan da var yani... Allah esirgesin.Canim anne olmak istegi degilde herkesin cocugu oldu diye hamile kalan birini taniyorum. Dogum yapti ama cocuguyla ilgilendigi bile yok. Annesi bakiyor. Ama sosyal medya da paylastiklarini gorsen bambaska biri sanki. Ben bu tip insanlara kızıyorum. Herkes ayni degil tabiki.
Canm boşver kaynanan etsin zaten okuldan geliyosun yoruluyosn yemekle uğraşma birde eşin haklı bende yarn kanı bakıyım yüksekse hamle oldgmu sölcm görümceme inş saglklı gebelktrSöyle canım bilsin en azından elinden geldiğince sana yardımcı olur, ben okuldan gelince yemek falan yapıyorum okulda da hep ayaktayım eşim tutturdu annem yapar artık, hayır falan dedim, sen hayır desen de o dayanamaz dedi, yani insana yardım edecek biri şart. Ben memleketteyken küçük ablama çok yardım etmiştim ama şimdi maalesef gurbetteyim
En son kaç çıkmıştı kandaAynen herşeyini herkesede anlatmak iyi değil cnm göryrz olanları sağol canm ama şükür tekrr oldu bu sefer temkinliyiz biraz yarn sabahtan kan vercem hemen çok heyecanlıyım bakalm kaç cıkcak çok merk edyrm şimdi elimn ailesne sölesm tutsalar demesler kmseye dicemde güvenmyrm sölerler dye:)
Sayili gun cabuk gecer. Bir bakmisiz bebeklerimiz kucagimizdaYa illa ki amaçla değildir canım ama herkeste bi ünlü olma merakı var instagramda, karnını şişiren hesabını herkese açık yapıyor başlıyor sayısız fotoğraf paylaşmaya, amaç yerine araç olarak kullanıyorlar maalesef. Neyse boş verelim biz kendimize bakalım. Her günün tadını çıkaralım kızlar, şimdi yapabileceğimiz her aktiviteyi yapalım, sinema gezmek falan olduğunca, :)
Bende hayatımda ilk defa duydum gerçektengercekten tas olsa catlar.esi bi koyde imamlik yapiyordu.sadece koyun ebesi ve esi biliyormus.dogan cocuk su an 12 yasinda.ama hayatimda ilk ve sanirim son kez duydum boyle bisey
Bakalım yapabildiğim kadar kendim yapmak istiyorum, kaynanam çok iyi ama bi şey kendi istediği gibi olmayınca başa kalkıyor maalesef yani biraz cahilliğine vereyim diyorum ama yine de sinirleniyorum öyle olunca. O yüzden de mecbur kalmadıkça kendim halletmek istiyorum. İnşallah yükselmiştir canım ben de yarın doktora gidiyorum, evde test yaptım hatta nasıl güzel bi şey çift çizgi görmek Allah ım, hem de t çizgisi ilk önce belirdi:) Çok şükür, inşallah artmıştır sağlıklı şekilde:)Canm boşver kaynanan etsin zaten okuldan geliyosun yoruluyosn yemekle uğraşma birde eşin haklı bende yarn kanı bakıyım yüksekse hamle oldgmu sölcm görümceme inş saglklı gebelktr
Ya benim de içimden zıbın almak geçmişti :) yarın inşallah sorunsuz olursa alayım bi don:)))Kizlar ne kadar dogru bilmem ama bebege don alınınca donanır derler.
Bir arkadasim hamile oldugunu ogrenince almisti. Masallah bebegin herseyi oldu fazlasiyla hemde
Bende öyle canım yaaa bazen çok kaptırıyorum kendimi galiba kalbim o kadar hızlı atıyor ki bazen diyorum sakin olAmin canım inşallah o günler de gelir, ayy beni heyecan sardı şimdi, cinsiyet falan geldi aklıma kıyafet bakacağız inşallah:) Daha bi test sonucunda eşim bi mağazanın önünden geçerken hadi kıyafet alalım demişti, saçmalama yaa dedim daha haşhaş tohumu kadar dedim:)))Mutluluk810
Insallah bereketiyle gelir bebisinYa benim de içimden zıbın almak geçmişti :) yarın inşallah sorunsuz olursa alayım bi don:)))
Yok canım onu bir kere girdim ben dokunduğum gibi de bu şekilde sayfa açılıyor bendeKızlar bu banu çiftçinin güzelmiş ama her girişte sat mı giriyorsunuz bende öyle oldu
Ben programi ilk indirdigimde girdim. Bir daha istemedi.Kızlar bu banu çiftçinin güzelmiş ama her girişte sat mı giriyorsunuz bende öyle oldu
Sen bilirsin Canisi ama sonunda sende tutamayıp soylicen gibime geliyoorr:)Alt komsumla ayni zamanda evlendik. 2. çocugu 8 aylık oldu bile. Cevremdeki herkesin cocugu var. Soylesem benden cok sevinecekler. Hatta geç soyledigim icin cok kizacaklar. Biraz daha saklayacagim.
Canim anne olmak istegi degilde herkesin cocugu oldu diye hamile kalan birini taniyorum. Dogum yapti ama cocuguyla ilgilendigi bile yok. Annesi bakiyor. Ama sosyal medya da paylastiklarini gorsen bambaska biri sanki. Ben bu tip insanlara kızıyorum. Herkes ayni degil tabiki.
Her tip insan var canım şu hayatta, yapacak bir şey yok. Çocuk yapıp çöpe atan da var yani... Allah esirgesin.
Ben görmek istemiyorsam engellerim, bakmam olur biter. Yine de çok uç bir durum yoksa yüz yüze görüştüğüm insanları da oldukları gibi kabul etmeye çalışırım. Ruhum hiç tutmuyorsa da zaten yavaşça hayatımdan çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?