- 15 Mart 2018
- 79
- 66
- 8
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.101
Canm adete 2 gün kala 146 cktıEn son kaç çıkmıştı kanda
Bende en son öğrendkten snra yapmadm canm o gün bende yaptgmda hemen ckmıştı canm haklsn benm kaynanada çok konşr sağolsn herşeye illa lafı vardr ama cvbnı verdgm için susuyr ama haklym karşlck şey var karşlmck şey çünkü birşey demyrm ama eşimle olan şeylerde karşyrdu sölüyordum snra eşim iyi tersledi ama yne karşyr kadn iyi ama işte çenesi var tatlı bazn birşyde diyemyrm:) napalm allahtan evm ayrı şükür:)Bakalım yapabildiğim kadar kendim yapmak istiyorum, kaynanam çok iyi ama bi şey kendi istediği gibi olmayınca başa kalkıyor maalesef yani biraz cahilliğine vereyim diyorum ama yine de sinirleniyorum öyle olunca. O yüzden de mecbur kalmadıkça kendim halletmek istiyorum. İnşallah yükselmiştir canım ben de yarın doktora gidiyorum, evde test yaptım hatta nasıl güzel bi şey çift çizgi görmek Allah ım, hem de t çizgisi ilk önce belirdi:) Çok şükür, inşallah artmıştır sağlıklı şekilde:)
Aaaaa ben bunu ilk defa duyuyorum canım ya alalımKizlar ne kadar dogru bilmem ama bebege don alınınca donanır derler.
Bir arkadasim hamile oldugunu ogrenince almisti. Masallah bebegin herseyi oldu fazlasiyla hemde
AhahaKizlar ne kadar dogru bilmem ama bebege don alınınca donanır derler.
Bir arkadasim hamile oldugunu ogrenince almisti. Masallah bebegin herseyi oldu fazlasiyla hemde
Gülüm Sezerbusra'yla yazıştık özelden, hepiniz mutabıksanız yönetim gerekli düzenlemeyi yapar.Mune degisikligi yapabilir sanirim. Oyle demislerdi. @efenin_annesi_ icinde bir sorun yoksa degisiklik yapilir. Istersen bi mesaj at daha iyi olur belki
Ben kendime sasiriyorum zaten. Coktan soylemis olmam lazimdiSen bilirsin Canisi ama sonunda sende tutamayıp soylicen gibime geliyoorr:)
Yarın beraber göreceğiz minikleri desene heyecan yaptim ins bir sorun olmadan cikarizYarın dr randevum var çok heyecanlıyım 5+3 olduk inş kalp atışını duyamasamda görürürüm miniğimi :)
Ben şimdilik bir don alacagimAaaaa ben bunu ilk defa duyuyorum canım ya alalım
O zaman
bende çok özeniyorum zaten bi de böyle birşey duydum almalıyım direk bakalım gözümüze ne çarpıcak
Geçen gün Lc Waikiki nin bebek reyonlarında dolaşmıştım aslında ve bebeği olan arkadaşlarımda geçen sene ürünlerinin güzel olduğunu söylemişlerdi bakalım öylemiymiş cici şeyler ve çeşitin çok olduğunu kesin
Bende vajinadan aliyorum cnm normal olarak kendini kasmadan çok uğraşmadan köyBugün doktora gittim son adet tarihim 28 şubat normalde 5+6 olmanız gerek ama bebeğim ultrasonda 4+3 gözüküyor 10 gün geriden geliyor yavrum ağlaya ağlaya bi hal oldum.. 2 hafta sonraya randevu verdi doktor tekrar bakacak bir de progestan verdi vajinal alacakmışım nasıl alındığı ile ilgili bilgisi olan var mı canlar ?
Sanirim herkes olumlu bakiyor bu duruma. Baska gonullu de yoktu. Simdiden tesekkurler.Gülüm Sezerbusra'yla yazıştık özelden, hepiniz mutabıksanız yönetim gerekli düzenlemeyi yapar.
Sabah 9 30 'a cnmİnşallah canım çok rahatlayacağım duyarsam
Son adet tarihine göre hesapla tahmini doğum tarihi doğrudur onu yazarsın
İnşallah canım senin kaçta randevun
İnşallah canım bi uygulama var onu yükledim orada kalp atışını sayıyor nasıl güzel birşey anlatamam :)
İlkte birşey bilmiyordum heyecan bu kadar yoktu ne yapacağımı doğumu bilmediğim için açıkcası korku endişe heyecan azdı şimdi biliyorum bu yüzden 2 katı herşey inşallah rabbim sağlıklı evlatlar verir cnm 2 kezde 3 kezde. İsteyen herkese
Bana da kayinvalidem soyledi. Neymis bebegin ömrü kısalirmis. Kimse kusura bakmasin ama ben boyle seylere inanmiyorim. Ömrü veren Allah. Benim sacim degil.Buarada geçen gün komşum saçlarını kestirme dedi
bir de gece aya bakma dedi
Bu şekilde söylenince zaten göz göre göre de yapılmıyor yani kulaktan kulağa gelmiş bişi de olsa
Ikiz olmasinHanımlar hcg m 539 olmuş çok Şükür , ben yüz küsür bekliyordum oysaki, nasıl böyle olmuş Perşembe’den bu yana anlamadım walla , o kadar uykusuz stresli günler geçiriyorum inş tutunur yavrum bana ,
İlk defa duydumKizlar ne kadar dogru bilmem ama bebege don alınınca donanır derler.
HeheheheBen şimdilik bir don alacagimYaz boyu bebek alisverisi yapacagiz gibi
Onu ardşmn kaynanasıda demişti bebegn ömrünü kısaltyrmşssn bende kesmedim kesmem gerek ama kesmyrm doğmdan snra güzel bir renk ve model yapcm:)Buarada geçen gün komşum saçlarını kestirme dedi
bir de gece aya bakma dedi
Bu şekilde söylenince zaten göz göre göre de yapılmıyor yani kulaktan kulağa gelmiş bişi de olsa
Hehehehe
Mükemmel bişi yaaa göbişlerimizde temmuz gibi çıkar herhalde ve şu kot salopetlerden giymek istiyorum yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?