2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende katıldım aranıza :) saglıklı sıhhatli bir hamilelik gecirelim inş. Kalp atışı bekliyorum haftaya carsambaya randevum var. Cok heyecanlıyım.

Bende en son öğrendkten snra yapmadm canm o gün bende yaptgmda hemen ckmıştı canm haklsn benm kaynanada çok konşr sağolsn herşeye illa lafı vardr ama cvbnı verdgm için susuyr ama haklym karşlck şey var karşlmck şey çünkü birşey demyrm ama eşimle olan şeylerde karşyrdu sölüyordum snra eşim iyi tersledi ama yne karşyr kadn iyi ama işte çenesi var tatlı bazn birşyde diyemyrm:) napalm allahtan evm ayrı şükür:)

Kizlar ne kadar dogru bilmem ama bebege don alınınca donanır derler.
Bir arkadasim hamile oldugunu ogrenince almisti. Masallah bebegin herseyi oldu fazlasiyla hemde
Aaaaa ben bunu ilk defa duyuyorum canım ya alalım
O zaman
bende çok özeniyorum zaten bi de böyle birşey duydum almalıyım direk bakalım gözümüze ne çarpıcak
Geçen gün Lc Waikiki nin bebek reyonlarında dolaşmıştım aslında ve bebeği olan arkadaşlarımda geçen sene ürünlerinin güzel olduğunu söylemişlerdi bakalım öylemiymiş cici şeyler ve çeşitin çok olduğunu kesin

Mune degisikligi yapabilir sanirim. Oyle demislerdi. @efenin_annesi_ icinde bir sorun yoksa degisiklik yapilir. Istersen bi mesaj at daha iyi olur belki
Gülüm Sezerbusra'yla yazıştık özelden, hepiniz mutabıksanız yönetim gerekli düzenlemeyi yapar.

Buarada geçen gün komşum saçlarını kestirme dedi
bir de gece aya bakma dedi
Bu şekilde söylenince zaten göz göre göre de yapılmıyor yani kulaktan kulağa gelmiş bişi de olsa

Ben şimdilik bir don alacagim Yaz boyu bebek alisverisi yapacagiz gibi

Bende vajinadan aliyorum cnm normal olarak kendini kasmadan çok uğraşmadan köy

Sabah 9 30 'a cnm

Bu şekilde söylenince zaten göz göre göre de yapılmıyor yani kulaktan kulağa gelmiş bişi de olsa
Bana da kayinvalidem soyledi. Neymis bebegin ömrü kısalirmis. Kimse kusura bakmasin ama ben boyle seylere inanmiyorim. Ömrü veren Allah. Benim sacim degil.
Ayrica canin birsey isterse bir yerine dokunma dedi. İz çıkarmış.

Onu ardşmn kaynanasıda demişti bebegn ömrünü kısaltyrmşssn bende kesmedim kesmem gerek ama kesmyrm doğmdan snra güzel bir renk ve model yapcm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…