2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tam şimdi karşıma çıktı bu söz
Tam da bugün burda konuşulanlar aklıma geldi de
En güzel şeylerin tadını sadece kendimiz bilirken yaşıyoruz aslında korkusuzca ve tedirgin olmadan
Bir madde de bende hamile kal ve hemen herkese söyleme Rabbim nazarlardan kötü insanlardan bizleri ve bebeklerimizi korusun kızlar

Eklentiler

• 849830A9-DBDF-4682-972D-58BCE2E8CB3A.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 50
Offf çok güzel gerçekten heyecanla bekliyorum
Şu yazlık t shirt lerden bolca giycez biz bebekli olanlardan
Evet onlardan alcm bende lc wakikide varmş güzel öle modeller diye duymştum:) Hatta 2 ayda bile ckyrmş karnlar cnm mayıs ayı gibi bile ckar diye düşünyrm:)

Selam kızlar :) bir ben miyim aralıkta Doğum yapicam diye korkan? Çok soguk havalar o zaman . Ama iyi tarafı yazın karnımız çok büyük olmayacak rahat gezicez:)

Bizde herkes sordugu icin her gorduklerinde mecburen soyledik . benimle evlenenler dogum yapti cocuklari yürüyecek nazar degirmezler umarim
Bizde söyledik canım soranlara.. ilk çocuğumda söylemedik kalp atışıda vardı büyüyorduda iş yerindekiler mide bulamtılarımdan anladı herşey yolunda gidiyor sanarken kalp atımı durdu kürtaj oldum. Arkadaşım neredeyse 6-7 aylık olana kadar sakladı hamileliğini doğdu bebeğini kaybetti .. rabbim hiç kimseye yaşatmasın.. nazara bende inanırım ama yiyecek ekmeği yoksa der eskiler olmadı mı olmuyor .. her türlü duyuluyor .. biz bol bol duamızı edicez rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin diye ..

Evet onlardan alcm bende lc wakikide varmş güzel öle modeller diye duymştum:) Hatta 2 ayda bile ckyrmş karnlar cnm mayıs ayı gibi bile ckar diye düşünyrm:)
Ayyy hadi inşallaah bazıları bana ortalama 4 gibi falan dediler 5. Ay diyen de oldu ama kişiden kişiye değişiyordur o ya
Evet Lc waikikide ürün çeşitliliği gerçekten çok fazla ki metropol de oturuyorsanız daha da çok ya da internetten de alabiliriz aynı şekilde
Baktım hatta bazı sitelerde çok güzel şeyler var trendyolda mesela geçen gün hamile giyim vardı kargo bedavaydı hatta

Arkadaşlar selamlar ben aile hekimine gittim doktorumun istedigi tahlilleri verdim.bugunde tahlil sonucumu aldım b12 eksikliği çıktı doktor decavit diye bir vitamin ve de devit3 diye damla verdi kullanmam için

Canm trendyolda iyi ürünleri ama yanlş gönderyrlar ben kargoda calşyrdm baya yanlş gönderyrlar iade çok oluyrdu benm arkadşm ckmş bile 3 aylkken cnm erkek belki ondandr öne doğru gelyr ya bakalm bizimki nasl olcak ya ama büyüsün istyrm hemde çokkk :)

Evet bu tamamen farklı bi konu bende katılıyorum cnm yazına kızım geliyor oğlum geliyor böyle yazılar bide abuk subuk resimler görgüsüzlük değilde buldumcuk derler çocuğu olmuş koparmış gibi :)

Bende katıldım aranıza :) saglıklı sıhhatli bir hamilelik gecirelim inş. Kalp atışı bekliyorum haftaya carsambaya randevum var. Cok heyecanlıyım.
Selam kızlar :) bir ben miyim aralıkta Doğum yapicam diye korkan? Çok soguk havalar o zaman . Ama iyi tarafı yazın karnımız çok büyük olmayacak rahat gezicez:)
Kızlar diğer gruba gelin orda herkes :))

Hadi ya sorunlu kargolama var demekki
3 aylıkken çıkmış ne kadar güzel yaaa bende çok istiyorum sağlıklı olsunlarda inşallaah
Bayramda Allahın izniyle cimsiyetleride öğrenmiş olabiliriz o zaman

Hadi ya sorunlu kargolama var demekki
3 aylıkken çıkmış ne kadar güzel yaaa bende çok istiyorum sağlıklı olsunlarda inşallaah
Bayramda Allahın izniyle cimsiyetleride öğrenmiş olabiliriz o zaman
Oluyor cnm tabiki küçük gönderyrlar belli olmuyor sonra biz. Uğraşyordk anlatsakta anlamıyorlardı hatayı bizde buluyorlardı
Aynen dağlıklı olsunlarda ayy inşş hadi zaman gelsede biran önce cksada öğrensek

Aminnn canim amin. Rabbim emeklerimizi bosa cevirmez insallah. Grupca saglikla kucagimiza aliriz

Ayyy hadi inşallaaahhh canım yaaa Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin

Gözlerim doluyo istemsiz ve duygusal yapılı bir insan değilimdir ayrıca ne kadar muhteşem bir duygudur bu Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin

Buarada benim tatlıya bir eğilimim başladı hatta şöyle söyleyeyim 3 haftalıkken öğrendim herhalde iki haftalıkkenden beri bir tatlı eğilimim olduğunu görüyorum ve sınırlamaya çalışıyorum kendimi sizde de oluyor mu? Normalde özellikle şerbetli tatlı ağzıma koymam ama adetli gibi serbetli serbetsiz ne varsa gidiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…