- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.121
Offf çok güzel gerçekten heyecanla bekliyorumAynen bende hamile yotuberleri izlyrm kadn almş cok tatlı tulumlar evet haziranda bile ckar bence
Evet onlardan alcm bende lc wakikide varmş güzel öle modeller diye duymştum:) Hatta 2 ayda bile ckyrmş karnlar cnm mayıs ayı gibi bile ckar diye düşünyrm:)Offf çok güzel gerçekten heyecanla bekliyorum
Şu yazlık t shirt lerden bolca giycez biz bebekli olanlardan
Sımsıkı tutunsun insallah saglikla buyusun efecik :)Ben kendime sasiriyorum zaten. Coktan soylemis olmam lazimdi
Ilk hamileligim de herkese soylemistim. Sonra düşük oldu. O yuzden temkinli davranmaya calisiyorum.
Bizde söyledik canım soranlara.. ilk çocuğumda söylemedik kalp atışıda vardı büyüyorduda iş yerindekiler mide bulamtılarımdan anladı herşey yolunda gidiyor sanarken kalp atımı durdu kürtaj oldum. Arkadaşım neredeyse 6-7 aylık olana kadar sakladı hamileliğini doğdu bebeğini kaybetti .. rabbim hiç kimseye yaşatmasın.. nazara bende inanırım ama yiyecek ekmeği yoksa der eskiler olmadı mı olmuyor .. her türlü duyuluyor .. biz bol bol duamızı edicez rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin diye ..Bizde herkes sordugu icin her gorduklerinde mecburen soyledik . benimle evlenenler dogum yapti cocuklari yürüyeceknazar degirmezler umarim
Evet onlardan alcm bende lc wakikide varmş güzel öle modeller diye duymştum:) Hatta 2 ayda bile ckyrmş karnlar cnm mayıs ayı gibi bile ckar diye düşünyrm:)
Canm trendyolda iyi ürünleri ama yanlş gönderyrlar ben kargoda calşyrdm baya yanlş gönderyrlar iade çok oluyrdu benm arkadşm ckmş bile 3 aylkken cnm erkek belki ondandr öne doğru gelyr ya bakalm bizimki nasl olcak ya ama büyüsün istyrm hemde çokkk :)Ayyy hadi inşallaah bazıları bana ortalama 4 gibi falan dediler 5. Ay diyen de oldu ama kişiden kişiye değişiyordur o ya
Evet Lc waikikide ürün çeşitliliği gerçekten çok fazla ki metropol de oturuyorsanız daha da çok ya da internetten de alabiliriz aynı şekilde
Baktım hatta bazı sitelerde çok güzel şeyler var trendyolda mesela geçen gün hamile giyim vardı kargo bedavaydı hatta
Evet bu tamamen farklı bi konu bende katılıyorum cnm yazına kızım geliyor oğlum geliyor böyle yazılar bide abuk subuk resimler görgüsüzlük değilde buldumcuk derler çocuğu olmuş koparmış gibi :)Söylemek de söylememek de bence aynı. Kişinin kararı sonuçta. İstediğini yapabilir. Ben ilk haftadan instagramda yayınlamam ama yayınlayanı da yargılamam. Nispet olarak da, görgüsüzlük olarak da görmüyorum... Sevmek zorunda değiliz ama bize saygı duymak düşüyor bence. Belki de çok hevesleri vardır
Bende katıldım aranıza :) saglıklı sıhhatli bir hamilelik gecirelim inş. Kalp atışı bekliyorum haftaya carsambaya randevum var. Cok heyecanlıyım.
Kızlar diğer gruba gelin orda herkes :))Selam kızlar :) bir ben miyim aralıkta Doğum yapicam diye korkan? Çok soguk havalar o zaman . Ama iyi tarafı yazın karnımız çok büyük olmayacak rahat gezicez:)
Don değilde takım aldım dün dayanamadım :) :) :)Kizlar ne kadar dogru bilmem ama bebege don alınınca donanır derler.
Bir arkadasim hamile oldugunu ogrenince almisti. Masallah bebegin herseyi oldu fazlasiyla hemde
Hoş geldinn canmmSelam aralık anneleri bende geldim aranıza :)
Hoşbulduk canim :)Hoş geldinn canmm
Aynı saatteymiş randevumuz çıkınca yazalım hemen :)Sabah 9 30 'a cnm
Hadi ya sorunlu kargolama var demekkiCanm trendyolda iyi ürünleri ama yanlş gönderyrlar ben kargoda calşyrdm baya yanlş gönderyrlar iade çok oluyrdu benm arkadşm ckmş bile 3 aylkken cnm erkek belki ondandr öne doğru gelyr ya bakalm bizimki nasl olcak ya ama büyüsün istyrm hemde çokkk :)
Oluyor cnm tabiki küçük gönderyrlar belli olmuyorHadi ya sorunlu kargolama var demekki
3 aylıkken çıkmışne kadar güzel yaaa bende çok istiyorum sağlıklı olsunlarda inşallaah
Bayramda Allahın izniyle cimsiyetleride öğrenmiş olabiliriz o zaman
Aminnn canim amin. Rabbim emeklerimizi bosa cevirmez insallah. Grupca saglikla kucagimiza alirizBizde söyledik canım soranlara.. ilk çocuğumda söylemedik kalp atışıda vardı büyüyorduda iş yerindekiler mide bulamtılarımdan anladı herşey yolunda gidiyor sanarken kalp atımı durdu kürtaj oldum. Arkadaşım neredeyse 6-7 aylık olana kadar sakladı hamileliğini doğdu bebeğini kaybetti .. rabbim hiç kimseye yaşatmasın.. nazara bende inanırım ama yiyecek ekmeği yoksa der eskiler olmadı mı olmuyor .. her türlü duyuluyor .. biz bol bol duamızı edicez rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin diye ..
Ayyy hadi inşallaaahhh canım yaaa Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersinOluyor cnm tabiki küçük gönderyrlar belli olmuyorsonra biz. Uğraşyordk anlatsakta anlamıyorlardı hatayı bizde buluyorlardı
Aynen dağlıklı olsunlarda ayy inşş hadi zaman gelsede biran önce cksada öğrensek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?